Viator

Privétour van de tempels Borobudur, Pawon en Mendut

 • Tourcode: 8084P87
 • Locatie: Yogyakarta City, Indonesië
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 53,80

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Als er één wonder van de oude wereld vraagt om een bezoek, dan is het de Borobudur. Het grootste boeddhistische monument ligt buiten Yogyakarta en maakt dat elke bezoeker zich gezegend voelt om te mogen wandelen op en rond de enorme stenen basis.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Meedere keren per dag aangeboden
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers

De Borobudur: boeddhistische weelde dichtbij de poort naar Oost Java (Yogyakarta) die lange tijd verborgen is gebleven voor het publiek. Waar u op elke hoek cultuur, eten en Indonesische ervaringen vindt in Yogyakarta. Door deze religieuze site verbleken andere boeddhistische tempels. We hebben het hier inderdaad over 's werelds grootste monument van zijn soort. Dit kolossale boeddhistische overblijfsel doemt op uit een lappendeken van glasgroene kweekbedden en wuivende palmbomen, en is één van de wonderen van het continent. Nadat de invloed van het boeddhisme vermindering en de macht verschoof naar Oost Java, werd het monument al snel na de voltooiing verlaten. Eeuwenlang kende niemand het bestaan van dit complex en lag het bedolven onder een laag vulkanische as. Het is bijna een must en wanneer u een halve dag de tijd hebt, is de Borobudur-ervaring een geweldige ervaring.

Wij halen u op bij uw hotel in Yogyakarta, uw Engelssprekende gids en toegewijde chauffeur brengen u in de ochtend of in de middag naar een van de meest indrukwekkende monumenten van Indonesië. De Borobudur is gebouwd rond het jaar 800 na Christus en ligt op ongeveer 40 kilometer ten noordwesten van de stad waar u overnacht. Onderweg krijgt u van uw gids uitgebreide informatie over Indonesië en wat er al snel aan de horizon verschijnt. Dat zijn de contouren van dit wonder uit een oude wereld dat in 1982 op de werelderfgoedlijst van UNESCO kwam. Het was ooit het middelpunt van het boeddhisme in de regio. Na het verval van het boeddhisme en de verschuiving van de macht naar Oost-Java werd het monument kort na de voltooiing alweer verlaten. Eeuwenlang kende niemand het bestaan van dit complex en lag het bedolven onder een laag vulkanische as. U gaat sowieso de Borobudur beklimmen voor een schitterend uitzicht op de bergen bij Menoreh. Hier kunt u van dichtbij de 2600 reliëfpanelen en 504 boeddhabeelden bekijken. De centrale koepel wordt omringd door 72 boeddhabeelden. Of u nu al in de ochtend komt of bij zonsondergang, de Borobudur is een bewijs van subliem vakmanschap in het hart van Java.

Voordat u terugkeert naar Yogyakarta, bezoekt u nog twee nabijgelegen tempels: Candi Pawon en Candi Mendut. Uit de gegevens na een belangrijke restauratie vonden archeologen een correlatie tussen deze twee lokale tempels en de Borobudur, omdat ze in een rechte lijn zijn gebouwd. Nader onderzoek heeft echter nog niet voldoende uitsluitsel gegeven over het feitelijke verband tussen deze drie overblijfselen van de oude wereld.

Klanten worden teruggebracht naar hun geboekte hotel na een reis van 4 uur buiten de grenzen van de stad Yogyakarta.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centraal gelegen hotels in Jogjakarta
Vertrektijd:
7:30 of 13:30 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Centraal gelegen hotels in Jogjakarta

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Privé-ochtendtour - Standard
Code: TG1

Standard-klasse: de excursie wordt verzorgd met standaardvoertuigen zoals Suzuki APV, Toyota Avanza, Toyota Pregio, Isuzu-ELF of minibus (afhankelijk van beschikbaarheid)

