Verborgen parels-tour en gondelvaart door Venetië

 • Locatie: Venetië, Italië
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 77,26

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek overdag of 's avonds Venetië en bekijk een paar echte juweeltjes in de stad. Tijdens een ontspannen wandeling komt u langs de topattracties van Venetië, zoals de Rialtobrug, en ook minder bekende plekken die invloed hebben op de Venetiaanse cultuur. De tour eindigt met een serene tocht in een Venetiaanse gondel (maximaal 6 personen per boot) door de kanalen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Pure romantiek, perfect voor stelletjes
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
Kies uit een ochtend- of avondtour, ontmoet uw gids bij de Ponte dell'Accademia en wandel naar de stijlvolle Rialtobrug in het centrum van Venetië. De Rialtobrug is één van de vier bruggen over het Grand Canal en is het kloppend hart van de stad.

Loop vanaf deze bekende attractie in Venetië samen met uw gids door de minder bekende straten van de stad en verken Venetië zoals lokalen de stad kennen. Uw route bevat diverse campo's, wat 'velden' betekent in het Italiaans, maar wat in feite levendige Venetiaanse pleinen en binnenplaatsen zijn, omgeven door winkels en cafés. U komt over Campo San Polo, waar vroeger gemaskerde ballen en stierengevechten werden gehouden, en over Campo San Margherita, het sociale hart van de trendy wijk Dorsoduro.

Bekijk de Basilica dei Frari, met Venetiaanse Renaissancekunst, en passeer het prachtige gebouw Scuola Grande di San Rocco, waar veel Venetiaanse concerten worden gehouden. Aan het eind van uw wandeling luistert u naar het verhaal van Peggy Guggenheim. Haar indrukwekkende collectie moderne kunst is gehuisvest in het nabijgelegen Peggy Guggenheim Collection-museum.

De tour eindigt goed met een romantische 35 minuten durende gondelvaart door de Venetiaanse grachten. Terwijl uw gondelier u door de rustigere grachten vaart in een traditionele houten gondel, kijkt u naar de prachtige huizen langs het water en ziet u hoe lokale vrouwen waslijnen binnenhalen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Nabij de Ponte dell'Accademia, centrum van Venetië
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij Santa Maria del Giglio

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

18:30 uur tour en gondelvaart
Code: ENSHARED

Begint om 18:30 uur (zorg dat u om 18:15 uur aanwezig bent) en wordt verzorgd door een Engelssprekende gids

Engels
Van
USD 77,26
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Verborgen parels-tour en gondelvaart door Venetië

Venice by Night Tour and Gondola Ride

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Wandeling
 • Gondelvaart van 35 minuten
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De gondelvaart gaat niet door bij zware regen of slechte weersomstandigheden. In zulke gevallen wordt er een alternatieve datum of een gedeeltelijke restitutie geboden.
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie