Toegangsbewijs Chaplin's World

  • Tourcode: 66048P1
  • Locatie: Corsier-sur-Vevey, Zwitserland
  • Duur: 2 tot 3 uur
Van USD 25,56

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
  • Opslaan
  • Gegevens

Beleef een geweldig avontuur tijdens uw reis door Chaplins geschiedenis en door de magische filmwereld. Laat u betoveren door een van de meest verrassende artiesten van de 20e eeuw.

Het landhuis: Charlie Chaplin achter gesloten deuren

De replica van het landhuis in een ruimte van 500 m² is gewijd aan de persoon Charlie Chaplin en zijn dagelijkse leven. Sommige kamers in het landhuis zijn nagebootst met meubilair en persoonlijke spullen. Tijdens de tour komen bezoekers meer te weten over het familieleven van Charlie en ervaren ze hoe hij in Zwitserland is beland, hoe hij werd ontvangen, hoe hij in de laatste 25 jaar van zijn leven met zijn gezin woonde en hoezeer hij het op prijs stelde. In de eetzaal komen bezoekers meer te weten over het dagelijks leven van de familie, waaronder culinaire tradities, feesten en de vele beroemde gasten van de familie.

De studio: welkom in Hollywood!

De studio is een structuur van 1350 m² die op het landgoed is gebouwd om de cinematografische wereld van de artiest, acteur en filmmaker te laten zien. De tour begint met een beeldenmontage van Chaplins leven en werk. Terwijl op de achtergrond de 20e eeuw een rol blijft spelen, gaat de tour verder door een straat die zo uit een Chaplin-film geplukt lijkt te zijn.

Het park:

Een park van 4 hectare omringt het landhuis en de studio. Bezoekers hebben hier een adembenemend uitzicht op het Meer van Genève en de Alpen. Het is een mooie weerspiegeling van de bijzondere relatie die Chaplin had met de natuur, vooral het bergachtige landschap, het meer en de wijngaarden rondom zijn landgoed.

De winkel:

Stap Chaplin's oude Bentley-garage binnen en kijk rond bij onze exclusieve souvenirs. Hier vindt u producten van hoge kwaliteit die het leven en werk van Charlie Chaplin weergeven, waaronder al zijn dvd's en boxsets en zijn populaire filmposters. We hebben ook een uitgebreide selectie boeken, kantoorbenodigdheden en kaarten, tafelgerei, en kinderspeelgoed. U kunt zelfs Chaplins iconische hoed en wandelstok kopen!


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Chaplin's World
Vertrektijd:
Openingstijden:

Van 2 januari t/m 30 maart: van 10:00 tot 17:00 uur

Van 31 maart t/m 30 september: van 9:00 tot 18:00 uur

Van 1 oktober t/m 31 december: van 10:00 tot 17:00 uur

Gesloten op 25 december

Duur:
2 tot 3 uur
Gegevens terugreis:
Chaplin's World

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Toegangsbewijs Chaplin's World

Chaplin

Inbegrepen:
  • Toegangsprijzen voor Chaplin's World
Niet inbegrepen:
  • Gids
  • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Wissel uw ticket in bij de kassa
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.