Tour door Palliser Bay en schitterende kustlocaties vanuit Wellington

 • Locatie: Wellington, Nieuw-Zeeland
 • Duur: 9 uur (circa)
Van USD 162,27

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ga van de gebaande paden af met deze Palliser Bay-tour! Bezoek naar Lake Ferry en het vissersdorp Ngawi waar u kunt genieten van het adembenemende uitzicht op deze unieke kustlijn. Bezoek de grootste pelsrobbenkolonie in North Island, waar u deze vriendelijke dieren van dichtbij kunt bekijken. Bezoek de vuurtoren van Cape Palliser en stop bij de charmante wijnstreek Martinborough voor een wijnproeverij van wereldklasse. Ontspan en geniet van uw lunch bij het historische Lake Ferry Hotel waar u hun beroemde 'Fish & chips' kunt proberen!

Talen tour

Gids Engels
Nadat u bent opgehaald bij uw hotel in Wellington, ontspant u en geniet u van het landschap terwijl u door het centrum van de stad rijdt naar de Lower en Upper Hutt-valleien. Uw deskundige gids vertelt u tijdens de reis interessante feiten over de geschiedenis van Wellington.

U ziet ook waar de grote rivier de Anduin is opgenomen en u brengt een bezoek aan Kaitoke Park, de locatie van Rivendel. Zie waar Frodo's herstel van de zwaardaanval van de Ringgeesten werd opgenomen en maak een wandeling over de zweefbrug om de ongerepte rivier eronder te bekijken.

Uw tour gaat verder door de ranges van Rimutaka en Tararua en uw gids wijst u op lokale bezienswaardigheden. Kom door de landbouwsteden op het platteland Featherston en Martinborough voordat u de kleine nederzetting van Lake Ferry bereikt, waar u stopt voor de lunch (inbegrepen) bij een landelijke herberg aan het water.

Na de lunch gaat uw tour verder naar Cape Palliser Bay, waar u een ontmoeting met één van de grootste kolonies zeehonden van Nieuw-Zeeland zult hebben. Als u daar de energie voor hebt, neem dan de 250 trappen naar de vuurtoren van Cape Palliser voor ongelooflijke zichten op de kust.

Op uw terugreis naar Wellington stopt u bij een wijngoed van Martinborough voor een proeverij van gerenommeerde wijnen uit Nieuw-Zeeland. De regio produceert een scala van wijnvariëteiten, maar is vooral geprezen om de pinot noir.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Wellington i-SITE Center
OF
Geselecteerde hotels in Wellington
Vertrektijd:
8:30 uur
Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Omstreeks 17:30 uur bent u terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Tour door Palliser Bay en schitterende kustlocaties vanuit Wellington

Palliser Bay

Inbegrepen:
 • Lunch
 • Wijnproeven
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 5 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.