Zonder wachtrij: Versailles dagtour

 • Locatie: Versailles, Frankrijk
 • Duur: 7 uur (circa)
Van USD 101,48

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Ontdek op een dagtour het paleis van Versailles dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat (Château de Versailles) en de tuinen van Versailles (les Jardins de Versailles). Al wandelend door de tuinen van Versailles brengt uw ervaren gids de Franse geschiedenis weer tot leven en vertelt hij ook de verhalen achter het landgoed van Marie Antoinette. Bent u er toevallig op een zondag? Maak dan gebruik van de gelegenheid en kijk naar de schitterende fonteinshow in de tuinen. 

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Vermijd de wachtrijen
 • Geleid door een plaatselijke gids

Begin uw dagtour door Versailles, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, met een rondleiding door de prachtige tuinen van Versailles, waar jaarlijks ongeveer 210.000 bloemen worden geplant in de tuinen van 800 hectare. Uw deskundige gids vertelt u over de ongelooflijke 50 jaar die de ontwikkeling van de tuinen hebben gekost. Tegenwoordig zijn de tuinen van Versailles een van de meest bezochte bezienswaardigheden van Frankrijk.

Sla vervolgens de lange wachtrijen voor de ingang over en begin uw rondleiding door het Paleis van Versailles, waar u de geschiedenis en het belang van het paleis ontdekt. Kom meer te weten over hoe het van 1682 tot 1789 functioneerde als het centrum van politieke macht in Frankrijk. Verken het unieke en uitgebreide interieur van het paleis, inclusief de staatsvertrekken van de koning en het beroemde spiegelpaleis.

Als u de tour voor een zondag boekt, voeg dan iets extra's toe aan uw dag toe met de geweldige fonteinshow in de ochtend in de tuinen van Versailles. Geniet van de fantastische show van de waterfonteinen en klassieke muziek tijdens een wandeling door de tuinen.

Na de lunch (op eigen kosten) vergezelt uw gids u naar het Grand Trianon dat Lodewijk XIV in 1670 liet bouwen om zich terug te trekken van het formele leven in het paleis. Terwijl u door het uitgestrekte terrein van Versailles loopt, gaat u met uw gids het landgoed van Marie Antoinette binnen waar u de Petit Trianon, het Franse paviljoen, het dorpje van de koningin en nog veel meer kunt ontdekken.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Guidatours
Vertrektijd:
Ontmoetingstijd is om 10:00 (de tour vertrekt een paar minuten later). 
Als u te laat bent voor het inchecken, kunt u niet deelnemen aan de tour. U krijgt geen geld terug en kunt ook niet mee op een volgende tour.
Duur:
7 uur (circa)
Gegevens terugreis:

Keert na afloop terug bij beginpunt


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Standaardtrip
Code: ENSTANDARD

Standaard zonder wachtrij: dagtour van Versailles met een maximum van 30 personen, vertrek om 10:15 uur.

Engels
Van
USD 101,48
Prijsgegevens
Standaard: fonteinen
Code: ENSTANDARDFOU

Standaard zonder wachtrij: dagtour van Versailles met een maximum van 30 personen. Tour is inclusief de Versailles-fonteinshow en vertrekt om 10:15 uur.

Engels
Van
USD 113,01
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Zonder wachtrij: Versailles dagtour

Skip the Line: Versailles Full-Day Tour

Inbegrepen:

 • Entreebewijs voor het paleis en de tuinen van Versailles en het landgoed van Marie Antoinette
 • Professionele gids
 • Kaarten voor de fonteinshow (alleen zondag)

Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Transport naar/van attracties
 • Lunch
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Deze rondleiding bestaat voor een aanzienlijk deel uit wandelen. Niet aanbevolen voor personen die problemen ondervinden met lopen of lange periodes staan
 • De tijd op uw voucher is de ontmoetingstijd bij het agentschap (de tour vertrekt enkele minuten later). Als u te laat bent, krijgt u geen geld terug en kunt u ook niet mee op een volgende tour.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie