Sla de wachtrij over: Tour naar het Kasteel van Versailles met fonteinshow in de avond

 • Locatie: Versailles, Frankrijk
 • Duur: 8 uur 30 minuten (circa)
Van USD 75,28

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Verken het Paleis van Versailles, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en aanschouw in de avond een spectaculaire fonteinshow tijdens deze tour van een halve dag. Uw deskundige gids brengt de Franse geschiedenis tot leven terwijl u geniet van directe toegang tot het paleis en een wandeling door het prachtige interieur. 's Avonds bent u getuige van de schitterende fonteinshow in de tuinen van Versailles (les Jardins de Versailles).

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Zie de bezienswaardigheden bij nachtverlichting
 • Vermijd de wachtrijen

Begin uw tour van een halve dag door Versailles door de rijen achter u te laten met dit ticket zonder wachtrij. Volg uw gids tijdens deze tour door het Paleis van Versailles waarbij u de geschiedenis van het paleis leert kennen. Leer hoe dit magnifieke paleis in de 17e en 18e eeuw diende als het centrum van politieke macht in Frankrijk. Verken het extravagante interieur van het paleis, waaronder de Koninklijke Kapel, de Statievertrekken van de koning en koningin en de ontzagwekkende Spiegelzaal die zowel als een doorgang als een ontmoetingsplaats voor de koninklijke familie en hun gasten diende.

Na uw tour met gids krijgt u van uw gids tickets voor de schitterende fonteinshow in de avond. Voorafgaand aan de show hebt u tijd om het Paleis van Versailles op eigen gelegenheid te verkennen of om een bezoek te brengen aan de stad Versailles met de brede boulevards, antiekwinkels en prachtige boetiekjes. Geniet van een authentiek Frans diner (op eigen kosten) in een van de uitstekende restaurants.

Vervolgens gaat u terug naar de tuinen van Versailles om te genieten van een spectaculaire fonteinshow. Wandel in eigen tempo door de uitgestrekte tuinen terwijl een symfonie van licht, muziek en water de tuinen in een sprookjesachtig wonderland verandert. Duizenden lampjes verlichten de fonteinen en overspoelen de tuinen met een romantisch licht, met klassieke muziek op de achtergrond. Breng voor een onvergetelijke ervaring kaas en wijn mee voor een picknick terwijl u geniet van de show.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Versailles
Vertrektijd:
16:15 uur, ontmoeting bij het kantoor 15 minuten vóór vertrek
Duur:
8 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:

Uw tour eindigt bij de tuinen van Versailles, na de fonteinshow


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Standaardrondleiding in het Engels
Code: ENSTANDARD

Standaardtour van een halve dag door Versailles met fonteinshow. Vertrekt om 16:15 uur met een maximum van 30 personen en commentaar van uw ervaren Engelssprekende gids. Zorg dat u ten minste 15 minuten vóór vertrek aanwezig bent.

Engels
Van
USD 75,28
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sla de wachtrij over: Tour naar het Kasteel van Versailles met fonteinshow in de avond

Skip the Line: Palace of Versailles Tour with Night Fountain Show

Inbegrepen:
 • Entreebewijs voor het Paleis van Versailles
 • Ticket voor de fonteinshow in de avond
 • Professionele gids


Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Transport naar/van bezienswaardigheden


Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking


Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie