Ticket voor het Albertina-museum in Wenen

 • Tourcode: 2420P79
 • Locatie: Vienna, Oostenrijk
 • Duur: 1 tot 4 uur
Van USD 15,39

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
 • Gegevens

Het Albertina is de thuisbasis van een van 's werelds grootste en meest waardevolle verzamelingen grafische kunst. Deze collectie, in 1776 begonnen door Prins Albert van Saksen-Teschen, bestaat nu uit ca. 65.000 tekeningen en rond een miljoen gedrukte grafische werken uit alle belangrijke kunstperiodes, van laat-gotisch tot eigentijds: van Dürer en Michelangelo tot Rubens en Rembrandt, en van Klimt, Schiele en Monet tot Picasso, Warhol en Kiefer.

Het Albertina heeft niet alleen de grootste en waardevolste grafische collecties ter wereld, met werken zoals Dürers 'Haas' en Klimts studies van vrouwen. De nieuwste tentoonstellingscollectie presenteert meesterwerken van de modernen, van Monet tot Picasso en Baselitz. Als grootste Habsburgse residentiële paleis domineert het Albertina het zuidelijke puntje van het Keizerlijk Paleis op een van de laatst overgebleven fortmuren in Wenen.
Sinds de heropening in 2003 heeft het Albertina een indrukwekkend aantal tentoonstellingen gehad met vooraanstaande kunstwerken, daterend uit de 15de eeuw tot nu. Met de speciale tentoonstellingen over Albrecht Dürer, Picasso en Van Gogh trok het Albertina de afgelopen jaren een recordaantal bezoekers. Het is een van de populairste musea in Oostenrijk en een trekpleister voor reizigers van over de hele wereld. 
Het is minder bekend dat het Albertina de eerste Oostenrijkse kunstinstelling is die systematisch eigentijdse en historische foto's verzamelt. De instelling richt zich ook op architectuur.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Albertina
Albertinaplatz 1
1010 Wenen
Vertrektijd:
dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur
Woensdag en vrijdag tot 21:00 uur
Duur:
1 tot 4 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Ticket voor het Albertina-museum in Wenen

Albertina Outside

Inbegrepen:
 • Entreebewijs voor het Albertina-museum
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Transport naar/van bezienswaardigheden
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Rolstoeltoegankelijk
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.