Een dagtrip vanuit Wenen naar Bratislava

 • Locatie: Wenen, Oostenrijk
 • Duur: 7 uur 30 minuten (circa)
Van USD 64,22

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Tijdens uw verblijf in Wenen mag u eigenlijk niet de kans mislopen om de prachtige stad Bratislava te bezoeken in Slowakije. Op deze dagtrip geeft uw deskundige gids u een compleet overzicht van de stad en brengt u een bezoek aan de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals het Grassalkovich Palace, de Michaelspoort en vele andere. Upgrade uw tour met een supersnelle catamarantocht op de rivier de Donau terug naar Wenen!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
Nadat u bij uw geselecteerde hotel in Wenen of het internationale busstation in Wenen in de winter of de Weense Staatsopera in de zomer bent opgehaald, gaat u naar een centraal ontmoetingspunt waar u instapt in een comfortabele touringcar naar Bratislava, de hoofdstad van Slowakije die zich op de oevers van de Donau bevindt. U reist 64 km oostwaarts over het platteland waar u kunt genieten van het prachtige Oostenrijkse landschap.
Bij aankomst maakt u kennis met uw lokale gids die u naar het schilderachtige Staré Mesto, het oude stadsdeel van Bratislava, brengt voor een wandeltocht. Tijdens deze tour met gids kunt u genieten van een prachtig panorama van de Slowaakse hoofdstad en ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Michaelspoort, de enige overgebleven poort van de middeleeuwse vesting van Bratislava.
Bezoek Grassalkovich Palace en kom via uw gids meer te weten over de geschiedenis van het paleis. Het paleis is in de 18de eeuw gebouwd als zomerverblijf voor graaf Grassalkovich en dit enorme paleis in rococostijl werd gebruikt als trefpunt voor de Hongaarse aristocratie. Ga verder naar het Primate's Palace, een 18de eeuws paleis geïnspireerd door Frans classicisme dat vandaag de dag wordt beschouwd als een van de meest mooie gebouwen in Bratislava.
Daarna geniet u van een lunch (op eigen kosten) en brengt u wat vrije tijd door met het bezoeken van een van de vele koffiehuizen, winkels en culturele bezienswaardigheden. Bezoek het Slowaakse Nationale Theater en de Sint-Maartenskathedraal, de plaats waar vroeger de Hongaarse keizers werden gekroond. Onderweg kunt u misschien de vier levensgrote bronzen standbeelden van de Franse Napoleon-soldaat zien, die allemaal verborgen zijn in de straten van de oude binnenstad van Bratislava.
Na uw sightseeingtour stapt u aan boord van de touringcar en kunt u genieten van een ontspannen rit terug naar Wenen waar u bij de Staatsopera wordt afgezet.

Of upgrade uw tour waardoor u met een supersnelle catamaran teruggaat naar Wenen! Vaar in een luxe catamaran over de beroemde Donau terwijl u geniet van het prachtige landschap en bewonder de vele mooie locaties van de regio vanaf het water. Kom door de ongerepte draslanden van de Donau en het Donau-Auen National Park voordat u aankomt bij het Schwedenplatz in Wenen.

Let op: ophalen bij het hotel is alleen beschikbaar bij bepaalde hotels. Onder 'Aanvullende informatie' vindt u de gegevens van het hotel en de ophaaltijd.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Geselecteerde hotels in het centrum van Wenen

Als u niet wordt opgehaald, is het ontmoetingspunt tot 23 maart 2018 (winter) om 8:15 uur bij het internationale busstation in Wenen

Als u niet wordt opgehaald, is het ontmoetingspunt vanaf 24 maart 2018 (zomer) om 8:15 uur bij de Weense Staatsopera
Vertrektijd:
8:30 uur

Ophalen van hotels begint circa 30-60 minuten eerder; het exacte tijdstip wordt bij herbevestiging doorgegeven.

Duur:
7 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert terug bij de Weense Staatsopera om ongeveer 15:15 uur (touringcar-optie vertrekt vanaf Bratislava om 14:00 uur) of de Schwedenplatz om ongeveer 17:30 uur (catamaran-optie vertrekt vanaf Bratislava om 16:00 uur)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Bratislava per touringcar in de winter
Code: BRABUS

Dagtrip naar Bratislava per touringcar vanuit Wenen, november t/m maart.

Engels
Van
USD 64,22
Prijsgegevens
Bratislava per touringcar in de zomer
Code: BRACOACHSUMMER

Dagtrip naar Bratislava per touringcar vanuit Wenen. April t/m oktober.

Engels
Van
USD 64,22
Prijsgegevens
Bratislava per catamaran
Code: BRABOAT

Dagtrip naar Bratislava per touringcar vanuit Wenen inclusief catamarancruise

Engels
Van
USD 82,06
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Een dagtrip vanuit Wenen naar Bratislava

Bratislava Day Trip from Vienna

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Ophalen bij hotel
 • Professionele gids in Bratislava
 • Wandeltocht door Bratislava
 • Supersnelle catamarancruise (indien deze optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Entree
 • Fooien (optioneel)
 • Afzetten bij hotel
 • Gids in de bus naar Bratislava
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort nodig
 • Let op: ophalen bij het hotel is alleen beschikbaar bij bepaalde hotels. Onder 'Aanvullende informatie' vindt u de gegevens van het hotel en de ophaaltijd.
 • Let op: er zijn verschillende ontmoetingsplaatsen in zomer en winter, controleer de vertrekinformatie.
 • Let op: de tour is onbegeleid op de bus naar Bratislava. Bij aankomst heet uw lokale gids u van harte welkom.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: W.F. B , augustus 2015

Leuke,leerzame dagtrip. Heen met de comfortabele touringcar, in Bratislava een mooie rondleiding onder leiding van een kundige gids, heerlijk gelunched op een terras in het oude centrum. Terug naar Wenen met de supersnelle catamaran,een belevenis op zich. Een heerlijke dag.

Beoordeling door: Gertjan L , augustus 2016

De reis op zich was redelijk. Dat we met een touringcar en niet per catamaran naar Bratislava gingen was niet echt duidelijk uit de bevestiging te halen. Daar stond op naar Bratislava per Catamaran.
Dit zorgde voor flink wat verwarring bij ons.
De wandeltocht door Bratislava was meer een bijzonder trage wandeling, na 25 minuten hadden we 500 meter gelopen. Bratislava is een mooie stad en de terugreis per catamaran was erg leuk.

Beoordeling door: andre v , januari 2017

Zeer slecht transfer heen niet goed geregeld, na boeking bericht gekregen dat er geen transfer smorgens bij was. Vervolgens geen antwoord op de daarover gestuurde mails. Bij aankomst via telefoon alsnog geregeld. Terugreis was ook zodanig veranderd dat wij op eigen gelegenheid en kosten terug moesten. Er waren veranderingen van de tijdstippen van vertrek en teurg komst doorgevoerd zonder ons hiervan in kennis te stellen waardoor wij onze terugvlucht zouden misse.
Niet boeken is onbetrouwbaar. Tot op heden niets gehoord op de mails die wij na thuiskomst hebben gestuurd.