2-daagse Grand Tour van Washington DC

 • Locatie: Washington D.C.
 • Duur: Varieert
Van USD 135,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Ga naar de bekendste bezienswaardigheden van Washington DC op deze tweedaagse bus- en tramtour. Bezoek topattracties in DC zoals het bezoekerscentrum van het Witte Huis, het Capitool, Lincoln Memorial, Vietnam Veterans Memorial en Martin Luther King Jr Memorial en geniet van uitgebreidere bezoeken aan het Smithsonian en Mount Vernon. Neem vervolgens de tram naar Arlington National Cemetery, en wees getuige van de ceremoniële wisseling van de wacht bij het graf van de onbekende soldaat. Tijdens de tour vertellen uw deskundige gidsen mooie anekdotes en fascinerende weetjes over de vele monumenten en gedenktekens in Washington DC.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende stadstour
 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
Begin elke dag van uw tour op Union Station. De DC-tour vertrekt om 9:00 uur en de Virginia-tour vertrekt om 8:00 uur. U kunt kiezen welke tour u eerst doet. U hoeft de tours zelfs niet op opeenvolgende dagen te doen. Houd er rekening mee dat tours alleen van dinsdag tot en met zaterdag plaatsvinden. Tours hoeven niet op opeenvolgende dagen te worden gedaan.

Tour van het Witte Huis, het Capitool en het Smithsonian

Stap bij Union Station aan boord van uw comfortabele bus en luister naar uw buschauffeur die u verhalen vertelt over de geschiedenis van Washington DC en feitjes over de talloze monumenten, musea en gedenktekens. Tijdens uw rit door de stad kunt u gerust vragen stellen.

Zie het Washington Monument, Tidal Basin en J Edgar Hoover Building (hoofdkantoor van de FBI) vanuit uw touringcar en maak foto's bij verschillende bezienswaardigheden, waaronder het National WWII Memorial, Martin Luther King Jr Memorial en Witte Huis. Wandel door het bezoekerscentrum van het Witte Huis om te ontdekken hoe het huis van de Amerikaanse president er van binnen uitziet. Kom meer te weten over de interne werking van de Amerikaanse regering tijdens uw tour door het Capitool.

Breng de middag door in het Smithsonian National Air and Space Museum of het Smithsonian National Museum of Natural History, waar u een lunchpauze kunt houden (op eigen kosten). Verken de gigantische collecties in deze spectaculaire musea op uw eigen houtje totdat het tijd is om naar de touringcar te gaan voor uw terugkeer naar Union Station.

Let op: toegang is alleen voor het bezoekerscentrum van het Witte Huis. Tours door het Witte Huis moeten worden geregeld via uw vertegenwoordiger in het congres.

Mount Vernon en middagtramtour

In de ochtend reist u per touringcar vanaf Union Station naar Virginia voor een bezoek aan Mount Vernon, de elegante plantagewoning van George Washington. Kom bij het Donald W Reynolds Museum en Education Center meer te weten over het leven van de eerste Amerikaanse president via interactieve displays, korte films en honderden persoonlijke bezittingen. In het nabijgelegen Alexandrië bezoekt u Christ Church, een 18de eeuwse kerk die door verschillende Amerikaanse presidenten is bezocht. Geniet van lunch in het Old Town Alexandria (op eigen kosten).

In de middag stapt u in de tram naar Arlington National Cemetery, waar duizenden soldaten die vochten in Amerikaanse oorlogen hun laatste rustplaats hebben gevonden. Bezoek het graf van de onbekende soldaat en zie hoe het derde infanterieregiment van de Verenigde Staten de aangrijpende ceremoniële wisseling van de wacht uitvoert. Uw becommentarieerde tramtour brengt u ook naar de graven van president John F Kennedy en zijn broer, Robert F Kennedy. 

Eindig uw dag met een andere bustour die zich richt op de gedenktekens in Washington DC. Rijd langs het Pentagon en het Jefferson Memorial, Lincoln Memorial, Marine Corps War Memorial (Iwo Jima), Korean War Memorial en Vietnam Veterans Memorial. Keer rond 16:00 uur terug naar Union Station.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Union Station
Vertrektijd:
DC in een dag vertrekt om 9:00 uur
VA-tour vertrekt om 8:00 uur
Op zondag vinden er geen tours plaats
Duur:
Varieert
Gegevens terugreis:

De tour keert elke dag om 16:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

2-daagse Grand Tour van Washington DC

Iwo Jima Memorial, Capitol
©,

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar en tram
 • Engelssprekende chauffeur/gids
 • Entree voor Mt. Vernon en begraafplaats Arlington
 • Lokale belastingen
Niet inbegrepen:
 • Overnachting
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Tour vertrekt op dinsdag t/m zaterdag. U hoeft tours niet op opeenvolgende dagen te volgen.

Rolstoelen:

 • Als de rolstoel inklapbaar is en de passagier zelf de bus in kan stappen, mag de passagier mee op elke tour per tour per touringcar zonder speciale regelingen te treffen
 • Indien de passagier is beperkt tot een rolstoel of wanneer de rolstoel niet inklapbaar is, moet de passagier of zijn gemachtigde twee weken vóór vertrek van de tour contact opnemen met de touroperator om een touringcar te reserveren met rolstoellift. De contactgegevens van de touroperator staan op uw voucher nadat u de boeking hebt bevestigd
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.