Fietstocht door Wenen

 • Locatie: Wenen, Oostenrijk
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 41,69

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van het beste wat Wenen te bieden heeft op een ontspannen ochtend-, middag- of avondfietstour van drie uur. Bekijk de beroemdste bezienswaardigheden van Wenen, zoals de Weense Staatsopera, de Albertina, de Stephansdom, het Heldenplatz en het Stadtpark. Fiets over fietspaden of straten met weinig verkeer terwijl uw deskundige gids ondertussen bezienswaardigheden aanwijst. Tours overdag en 's avonds leggen een andere route door Wenen af. Dus met beide tours krijgt u alles te zien van deze betoverende stad!

Talen tour

Gids Engels
Hoewel het reisplan van elke fietstour verschillend is, komt u met alle fietstours op een rustig tempo door de meest mooie delen van Wenen en zijn er genoeg momenten om foto's te maken. Deskundige gidsen zullen u de meest beroemde bezienswaardigheden van Wenen laten zien en al uw vragen beantwoorden. Met deze fietstours kunt u meer zien dan wanneer u Wenen te voet zou bekijken terwijl u een intiemere ervaring beleeft dan wanneer u een tour per touringcar zou doen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Wenen
Vertrektijd:
10:00 uur (ochtendtour)
14:30 uur (middagtour)
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 10.00 uur
Code: EN1000

Tour vertrekt om 10:00 uur dus zorg dat u om 9:45 uur bij het ontmoetingspunt bent

Engels
Van
USD 41,69
Prijsgegevens
Vertrek om 14:30 uur, Engels
Code: TG4

Tour vertrekt om 14:30 uur dus zorg dat u om 14:15 uur bij het ontmoetingspunt bent. Tour in het Engels

Engels
Van
USD 41,69
Prijsgegevens
2 pm departure English 2019
Code: TG6

New afternoon departure 2019

Engels
Van
USD 42,85
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Fietstocht door Wenen

Vienna City Bike Tour

Inbegrepen:
 • Fietstour van 3 uur
 • Professionele gids
 • Fietsverhuur
Niet inbegrepen:
 • Entreeprijzen
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Neem een fles water mee
 • Minimumleeftijd 12 jaar
Reisplan:
Ochtend- en middagtour
Begin uw fietstour met gids vanaf het centrum van Wenen en aanschouw de wereldberoemde Weense Staatsopera en ontdek de Ringstraße Boulevard met zijn indrukwekkende historische en overheidsgebouwen, inclusief het Oostenrijkse Parlementsgebouw en Rathaus (het nieuwe stadshuis). Bekijk de grandeur van paleis Hofburg en fiets over het grote, openbare plein het Heldenplatz. Volg uw gids langs het elegante Burgtheater en de sierlijke Stephansdom, de zetel van de aartsbisschop van Wenen. Bekijk het Albertina, een paleisachtig kunstmuseum, steek de drukke Karlsplatz over en bekijk de indrukwekkende St Charles-kerk (Karlskirche), bezoek het kleurrijke Hundertwasserhuis en fiets door het Wiener Prater met zijn monumentale reuzenrad. Nadat u over de mooie blauwe Donau bent gefietst, komt u langs het architectonische Austrian Postal Savings Bank (Postsparkasse) en het uitgestrekte Stadtpark (stadspark) met zijn beroemde beeld van Johann Strauss II voordat u uw 10 km lange fietstocht eindigt.

Avondtour
Deze tour draait meer om het opsnuiven van de sfeer van Wenen dan het bezichtigen van zoveel mogelijk attracties. U begint uw fietstocht met gids in het centrum van Wenen en fietst vervolgens op een rustig tempo door de straten. Wanneer de zonsondergang de statige, oude gebouwen kleurt, kunt u zich vast voorstellen hoe Wenen er een eeuw geleden uitzag toen de Habsburgers er 's avonds in een koets rondreden. Vervolg uw tocht en bewonder majestueuze Weense monumenten verlicht tegen een schemerige hemel. Eindig uw fietstour van 10 km weer in het centrum van Wenen.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Arie G , augustus 2015

Leuke ruim drie uur durende fietstocht door zowel het centrum als de buitenwijken van Wenen onder leiding van een gids die werkelijk alles van Wenen, oud en nieuw wist. Zondermeer een aanrader om met name aan het begin van een bezoek aan Wenen te doen.

Beoordeling door: Luc K , augustus 2015

Een must om wegwijs te raken in toeristisch Wenen. Spijtig genoeg was het niet mogelijk te boeken op de eerste dag maandag.