Dagtrip naar Gettysburg vanuit Washington DC

 • Locatie: Washington D.C., District of Columbia
 • Duur: 10 uur 30 minuten (circa)
Van USD 150,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan

Bekijk de plek van de grootste veldslag die ooit plaatsvond op Amerikaans grondgebied op deze dagtrip van Washington DC naar Gettysburg, Pennsylvania. Geniet van een pittoreske tocht door het landschap van Maryland en Pennsylvania. Kom alles te weten over de slag bij Gettysburg door middel van een show met gesproken toelichting en een gedetailleerde militaire modelbouw. Bezoek ook Cemetery Ridge, waar president Lincoln zijn historische Gettysburg Address hield. Krijg een indruk wat de bloedige strijd met burgers deed door het gerenoveerde huis van George Washington Shriver te bezoeken.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Tour met doorlopend commentaar
 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
Stap bij Union Station in Washington DC in uw comfortabele touringcar met airconditioning en maak een rit van 2,5 uur door het pittoreske landschap van Maryland en Pennsylvania richting Gettysburg, Pennsylvania. Luister tijdens de rit naar de verhalen van uw gids over de historische achtergrond van de gedenkwaardige slag bij Gettysburg. Deze driedaagse strijd werd gevochten in 1863 tussen de troepen van de Verenigde Staten en de Geconfedereerde Staten en veroorzaakte het hoogste aantal slachtoffers van alle Amerikaanse burgeroorlogen: meer dan 46.000. 
Uw eerste stop in Gettysburg is Farnsworth House. Hier ziet u een presentatie over hoe het leven was voor soldaten in de burgeroorlog en waar de scherpschutters van de Geconfedereerde Staten zich tijdens de strijd verscholen hielden. Na dit bezoek kunt u genieten van een pauze voor de lunch (op eigen kosten). 
Ga verder naar het slagveld van Gettysburg en geniet van vrije tijd om zelf wat rond te lopen. In het Gettysburg National Military Park Museum and Visitor Center bekijkt u een film over de slag, met commentaar van acteur Morgan Freeman. Ook ziet u verschillende informatieve tentoonstellingen over de slag die doorgaans wordt beschouwd als keerpunt in de Amerikaanse burgeroorlog. Bewonder de Gettysburg Cyclorama, een schitterende militaire miniatuurmaquette die de heftige strijd uitbeeldt met behulp van commentaar en geluidseffecten. Tijdens uw bezoek staan deskundige gidsen klaar om uw vragen te beantwoorden over de Slag bij Gettysburg en de nasleep daarvan. 
Voor een vollediger beeld van de impact van de slag brengt u ook een bezoek aan het nabijgelegen Shriver House Museum. Bekijk het gerestaureerde huis van George Washington Shriver, dat midden in het gebied lag waar de gevechten tijdens de Slag bij Gettysburg plaats vonden. Kom meer te weten over de schokkende ervaring van de familie Shriver tijdens de slag, breng een bezoek aan de kelder van het huis waar twee Geconfedereerde scherpschutters stierven en bekijk authentieke kogels uit de Burgeroorlog die meer dan 100 jaar na de oorlog in het huis werden ontdekt. 
Ontspan tijdens de rit terug naar Washington DC, waar uw tour van 10,5 uur eindigt bij Union Station.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

De tour vertrekt vanaf Union Station

Vertrektijd:
8:00 uur
Duur:
10 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:

Keert na afloop terug naar het beginpunt


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Gettysburg vanuit Washington DC

Gettysburg Day Trip from Washington DC

Inbegrepen:
 • Professionele chauffeur/gids
 • Lokale belastingen
 • Burgeroorlogpresentatie in Farnsworth House
 • Toegang tot Gettysburg Nationaal Militair Park Museum met film
 • Toegang tot Shriver House Museum
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.

Rolstoelen:

 • Als de rolstoel inklapbaar is en de passagier zelf de bus in kan stappen, mag de passagier mee op deze tour zonder speciale regelingen te treffen
 • Indien de passagier is veroordeeld tot een rolstoel of wanneer de rolstoel niet inklapbaar is, moet de passagier of zijn gemachtigde twee weken vóór vertrek van de tour contact opnemen met de touroperator om een bus te reserveren met rolstoellift. De contactgegevens van de touroperator staan op uw voucher nadat u de boeking hebt bevestigd
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Henri D , oktober 2014

Washington bezoeken is zeer aan te raden voor diegene die van geschiedenis houden musea gratis en zeer interessant.Veel monumenten.
Kies wel uw hotel rond centrum en Metro station (zeer goed systeem) met smartrip kaart.

Beoordeling door: R S , december 2014

Leuk en interessant.