Walvissen spotten met deskundige natuurgidsen

 • Locatie: Victoria, Canada
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 73,70

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
British Columbia is beroemd om de overvloed aan walvissen, en tijdens deze 3 uur durende educatieve Canadese cruise krijgt u de kans om ze te zien! Tijdens een tocht op een 40-persoonsboot die speciaal is ontworpen om walvissen te spotten, ziet u deze indrukwekkende zoogdieren terwijl twee natuurgidsen aan boord interessante en informatieve informatie geven over de dieren in de Stille Oceaan voor de kust van Canada.

Hoogtepunten

 • Verschillende vertrektijden gedurende de dag
 • Tour met doorlopend commentaar
 • Ideaal voor families
 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
Geniet van de prachtige omgeving van British Columbia op een educatief avontuur walvissen spotten vanuit Victoria! Geniet van een drie uur durende cruise op de Stille Oceaan en spot majestueuze orka's en leer alles over het mariene ecosysteem van Canada van twee natuurgidsen die ook aan boord zijn. Zij beantwoorden al uw vragen die u hebt tijdens het walvissen spotten en zij moedigen u aan op zoek te gaan naar ander leven in zee!

Het is mogelijk dat Ron Bates, één van de toonaangevende walvisonderzoekers in de Pacific Northwest, ook meevaart! Hij voert veel van zijn onderzoek aan boord uit en kan een uniek en gedetailleerd inzicht geven in het leven van deze schitterende en intelligente zoogdieren.

Elk walvissenavontuur is verschillend, afhankelijk van de mariene activiteit van die dag. De cruise vangt meestal aan met een bezoek aan de kleine eilanden voor de kust van Victoria om daar te beginnen met de spannende zoektocht naar walvissen. Luister naar de informatie van uw ervaren bemanning over de omringende mariene ecosystemen van de Stille Oceaan. Kom meer te weten over de belangrijke voedselketens in elk gebied en de soorten dieren die er leven. Vaak haalt de bemanning wat kelp aan boord zodat u kunt voelen en proeven waar veel van de voedselketens beginnen.

Deze spannende boottocht om walvissen te spotten wordt uitgevoerd met een boot die speciaal voor dat doel is ontworpen, dus u beleeft een rustige en stabiele tocht. Geniet van zitplaatsen binnen en buiten voor een geweldig uitzicht. Deze tour is leuk voor het hele gezin!

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Victoria, British Columbia (naast het Fairmont Empress Hotel)
Vertrektijd:
1 april t/m 15 oktober
Dagelijks om 10:00 uur en 14:00 uur
Minimaal 30 minuten vóór vertrektijd inchecken
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 10.00 uur
Code: 10AM

Vertrek om 10:00 uur

Van
USD 73,70
Prijsgegevens
Vertrek om 13.00 uur
Code: 1PM

Vertrek om 13:00 uur

Van
USD 73,70
Prijsgegevens
Vertrek om 14.00 uur
Code: 2PM

Vertrek om 14:00 uur

Van
USD 73,70
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Walvissen spotten met deskundige natuurgidsen

Educational Whale Cruise

Inbegrepen:
 • Tour vanuit Victoria: 3 uur walvissen spotten
 • 2 natuurgidsen aan boord
Niet inbegrepen:
  • Eten en drinken
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Fooien (optioneel)
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Mogelijk onder begeleiding van een meertalige gids
  • De tour gaat onder alle weersomstandigheden door, dus zorg dat u geschikte kleding aan hebt (laagjes en comfortabele wandelschoenen worden aanbevolen)
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie