Oostenrijkse dinershow in Wenen

 • Locatie: Vienna, Oostenrijk
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 76,35

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Een muzikale reis naar de bergen van Tirol, de charmante meren van de Salzkammergut, en de romantische Donauvallei naar keizerlijk Wenen.

Folklore-muziek en kleurrijke dansen, een enthousiaste "Landler" van de Alpen, romantische aria's van Salzburg en de beroemde walsen en operettes van Wenen - ons ensemble zal u betoveren met het optreden (incl. 3-gangenmenu zonder drankjes).

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Diner inbegrepen
 • Vegetarische maaltijdoptie beschikbaar
 • Perfect geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveau's
Een muzikale en culinaire reis door Oostenrijk

De bezoekers van de Oostenrijkse dinershow staan een muzikale reis naar de bergen van Tirol, de charmante meren van de Salzkammergut, en de romantische Donauvallei naar keizerlijk Wenen te wachten. Folklore-muziek en kleurrijke dansen, de enthousiaste "Landler" van de Alpen, romantische Aria's van Salzburg en de beroemde walsen en operettes van Wenen, de zeer getalenteerde muzikanten van ons ensemble, uitstekende vocale solisten en enthousiaste dansers zullen u betoveren met hun optreden met de muzikale schatten van Oostenrijk.


Programma:

Tussen elke gang van het diner ervaren de bezoekers een spannend programma verdeeld in drie leuke showscènes. Tijdens het diner wordt er typisch Weense muziek live gespeeld.

1e scène: Rozen uit Tirol
"Grüß Gott" is een hartelijk muzikaal welkom door het volledige ensemble gevolgd door andere evergreens uit de Operette "Der Vogelhändler - De vogelverkoper". Instrumentale stukken met een dansopvoering, zoals de "Zillertaler Hochzeitsmarsch - Zillertal bruiloftsmars", brengen u dichter bij de bergen van Tirol.

2e scène: The Sound of Music
In deze scène brengen we fragmenten van de charmante en komische Operette "Im Weissen Rössl", de klassieke "Edelweis" uit The Sound of Music en onze dansers voltooien dit deel met een enthousiaste "Landler".

3e scène: De Blauwe Donau
Het muzikale hoogtepunt van onze voorstelling met Oostenrijks beroemdste operettecomponisten Johann Strauss, Franz Lehar en Robert Stolz inclusief liedjes uit de "Der Zigeunerbaron", "Wiener Blut" en "Die lustige Witwe". Geen enkele show zou compleet zijn zonder een snelle Tritsch Tratsch Polka en de grootste wals aller tijden, "An der schönen blauen Donau", uitgevoerd door ons balletensemble.

Ensemble:
Het Oostenrijkse dinershowensemble bestaat uit zeer getalenteerde muzikanten, uitstekende vocale solisten en enthousiaste dansers, die in kleurrijke lokale kostuums uit de verschillende muzikale regio's opkomen. Zij zullen u op een charmante wijze betoveren met hun optreden met de muzikale schatten van Oostenrijk.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Restaurant Wiener Rathauskeller
Vertrektijd:
20:00 uur
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Oostenrijkse dinershow in Wenen

Austrian Dinner Show

Inbegrepen:
 • 3-gangen diner
Niet inbegrepen:
 • Drinken
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Maaltijden voor kinderen niet inbegrepen
 • Kledingvoorschrift is informeel maar netjesl
 • Mogelijk onder begeleiding van een meertalige gids
 • Als u vegetarisch wilt eten, dient u dit ten tijde van de boeking aan te geven
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.