Mozart-avond in Wenen: gastronomisch diner en concert in de Weense Staatsopera

 • Tourcode: 2322PASS_1
 • Locatie: Wenen, Oostenrijk
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 117,81

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Geniet van een onvergetelijk avondje uit in Wenen met dit arrangement met gastronomische diner en Mozart-concert. Geniet van een driegangendiner en aperitief in het elegante restaurant Bristol Lounge, waar Theodore Roosevelt ooit dineerde, gevolgd door een klassiek concert van het Vienna Mozart Orchestra in de Weense Staatsopera. Met artiesten die zijn gekleed in kostuums en pruiken uit de 18e eeuw, brengt het Wiener Mozart Orchester het 18e-eeuwse entertainment terug met een keur aan prachtige symfonieën en opera's van Mozart.

Hoogtepunten

 • Zitplaatsen naar keuze
 • Meestal snel uitverkocht
 • Pure romantiek, perfect voor stelletjes
Ongetwijfeld de beroemdste componist van Oostenrijk, Wolfgang Amadeus Mozart. Hij heeft enkele van de bekendste symfonieën, concerten en opera's in de muziekgeschiedenis gecomponeerd. Hoewel hij in Salzburg werd geboren, vestigde hij zich uiteindelijk in Wenen, dus waar zou u beter van zijn meesterwerken kunnen genieten?

Uw avond begint bij het restaurant Bristol Lounge, Dit bevindt zich in het hotel Bristol in het centrum van Wenen. Dit historische hotel heeft een aantal vooraanstaande gasten gehad, zoals Theodore Roosevelt, componist George Gershwin, operazanger Enrico Caruso en de hertog en hertogin van Windsor. Ga aan uw tafeltje zitten en drink een aperitiefje terwijl u geniet van de omgeving van dit verfijnde Weense restaurant. Vervolgens kunt u genieten van een gastronomisch driegangenmenu met Oostenrijkse en internationale gerechten. Gerechten zijn aan verandering onderhevig, maar lees verder voor een voorbeeldmenu.

Als u klaar bent met het diner, kan het concert beginnen! Ga op eigen gelegenheid naar de nabijgelegen statige Weense Staatsopera of het Konzerthaus in art-nouveaustijl, afhankelijk van de datum die u hebt gekozen, en geniet van de voorpret wanneer u plaatsneemt in de door u gekozen zitplaatsen. Optredens op elke locatie worden vermeld in het reisplan en meer datums worden toegevoegd wanneer deze bekend zijn.

Het Vienna Mozart Orchestra verrast u met een uitstekende uitvoering in 18e-eeuwse stijl. Luister naar ouvertures, aria's en duetten uit Mozarts beroemde opera's, zoals Don Giovanni, Figaro en Die Zauberflöte, en luister naar delen uit symfonieën en serenades zoals Eine kleine Nachtmusik en Symfonie nr. 40. De muziek wordt uitgevoerd door getalenteerde zangers, gekleed in kostuums en pruiken en voor de variatie spelen ze ook wat muziek van Johann Strauss.

Vóór het verlaten van de concertzaal krijgt u de gratis cd, zodat u ook thuis nog kunt genieten van uw favoriete Mozart-muziek.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Restaurant Bristol Lounge, centrum van Wenen
Vertrektijd:
Het diner begint om 18:00 uur en het concert begint om 20:15 uur

Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De avond eindigt in de concertzaal om ongeveer 22:00 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Ticketcategorie A
Code: CATA

Zitplaats vooraan in het auditorium

Van
USD 159,05
Prijsgegevens
Ticketcategorie B
Code: CATB

Zitplaats in het midden in het auditorium

Van
USD 141,38
Prijsgegevens
Ticketcategorie C
Code: CATC

Zitplaats achteraan in het auditorium

Van
USD 117,81
Prijsgegevens
Kaartje in Superior-categorie
Code: SUP

Zitplaats vooraan in het auditorium met goed zicht op het orkest

Van
USD 182,61
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Mozart-avond in Wenen: gastronomisch diner en concert in de Weense Staatsopera

Vienna Mozart Evening

Inbegrepen:
 • Zitplaats in uw gekozen categorie (Eersteklas, A, B of C)
 • Driegangendiner en aperitief
 • Cd van het Weens Mozart-orkest
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Programma van het Vienna Mozart Orchestra (ong. 5 euro)
 • Drankjes bij het diner
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 7 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Chique kleding is voorgeschreven. In de concertzalen zijn geen gympen, spijkerbroeken of korte broeken toegestaan
 • Let op: alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen. Kaarten voor kinderen of studenten kunnen op de bestemming worden gekocht en zijn beschikbaar tegen een gereduceerd tarief
 • Vegetarische maaltijdopties zijn alleen beschikbaar op aanvraag ten minste 5 dagen voorafgaand aan de concertdatum. Noteer dit verzoek in het veld 'Speciale wensen' tijdens het boeken
 • In het geval u het diner liever na het concert nuttigt, zijn boekingen om 22:15 uur beschikbaar in restaurant Bristol Lounge. Noteer dit verzoek in het veld 'Speciale wensen' tijdens het boeken
 • Wij verzoeken u vriendelijk om een opmerking toe te voegen. Raadpleeg de aanvullende informatie voor details over de zitplaatsen
Reisplan:
Let op: als u liever na het concert dineert, kan dit worden geregeld. U hoeft alleen maar een opmerking te plaatsen in het veld 'Speciale wensen' tijdens het boeken.

Voorbeeldmenu: Voorgerecht:
 • Consommé van rundvlees
Hoofdgerecht (één van de volgende gerechten):
 • Escalope van kalfsvlees met aardappelpuree en knolgroenten
 • Zalmfilet op een bedje van bladspinazie met wortelpeterselie en saffraansaus
Dessert:taartje van papaverzaad met mascarpone-ijs
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.