Viator

Reis door de tijd: Historische tour Magisch Wenen

 • Locatie: Wenen, Oostenrijk
 • Duur: 50 minuten (circa)
Van USD 24,39

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Laat u meevoeren naar het verleden van de Oostenrijkse hoofdstad met Time Travel: The Vienna History Show. U reist door het oude, en middeleeuwse Wenen, het Wenen van de Habsburgers en het muzikale Wenen, met spectaculaire speciale effecten, multimedia-ervaringen en tochten, en fascinerend audiocommentaar. Beleef de stad in Romeinse tijden, verken de door de pest geteisterde middeleeuwse straatjes en ontdek de wereld van de Habsburgers dankzij briljante animatronics. Tot slot laatste ervaart u een schuilkelder tijdens de Tweede Wereldoorlog en 'vliegt' u in een virtuele fiaker (koets met paarden) over de hedendaagse stad.

Talen tour

Audio Engels

Hoogtepunten

 • Verschillende vertrektijden gedurende de dag
 • Ideaal voor families
 • Directe bevestiging
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
U gaat op eigen gelegenheid naar de locatie van de Vienna History Show, in de gewelven van een middeleeuws klooster in het centrum van de stad. Laat uw toegangsbewijs zien en stap de Time Travel-wereld binnen voor een show van ong. 45 minuten.

Neem plaats in de 5D-bioscoop en ga 2000 jaar terug in de tijd naar het Romeinse Wenen, met spectaculaire 3D-effecten en visuals. U reist door Vindobona, het Romeinse militair kamp dat het begin van Wenen vormde, en komt vervolgens terecht in de door de pest geteisterde straatjes van de middeleeuwse stad. U hoort interessante verhalen over de geschiedenis van de stad, verteld door de gids of te beluisteren via audiocommentaar.
Beleef de stad in de tijd van de Habsburgse keizers van Oostenrijk dankzij levensechte animatronics en verken het muzikale erfgoed van Wenen via een zwierige rit met walsritme. Zwier door deze fascinerende virtuele wereld, ga op in de tijdloze muziek van de stad en kijk of u Mozart en Strauss onderweg tegenkomt.
We gaan vooruit in de tijd en komen terecht in de Tweede Wereldoorlog: u daalt af naar een replica-schuilkelder en krijgt een indruk van hoe het moet zijn geweest in voor de inwoners van Wenen tijdens een luchtaanval. Tot slot klimt u in een virtuele fiaker en 'vliegt' u op spectaculaire wijze over hedendaags Wenen. U kunt genieten van het zicht op de 21e-eeuwse stad en ziet de beroemde bezienswaardigheden zoals nooit tevoren.
Dit is tevens het einde van de voorstelling en u verlaat vervolgens het gebouw.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Time Travel: The Vienna History Show, Wenen
Vertrektijd:
Het hele jaar geopend, dagelijks van 10:00 tot 20:00 uur, laatste tour 19:00 uur

Er begin elke 20 minuten (op het uur, en om 20 en 40 minuten over het uur) een tour

.

Duur:
50 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Reis door de tijd: Historische tour Magisch Wenen

Vienna Time Travel: The Vienna History Show, Vienna Time Travel: The Vienna History Show
©,

Inbegrepen:
 • Toegangskaartje
 • Audiogidsen zijn beschikbaar in het Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Japans, Chinees, Russisch, Hongaars, Pools en Tsjechisch
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (aangeraden)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Volledige vertaling in 10 talen
 • Bezoekers kunnen via een hoofdtelefoon luisteren naar een live vertaling van de tour in het Duits
 • Reserveren van starttijden wordt sterk aanbevolen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.