Engels
Van
USD 53,80
Prijsgegevens
Privé-middagtour - Standard
Code: TG42

Standard-klasse: de excursie wordt verzorgd met standaardvoertuigen zoals Suzuki APV, Toyota Avanza, Toyota Pregio, Isuzu-ELF of minibus (afhankelijk van beschikbaarheid)

Engels
Van
USD 53,80
Prijsgegevens
Privé-ochtendtour - Superior
Code: TG43

Superior-klasse: de excursie wordt verzorgd met superieure voertuigen zoals Toyota Innova (afhankelijk van beschikbaarheid)

Engels
Van
USD 87,50
Prijsgegevens
Privé-middagtour - Superior
Code: TG44

Superior-klasse: de excursie wordt verzorgd met superieure voertuigen zoals Toyota Innova (afhankelijk van beschikbaarheid)

Engels
Van
USD 87,50
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétour van de tempels Borobudur, Pawon en Mendut

Borobudur Temple

Inbegrepen:
 • Alle toegangs- en donatiekosten voor bezoeken zoals vermeld in de beschrijving (behalve entree tot de haven indien van toepassing)
 • Gezamenlijk ophalen en afzetten bij hotels in het centrum van Jogjakarta
 • Privétour van een halve dag met een professionele Engelssprekende gids
 • Vervoer per auto/minibusje/touringcar met professionele chauffeur
 • Alle toepasselijke belastingen en servicekosten
Niet inbegrepen:
 • Fooien (aangeraden)
 • Entree tot haven indien van toepassing
 • Tours, allerlei inbegrepen diensten en andere diensten die niet zijn beschreven in de beschrijving van de tour
 • Persoonlijke uitgaven zoals maaltijden, drinken, fooien, winkelkosten, vervoerskosten en optionele tours, tenzij anders vermeld
 • Vervoer voor klanten die aankomen op of vertrekken vanaf de luchthaven of vanaf resorts die zich buiten de algemene locatie voor ophalen en afzetten bevinden
 • Reisverzekering voor klanten (zeer aan te bevelen)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Het kindertarief is uitsluitend van toepassing in combinatie met 2 betalende volwassenen
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • In deze excursie komen verschillende obstakels voor waardoor de excursie mogelijk niet geschikt is voor rolstoelgebruikers. Het gaat om onverharde wegen en onvoldoende faciliteiten voor een comfortabele sightseeingtour.
 • Een wandeling op onverharde wegen en paden maakt deel uit van deze excursie. Dit is mogelijk niet geschikt voor gasten met loopproblemen. Onthoud dat dergelijke paden glad/modderig kunnen zijn na een regenbui. Wij raden u aan goede wandelschoenen te dragen, bij voorkeur gesloten schoenen, als u deze trip boekt.
 • We doen altijd ons best om bij reservering de exacte ophaaltijd te bevestigen. Wanneer wij door problemen het exacte tijdstip van ophalen niet van tevoren kunnen bevestigen, behouden wij ons het recht voor om u hierover te informeren op de dag vóór de tour.
 • Let op: ophalen en afzetten wordt mogelijk niet bevestigd voor klanten die in een woning of appartementencomplex of in een andere niet-geregistreerde toeristische accommodatie verblijven. Klanten kan worden gevraagd om naar een nabijgelegen hotel te komen om te worden opgehaald en afgezet.
 • Zorg ervoor dat u een zonnebril, een hoed/pet en zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor meeneemt als u met deze tour meegaat. Ook als het bewolkt is, is de zon erg krachtig.
 • Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de juiste hotelinformatie te verschaffen, indien ophalen en afzetten in het arrangement zijn inbegrepen. Wijzigingen in accommodatie vóór 48 uur voor vertrek wordt overeenkomstig behandeld: wijzigingen binnen 48 uur zijn op aanvraag.
 • De duur van de transfers is een schatting. De exacte duur is afhankelijk van het tijdstip en de verkeersomstandigheden
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.