Skip the line: Guided tour Schönbrunn Palace and Vienna Historical City Tour

 • Locatie: Wenen, Oostenrijk
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 62,54

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Experience the best of Vienna, including the Schönbrunn Palace, on this 3.5-hour city highlights coach tour. Drive along the famous Ringstrasse boulevard to admire buildings such as the Vienna State Opera, City Hall and Hofburg Palace, once home to Marie Antoinette. Then, tour the extravagant staterooms of the Schönbrunn, the summer residence of the Hapsburg monarchs, and get free time to stroll its gardens or relax at the café. Lastly, choose to enjoy optional, discounted entry to the Belvedere Palace, whose splendid Austrian art collection includes the luminous 'Kiss' by Gustav Klimt.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verschillende vertrektijden gedurende de dag
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Allesomvattende stadstour

Deze tour begint bij Operngasse 8, 1010 Wenen. U stapt in uw touringcar, waar u wordt verwelkomd door uw lokale gids. Aan boord van uw comfortabele touringcar met airconditioning gaat u langs de hoogtepunten van de stad.

Houd uw fototoestel in de aanslag tijdens de rit langs de beroemde Ringstrasse, waar veel schitterende Weense gebouwen staan. Maak foto's van de grote Weense Staatsopera terwijl uw gids uitleg geeft over de geschiedenis en de rol van het gebouw als thuisbasis van het legendarische 'Operabal', het jaarlijkse evenement voor rijke Oostenrijkers.

Bewonder het grootse paleis Hofburg, het voormalige winterverblijf van de Habsburgse vorsten en de geboorteplaats van Marie Antoinette in 1755. Vervolgens passeert u nog andere gebouwen, waaronder het Museum van kunstgeschiedenis, het neoklassieke Oostenrijkse parlement, het Burgtheater en het stadhuis (Rathaus).

Ga verder naar het schitterende paleis Schönbrunn, het barokke zomerhuis met 1441 kamers van de Habsburgers, waaronder de moeder van Marie Antoinette, Maria Theresa.

Betreed dit paleis dat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat en geniet van een tour met gids door de extravagante statiezalen om te zien hoe de koninklijke familie woonde. Daarna hebt u vrije tijd om de tuinen te bekijken, met de symmetrische terrassen en fonteinen, of ontspan met een kopje koffie of iets lekkers, zoals apfelstrudel (beide op eigen kosten) in het café.

Daarna rijdt u naar het 18e-eeuwse Slot Belvedere, gebouwd door prins Jevgeni Savoie. Op de bovenverdieping ziet u een prachtige collectie Oostenrijkse kunst, waaronder De kus van Gustav Klimt, het hoogtepunt uit zijn 'Gouden periode'.

Profiteer van toegang met korting om de collectie te bekijken of kies in plaats daarvan voor vrije tijd. Vervolgens stapt u weer in de touringcar en eindigt uw tour als u wordt afgezet bij Südtiroler Platz. Vanaf daar kunt u gebruikmaken van een optionele transfer naar de Staatsopera.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Vienna State Opera
Vertrektijd:
Vienna State Opera

Departure time Summer: 09:30

Afternoon tour departure time: 02:45 pm

Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Returns to original departure point

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 14.45 uur
Code: EN1445

Vertrekt om 14:45 uur. Uitsluitend van april t/m oktober

Engels
Van
USD 62,54
Prijsgegevens
Vertrek om 14.00 uur
Code: EN1400

Vertrekt om 14:00 uur. Uitsluitend van november t/m maart

Engels
Van
USD 62,54
Prijsgegevens
Vertrek om 9:45 uur, zomer
Code: EN0945SUM

Vertrekt om 9:45 uur. April t/m oktober

Engels
Van
USD 62,54
Prijsgegevens
09:30 Departure Winter English
Code: TG16

Departs at 09:30 a.m. Available from 1.11.2018 - 31.3.2019, English language

Engels
Van
USD 62,54
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Skip the line: Guided tour Schönbrunn Palace and Vienna Historical City Tour

Schonbrunn

Inbegrepen:
 • Stadstour met de belangrijkste bezienswaardigheden van Wenen
 • Geen wachttijd bij Schloss Schönbrunn
 • Entreeprijs voor Schloss Schönbrunn
 • Rondleiding door de staatsiekamers
 • Vrije tijd tot uw beschikking (ongeveer 40 min.)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Confirmation will be received at time of booking
 • Tour may be operated by a multilingual guide
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: bart g , december 2014

jammer dat het bezoek aan de oude stadskern met de bus gebeurd, verlies aan mogelijkheden.
Bezoek aan schonbrunn was zeer goed begeleid

Beoordeling door: Claudette P , juli 2017

The guide could have been better. She was not a enhancement for the expierience.

Beoordeling door: Anne-Marie G , juni 2016

Goede gids, duidelijke en interessante uitleg. Een beetje té druk in het paleis zelf, maar daar kan de organisatie niet aan verhelpen natuurlijk. Te weinig tijd in de tuinen, jammer.
Rondrit door de oude stad interessant en in orde, ophaaldienst was redelijk laat en het duurde een hele tijd voor alle bussen verdeeld en gestart waren.

Beoordeling door: Renike , mei 2016

De bustour was niet voldoende informatief en eigenlijk overbodig in een kleine stadskern als Wenen, Schonbrunn daarentegen was indrukwekkend.

Beoordeling door: c l , april 2015

Stadsrit geeft een maar vluchtig beeld van de stad . Schonbrunn is een fantastisch paleis en echt de moeite waard om te bezoeken . Helaas hadden wij een slechte vrouwelijke gids die de verhaaltjes afraffelde in onverstaanbaar engels en om fooi vroeg .

Beoordeling door: Buuf10 , april 2013

De tour is geweldig. De gids vonden wij wat minder. Wij waren dat met onze ouders van 80 jr. en de rondleiding gind veel te snel. Iedere keer als wij weer aansloten bij de groep was het verhaal al verteld...........heel jammer. Verder veel moois gezien, maar dus een beetje op eigen gelegenheid.
Wel was het goed geregeld en werden we in de stad weer afgezet met de bus.