Trip naar Heidiland en Liechtenstein vanuit Zürich: twee landen in één dag

 • Locatie: Zürich, Zwitserland
 • Duur: 7 uur 30 minuten (circa)
Van USD 88,42

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Omring uzelf met een wereld van bergen en valleien, alpenmeren en -weiden, watervallen, bergkloven, grotten en fascinerende, schilderachtige reservaten tijdens een begeleide bustrip naar Heidiland. Uw dagtrip omvat een stadsrondleiding door Zürich, de oude binnenstad van Rapperswil, de regio Toggenburg en het vorstendom Liechtenstein.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Geniet van fantastische uitzichten
Na eerst een tour door de stad Zürich volgen we het meer van Zürich naar Rapperswil, de stad van rozen. We bezoeken de schilderachtige oude stad en het middeleeuwse kasteel. U hebt hier ook wat vrije tijd om door te brengen. Na het oversteken van de Rickenpas met panoramisch uitzicht over de Alpen komen we in de prachtige regio Toggenburg wiens mooie landschap van heuvels en valleien perfect is voor op een doos chocoladebonbons!

In Vaduz, de hoofdstad van het kleine vorstendom Liechtenstein, kunt u wat meer vrije tijd besteden. Een bezoek aan het postkantoor wordt aanbevolen: de beroemde postzegels van dit kleine land zijn wereldwijd felbegeerd door filatelisten en amateur postzegelverzamelaars. En tenslotte komen we aan bij Maienfeld, de omgeving voor de verhalen van Heidi. In de zomermaanden bezoekt u het dorp van Heidi. Een aangename korte wandeling leidt naar een verzameling van typische berghuizen, een dorpswinkel en natuurlijk ook veel kleine geiten. Toegang tot het authentieke huis van Heidi is optioneel. In de winter bezoekt u het schilderachtige Zwitserse dorpje Werdenberg in plaats van het dorp van Heidi.

Geniet van de mooie trip terug naar Zürich langs de oevers van het Walenmeer (Walensee), dat majestueus wordt bewaakt door de bergketen Churfirsten ter afsluiting van deze meest nostalgische tour onder de Zwitserse tours.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Busterminal Sihlquai, het centrum van Zürich
Vertrektijd:
11:00 uur
Duur:
7 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Trip naar Heidiland en Liechtenstein vanuit Zürich: twee landen in één dag

Heidiland and Liechtenstein Tour

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Let op: het dorp van Heidi is gesloten tijdens de wintermaanden (november tot maart). In plaats daarvan bezoekt u het schilderachtige Zwitserse dorpje Werdenberg
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

  Beoordeling door: Trijntje H , mei 2015

  Prachtige reis door de bergen, bezoek aan kasteel van Rapperswil, Liechtenstein en Heidiland. We bleven overal lang genoeg om uitgebreid foto's te kunnen maken