8-daagse uitgebreide treintocht door Zwitserland vanuit Zürich

 • Tourcode: 14343P68
 • Locatie: Zurich, Zwitserland
 • Duur: 8 dagen (circa)
Van USD 1.394,64

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens

Verken de culturele verschillen en de vier talen in het land, terwijl u de spectaculaire landschappen tot u neemt en verblijft in prachtige Zwitserse steden. Het is een geweldige mogelijkheid om het allerbeste van Zwitserland te bezoeken met een aantal van de meest opwindende, panoramische treinen in Europa.

Dag 1: aankomst in Zwitserland
Individuele reis naar Zürich, een 'metropolis van ervaringen' aan het meer, met een prachtig uitzicht van de besneeuwde Alpen aan de horizon, en met een unieke mix van attracties. Overnachting in Zürich

Dag 2: Zürich - Interlaken (GoldenPass Line Luzern - Interlaken)
Treinrit naar Luzern. U staat op het punt om een onvergetelijke reis te maken, rechtstreeks naar het hart van Zwitserland. Tijdens deze twee uur durende rit kunt u genieten van de oevers van kristalheldere meren, romantische watervallen en de schitterende Brünig-bergpas. Na een korte rit komt u aan in Interlaken. De stad ligt in het Berner Oberland, tussen het Meer van Thun en het Meer van Brienz. De vakantiebestemming wordt overzien door de drie bergen Eiger, Mönch en Jungfrau. Overnachting in Interlaken.

Dag 3: Interlaken - Montreux (Jungfraujoch en GoldenPass Line Interlaken - Montreux)
Excursie naar de Jungfraujoch op 3454 m, het hoogste treinstation van Europa. Geniet van het adembenemend uitzicht op de Aletschgletscher, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en met 22 km de langste gletsjer van de Alpen is. Vroeg in de avond gaat u verder met uw reis met de GoldenPass Line. Via de oevers van Lake Thun bereikt u de Simmen-vallei. U reist door de Pays d'Enhaut en door een tunnel, waarna u het Meer van Genève en Montreux voor u kunt aanschouwen. Overnachting in Montreux.

Dag 4: Montreux - Zermatt
Reis van Montreux naar Zermatt. Het overige gedeelte van de dag kunt u vanuit het dorpje Zermatt genieten van de beroemde Matterhorn, of van de gelegenheid gebruik maken om een excursie naar de Gornergrat te maken, zonder gids. Overnachting in Zermatt.

Dag 5: Zermatt - Sankt Moritz
In de ochtend neemt u een ritje met de wereldberoemde Glacier Express naar Sankt Moritz, in de panoramawagen. De trein neemt u mee over de Oberalppass (2033 m) en door de Rijnkloof. Overnachting in Sankt Moritz.

Dag 6: Sankt Moritz - Lugano (Bernina Express)
Ga aan boord van de Bernina Express op Sankt Moritz station. De trein klimt over de Berninapas naar meer dan 2253 m, en brengt u langs besneeuwde bergtoppen en gletsjers. Na een reis over spiraalviaducten en door bochtige tunnels bereikt u Tirano in Italië. Overstap naar de Bernina Express Bus, die u verder naar Lugano brengt. Overnachting in Lugano. 

Dag 7: Lugano - Luzern (Gotthard Panorama Express)
Met de Gotthard Panorama Express reist u vanuit het zuiden naar het hart van Zwitserland. De reis voert u langs de Gotthard-route door een indrukwekkend landschap. U reist met de 1e klasse panoramawagen van Lugano naar Flüelen. Passagiers worden in de panoramawagen begeleid door een reisgids. Vanaf Flüelen gaat u met een boottocht over het Vierwoudstrekenmeer. Overnachting in Luzern.

Dag 8: vertrek vanuit Luzern
Individuele terugreis.


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Zürich
Vertrektijd:
Op elk gewenst moment bij aankomst
Duur:
8 dagen (circa)
Gegevens terugreis:
Zürich

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

3-sterrenhotels
Code: TG1

Accommodatie in 3-sterrenhotels

Van
USD 1.394,64
Prijsgegevens
4-sterrenhotels
Code: TG2

Accommodatie in 4-sterrenhotels

Van
USD 1.660,29
Prijsgegevens
5-sterrenhotels
Code: TG3

Accommodatie in 5-sterrenhotels

Van
USD 2.637,04
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

8-daagse uitgebreide treintocht door Zwitserland vanuit Zürich

Grand Train Tour

Inbegrepen:
 • 7x overnachting met ontbijt inclusief toeristenbelasting in Zürich, Interlaken, Montreux, Zermatt, Sankt Moritz, Lugano, Luzern
 • 1x ticket voor de uitgebreide treintocht inclusief
 • 8x vervoer in de 2e klasse, waaronder maximaal 50% korting op geselecteerde vervoersdiensten (bergspoor, treinen, bussen en boten)
 • 1x stoelreservering voor de GoldenPass Line, Glacier & Bernina Express in de 2e klasse, en de Gotthard Panorama Express in de 1e klasse
 • 1x excursie naar Jungfraujoch (zonder gids)
 • 1x Swiss Coupon Pass 
 • 1x myTravel stempelboekje
 • 1x certificaat uitgebreide treintocht door Zwitserland
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Een gids is niet inbegrepen
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Upgrade naar 1e klas trein CHF 196
 • Excursie Gornergrat (zonder gids) CHF 67
 • Excursie Pilatus (zonder gids) CHF 78
 • Excursie Voralpen-Express (zonder gids) CHF 63
 • De tour is zonder gids. Alle klanten reizen individueel en zelfstandig.

 • Dag 7: de Gotthard Panorama Express rijdt van 21-04 t/m 14-10-18 op dinsdag t/m zondag
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.