Viator VIP: het beste van DC inclusief Het Capitool en National Archives met directe toegang, het Witte Huis en Lincoln Memorial

 • Locatie: Washington D.C., District of Columbia
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 125,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek Washington DC en zijn populairste bezienswaardigheden als een VIP. Sla de lange wachtrijen over en geniet van gereserveerde toegang tot het Capitool voor een rondleiding door de thuisbasis van het congres. Bovendien krijgt u in de National Archives voorrang en ziet u de Bill of Rights, de Declaration of Independence en de US Constitution. U ziet ook beroemde bezienswaardigheden in DC, waaronder het Witte Huis en het Lincoln Memorial.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Allesomvattende bustour
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Lunch inbegrepen
Uw VIP-ervaring begint buiten de Library of Congress, waar u uw gids voor een 45 minuten durende rondleiding met gereserveerde toegang door het Capitool treft. Met uw VIP-ervaring weet u zeker dat u het Capitool binnenkomt, dus bespaart u tijd en hebt u directe toegang tot een van de belangrijkste en architectonisch indrukwekkendste gebouwen in de VS.

Tijdens uw begeleide tour door dit historische gebouw - de thuisbasis van de Senaat en het Huis van Afgevaardigden - kijkt u een film over de geschiedenis van de overheid in de VS en loopt u vervolgens door het gebouw om meer te weten te komen over de wetgeving in het land. U ziet de Crypt, de Rotunda en de National Statuary Hall. De tour begint en eindigt bij het Capitol Visitor Centre.

Vervolgens gaat onze fantastische stadstour verder met een comfortabele touringcar met airconditioning. Bekijk alle belangrijke monumenten en gedenktekens in DC van dichtbij. U hebt bij elke stop ongeveer 10 tot 15 minuten de tijd voor wandelingen met uw gids. Hoogtepunten zijn onder andere de buitenkant van het Witte Huis, het Washington Monument, de gedenktekens van de Tweede Wereldoorlog, voor de veteranen van Vietnam, Lincoln, Jefferson, de veteranen van de Koreaanse oorlog en de Amerikaanse marine; en het standbeeld van Iwo Jima.

Daarna is het tijd voor een ontspannen cruise over de Potomac (alleen van half maart tot half oktober). Lunch is beschikbaar op de boot (inbegrepen). Leun lekker achterover en geniet van een boottocht over de rivier de Potomac met uw gids, die u alles vertelt wat u maar wilt weten. Breng in het laagseizoen een bezoek aan het Fashion Centre at Pentagon City om te winkelen en te lunchen (lunchprijs inbegrepen).

Na de sightseeingtour krijgt u meteen toegang tot de National Archives. Uw gids leidt u langs de lange wachtrijen die vaak om het gebouw heen lopen, zodat u geniet van directe toegang voor een unieke kans om de originele Bill of Rights, onafhankelijkheidsverklaring en de Amerikaanse grondwet in uw eigen tempo te bekijken. Deze historische documenten zijn ondergebracht in de Rotunda for the Charters of Freedom. U hebt ook toegang tot het openbare archief Exhibit Gallery, de tijdelijke Lawrence F O'Brien-tentoonstelling, het Boeing Learning Center en het William G McGowan Theater.

Uw tour eindigt bij de National Archives.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Voor de Library of Congress/Neptunus-fontein
Vertrektijd:
stipt om 8:15 uur - inchecken om 8:00 uur.
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Tour eindigt bij de National Archives

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Viator VIP: het beste van DC inclusief Het Capitool en National Archives met directe toegang, het Witte Huis en Lincoln Memorial

Viator VIP DC Day Tour:

Inbegrepen:
 • Gereserveerde toegang tot en tour met gids door het Capitool
 • Gereserveerde toegang tot de National Archives
 • Stadstour per touringcar
 • Riviercruise over de Potomac (alleen van half maart tot half oktober)
 • Lunch
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • U moet wandelen om de monumenten van dichtbij te bekijken, comfortabele schoenen worden aanbevolen.
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Kinderwagens kunnen niet worden gebruikt tijdens de tour
 • Beveiligingsbeperkingen bij het Capitool en Nationaal Archief verhinderen dat eten en drinken door de beveiligingscontrole komen.
 • Let op: tijdens het hoogseizoen zijn de rijen lang. Kom daarom vóór het aanvangstijdstip aan
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Marina M , mei 2017

Wij hebben op 8 mei deze tour gedaan in Washington. Deze was georganiseerd door USA guided tours. Alles verliep vlekkeloos en binnen de vooropgestelde tijd. Het bezoek aan het Capitool was zeker de moeite waard, ook door de professionele gids die ons doorheen het gebouw leidde. Nadien ging de tour verder met een fantastische gids Chris en chauffeur Tony. Zij hebben ons de rest van de dag doorheen Washington geleid met zeer veel informatie, doorspekt met een vleugje humor. Heel veel gezien en alles was zeker de moeite waard. De boottocht op de Potomac was minder geslaagd en had geen toegevoegde waarde voor ons. De rondrit gebeurde ook met een mooie veilige tourbus. Deze tour is een aanrader !