Paleis Schönbrunn-avond: rondleiding, diner en concert

 • Locatie: Wenen, Oostenrijk
 • Duur: Flexibel
Van USD 110,24

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Trakteer uzelf op een tour door het Paleis Schönbrunn met een combinatieticket dat een audiotour, diner en klassiek concert bevat. Dit monument is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en ademt historie en heeft prachtige interieurs. Van de voormalige verblijfplaats van een Europese dynastie verwacht u natuurlijk ook niets minder. Met deze tour leert u het paleis op uw eigen tempo kennen, voordat een 3-gangendiner bij kaarslicht met traditionele Oostenrijkse gerechten wordt geserveerd. Eindig met een hoge noot in de historische Oranjerie, en luister naar de werken van Mozart en Bach, uitgevoerd door een ensemble van het paleisorkest van Schönbrunn.

Hoogtepunten

 • Zitplaatsen naar keuze
 • Meestal snel uitverkocht
 • Diner inbegrepen
 • Geniet van een romantische avond met diner
Treed Paleis Schönbrunn binnen met uw toegangsbewijs en begin uw avond met een 1 uur durende audiotour zonder gids. Deze voormalige zomerresidentie van de machtige Habsburgse dynastie, Paleis Schönbrunn, wordt door velen beschouwd als een van Europa's mooiste barokpaleizen. Verken deze plek die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO is opgenomen vanaf de westvleugel, met de appartementen van keizer Franz Joseph en zijn vrouw Elizabeth, tot u bij de staatsvleugel aankomt. Ga verder naar de appartementen met hun rijk versierde inrichting, en sla dan af naar de Franz Karl-appartementen, die ooit door de ouders van de keizer werden gebruikt.

Als de audiotour eenmaal voorbij is, gaat u naar het Ehrenhof-restaurant, grenzend aan de hoofdingang van het paleis. Of u kunt in de zomermaanden (van mei t/m september) plaats nemen aan een tafel op het terras in de tuin. Waar u ook naar toe gaat, er wacht u een Oostenrijks 3-gangendiner bij kaarslicht. Lees het Reisplan voor een voorbeeldmenu.

Na het diner brengt u een bezoek aan de Oranjerie voor uw klassieke concert. In deze historische omgeving neemt u plaats in uw gekozen categorie zitplaats: VIP, A, B en C, die respectievelijk recht geven op een plaats vooraan, in het midden of achteraan in de concertzaal.

Leun lekker achterover en luister hoe een ensemble uit het paleisorkest van Schönbrunn ouvertures en opera-aria's van Mozart en Strauss uitvoert. Voorbeelden van de gespeelde stukken zijn: 'Le Nozze di Figaro', 'Don Giovanni', 'Radetzkymarsch' en nog veel meer. Het ensemble wordt vergezeld door een sopraan en bariton, evenals twee balletdansers. Als u ervoor kiest om een VIP- of categorie A-zitplaats te reserveren, is uw kaartje inclusief een glas bubbels tijdens de pauze.

Uw ervaring eindigt wanneer het concert eindigt, laat in de avond.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Kaartenloket Oranjerie van Paleis Schönbrunn
Vertrektijd:
 • Audiotour: u kunt deze audiotour op elk gewenst moment tijdens de officiële openingsuren van het paleis volgen.

November - maart: 8:30 - 16:00 uur

April - juni: 8:30 - 16:30 uur

Juli - augustus: 8:30 - 17:30 uur

September - oktober: 8:30 - 16:30 uur

 • Diner: 18:30 uur
 • Concert: deuren open om 20:00 uur; concert begint om 20:30 uur
 • Concertduur: 1,5 uur met pauze
Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
De tour eindigt om ong. 22:15 uur in Paleis Schönbrunn

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Ticketcategorie A
Code: CATA

Concertzitplaats voorin het auditorium met een glas mousserende wijn in de pauze

Van
USD 138,09
Prijsgegevens
VIP-ticket
Code: VIP

De beste concertzitplaats met een glas mousserende wijn in de pauze

Van
USD 167,10
Prijsgegevens
Ticketcategorie B
Code: CATB

Concertzitplaats in het midden van het auditorium

Van
USD 126,48
Prijsgegevens
Ticketcategorie C
Code: CATC

Concertzitplaats achter in het auditorium

Van
USD 110,24
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Paleis Schönbrunn-avond: rondleiding, diner en concert

Schönbrunn Palace Evening

Inbegrepen:
 • Audiorondleiding
 • 3-gangen diner
 • Concert
 • Glas mousserende wijn in de pauze (alleen voor VIP- en Categorie A-plaatsen)
Niet inbegrepen:
 • Drankjes, tenzij aangegeven
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Garderobevergoeding (ca. 1 euro)
 • Concertprogramma (ca. 5 euro)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kledingvoorschrift is informeel maar netjesl
 • Niet aanbevolen voor kinderen van 8 jaar en jonger
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Soms wordt het diner zonder voorafgaande kennisgeving verplaatst naar het Restaurant La Corte in het nabijgelegen Courtyard Marriott Hotel of naar het terrein van paleis Schönbrunn
 • Belangrijk: om de kaartjes af te halen gaat u naar het loket van de Schönbrunn Oranjerie voordat u zich naar de paleisingang begeeft.
 • Soms worden concerten zonder voorafgaande kennisgeving verplaatst naar de schitterende Grote Galerij of de Witgouden Zaal in paleis Schönbrunn zelf of de entreehal van het Paleis Schönbrunn. Er is geen ballet wanneer het concert wordt verplaatst
 • Duur:
 • Tour zonder gids: 1 uur
  Diner: 18:30 uur
  Concertduur: 1,5 uur met pauze
Reisplan:
Let op: soms wordt het diner zonder voorafgaande kennisgeving verplaatst naar het Restaurant La Corte in het nabijgelegen Courtyard Marriott Hotel of naar het terrein van paleis Schönbrunn

Voorbeeldmenu:


 • Runderconsommé met dumplings van griesmeel /A,C,L/
 • Gesmoorde rosbief met sjalottenjus, aardappel- en tomatentaart /A,O,L,G/
 • Apfelstrudel: met de hand gemaakt in onze keizerlijke bakkerij Schönbrunn, met slagroom /A,C,G/
Vegetarische optie beschikbaar, vooraf aan te geven
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Will B , juni 2015

Prima geregeld.

Beoordeling door: Frenk K , maart 2015

Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad, prachtig het paleis. De concert avond in de oranjerie was ook erg mooi en het diner zoals Franz Jozef ervan genoot, prima hoor!! Genoten van de prachtige stad, met de metro was het perfect te doen!! Heerlijk, Wenen!! Ons Motel One was ook een toppertje, dicht bij trein , metro, tram en bus!! 1000 foto's gemaakt, dus dat is na genieten!!!

Beoordeling door: Klaske v , februari 2014

De rondleiding door slot Schönbrunn, met een audioguide is erg interessant en de tuinen achter het slot zijn prachtig. Het diner was heel goed verzorgd en het concert was prachtig. Er waren top zangers en dansers, begeleid door een klein orkest.

Beoordeling door: H.W.M v , december 2013

Het diner was heerlijk de rondleiding was geweldig en het concert prachtig.

Beoordeling door: Truusje J , juni 2013

we vonden het een heel goed arrangement ! we hadden van 3-5 smiddags geboekt om het paleis te kijken ,waren tegen half 5 buiten en na koffie nog ruim de tijd om de mooie tuinen te bekijken.
het eten was heerlijk en het concert vond iedereen top !
heel leuk dat ze muziek afwisselen met zang en dans.

1 tip: ik stond bij de ingang van het paleis om de tickets af te halen ,deze moesten dus bij de oranjerie worden afgehaald(heen en weer gedraaf) dit zou iets nadrukkelijker op de tickets kunnen staan of wat nog handiger is dat die tickets gewoon bij de gewone(gereserveerde) ticket verkoop ligt

Beoordeling door: H. S , juni 2016

De avond voldeed aan onze verwachting. Eerst door de tuinen gewandeld en daarna de rondleiding. Diner was prima en het concert zeer goed. Al met al een leuke middag en avond.

Beoordeling door: Cees V , mei 2016

Erg leuk

Beoordeling door: Jan K , april 2016

We hebben de rondleiding een dag eerder gedaan, hetgeen helemaal geen probleem was. Het was wel lastig om uit te vinden waar we onze kaartjes moesten ophalen, omdat het eigenlijk alleen maar bereikbaar was van buiten het park. Verder was alles prima geregeld en hebben we genoten van een prima dinner.

Beoordeling door: Desiree PWJ v , november 2015

We hebben een geweldige middag en avond gehad. Diner en concert waren fantastisch! Ook de rondleiding door het paleis was mooi. Enige minpuntje: je loopt naar de kassa met het biljet wat je thuis uitgeprint hebt, dan krijg je te horen dat je helemaal naar de Oranjerie moet lopen voor het biljet in te wisselen.... Dit was niet goed aangegeven, mevrouw bij de Oranjerie vertelde ons dat dit al vaker bij Viator aangegeven was, maar dat hier nog steeds niets aan gedaan was, jammer!

Beoordeling door: Luc K , augustus 2015

Concert prima. Duidt wel een beetje beter aan waar je de voucher moet wissellen. Je moet je niet om de tuin laten leiden door het bordje dat de ingang van de orangerie zich aan de achterzijde bevindt. Ga gewoon binnen en je vindt het kantoortje in de gang aan de rechterzijde.
Het eten was lekker maar niet wauw.