Gustav Klimt-combo in Wenen: Slot Belvedere en Vienna Card

 • Locatie: Wenen, Oostenrijk
 • Duur: Flexibel
Van USD 94,97

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk de werken van de Oostenrijkse kunstenaar Gustav Klimt met deze Wenencombo. Hierbij is ook een Vienna Card inbegrepen die kortingen biedt voor attracties en restaurants in de stad. U kunt zoveel van Klimt zien als u wilt met deze toegang tot Slot Belvedere, waar het beroemde schilderij van deze art-nouveau-artiest hangt: De kus. Verken daarnaast ook Wenen met de 72-uurs Vienna Card en geniet van een gratis kop koffie en een heerlijk stuk taart bij Café Central, een van de beroemdste cafés van Wenen.

Talen tour

Tekst Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
In uw Gustav Klimt-sightseeingcombo zijn de volgende onderdelen inbegrepen. Uw vouchers worden afgeleverd bij uw hotel in Wenen, zodat u wanneer u wilt kunt beginnen aan uw zelfstandige verkenning van de stad!

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Wenen: Slot Belvedere, Café Central of het Albertina-museum
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Klimt voor beginners
Code: KLIMSTA

Gustav Klimt combo inclusief Vienna Card, toegang tot slot Belvedere en koffie en cake in het Café Central

Engels
Van
USD 94,97
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Gustav Klimt-combo in Wenen: Slot Belvedere en Vienna Card

See the Work of Gustav Klimt

Inbegrepen:
 • Toegang tot Slot Belvedere
 • Wenen-kaart (72 uur)
 • Koffie met gebak in Café Central
 • Gratis bezorging van vouchers bij uw hotel
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Verstrek de volledige naam van uw hotel en het adres ten tijde van de boeking, zodat de vouchers kunnen worden afgeleverd
Reisplan:
Slot Belvedere:
Bekijk de prachtige Klimt-collectie in Slot Belvedere, waar u de grootste collectie Oostenrijkse kunst van rond 1900 van het land kunt vinden. In het slot vindt u 's werelds grootste collectie schilderijen van Gustav Klimt (ong. 30 werken). Hoogtepunten zijn onder andere het bekende De kus en Judith I.

Vienna Card:
De Vienna Card is inbegrepen en is 72 uur geldig. Deze biedt gratis gebruik van het openbaar vervoer en meer dan 210 keer korting op musea, winkels en restaurants. Elke kaart wordt geleverd met een gratis gids voor Wenen met nuttige informatie over elke bezienswaardigheid. De kaart is beschikbaar bij aankomst in uw hotel.

Koffie met gebak in Café Central
Wenen is beroemd om zijn koffiehuiscultuur. Ga dus snel naar het legendarische Café Central, waar koffie en een stuk gebak op u wachten. Dit elegante 19e-eeuwse café, nabij paleis Hofburg, staat bekend als het voormalige ontmoetingspunt van beroemdheden zoals Arthur Schnitzler, Sigmund Freud en Leo Trotzki.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 4 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.