Washington DC hop-on hop-off bustour

 • Locatie: Washington D.C., District of Columbia
 • Duur: Flexibel
Van USD 39,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Een hop-on hop-off tour is een ideale manier om de herkenningspunten, gedenktekens en monumenten van Washington DC te zien. Bekijk de beroemdste monumenten en bezienswaardigheden met een rijke geschiedenis, die u veel kunnen leren over politiek en een eerbetoon brengen aan beroemde Amerikanen, van de voorvaderen tot de leiders van vandaag. Stap uit de bus om ergens heen te gaan, en stap daarna weer op bij een van de vele bussen die langskomen om verder te gaan met uw route. Hoogtepunten zijn onder andere: het Witte Huis, het Lincoln Memorial, het Washington Monument, het Smithsonian Institution, de U.S. Capitol, het Vietnam Veterans Memorial, Union Station, het Holocaust Museum en meer. Kies voor de upgrade om toegang tot een extra attractie toe te voegen.

Talen tour

Audio Engels
Gids Engels
Nadat u uw voucher hebt ingewisseld, kunt u uw tour beginnen bij alle haltes op de route. De hop-on hop-off route door Washington DC begint bij Union Station, een groot verkeersknooppunt en thuisbasis van het Postal Museum en National Japanese American Memorial. U kunt bij elk van de 16 haltes van de bus in Washington DC instappen. Uw pas is één dag na inwisseling geldig. Als u blijft zitten, kost het 90 minuten om de hele route af te leggen.

Tijdens de rit in de dubbeldekker door de stad leert u via het commentaar aan boord veel over de Amerikaanse geschiedenis en de regering. U kunt foto's maken van de prachtige architectuur in Washington. Hoogtepunten zijn onder andere het Witte Huis, Lincoln Memorial, het Washington Monument, het Capitool, Vietnam Veterans Memorial, Jefferson Memorial, National Cathedral en het Holocaust Museum. De haltes worden hieronder weergegeven, samen met andere attracties die daar dicht bij liggen.

Kies voor de upgrade om toegang tot een extra attractie toe te voegen. Bekijk de attracties waaruit u kunt kiezen in de sectie reisplan hieronder:

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Wissel uw voucher in bij de halte Union Station
Vertrektijd:
Monumenten- en bezienswaardigheden-route -
Duur van de tour: ca. 1,5 uur
Vertrek: dagelijks/elke 20 min. van 9:00 tot 17:00 uur*

* Let op: de vertrektijden kunnen variëren afhankelijk van het seizoen

Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Dagpas Monuments Express
Code: MEDC

Eén dag geldig. Hoogtepunten zijn onder andere: het Witte Huis, het Lincoln Memorial, het Washington Monument, het Smithsonian Institution, de U.S. Capitol, het Vietnam Memorial, het Jefferson Memorial, Union Station en meer.

Engels
Engels
Van
USD 39,00
Prijsgegevens
Dagpas plus één attractie
Code: MEDCATT

Eén dag geldig. Inclusief onbeperkte hop-on hop-off toegang voor monumenten en bezienswaardigheden PLUS één extra attractie uit een lijst met topbestemmingen in de hoofdstad!

Engels
Engels
Van
USD 54,00
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Washington DC hop-on hop-off bustour

DC

Inbegrepen:
 • Hop-on hop-off dagpas monumenten- en bezienswaardigheden-route 
 • Commentaar aan boord
 • Eén attractie (als u hebt gekozen voor de upgrade)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Nadat u de voucher hebt ingewisseld voor een CitySights DC-ticket, mag u overal langs de route in bussen van Big Bus stappen
 • Let op: op gezag van de stad mogen op bepaalde locaties geen bushalteborden worden geplaatst
 • Bussen zijn geschikt voor kinderwagens en een beperkt aantal rolstoelen
 • Het vooraf opgenomen tourcommentaar is beschikbaar in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Portugees, Italiaans, Mandarijn, Japans, Koreaans, Russisch en Hebreeuws (niet beschikbaar tijdens de avondtour)
 • Rolstoeltoegankelijk; als u rolstoelgebruiker bent, vermeldt dit dan tijdens het boeken
Reisplan:
 • Madame Tussauds DC: levensechte wassen beelden van alle 44 presidenten!
 • International Spy Museum: breng een paar uur door in de wereld van spionage.
 • Newseum: interactieve tentoonstellingen gewijd aan vrijheid van meningsuiting en het eerste amendement.
 • Wandeltocht met mythen en misvattingen: ontdek de verhalen achter de meest geliefde objecten in het National Museum of American History.
 • $ 15 bij Buca di Beppo: authentieke Italiaanse gerechten geserveerd in familiestijl.
 • National Geographic Museum: verken de wereld en alles wat erin te vinden is!
 • Bike and Roll fietsverhuur: een leuke en makkelijke manier om de stad te zien en een beetje lichaamsbeweging te krijgen.
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie