Venetië Super Saver: dagwandeling in Venetië en verkenning van de kleine eilanden, zonder wachtrij

 • Locatie: Venetië, Italië
 • Duur: 10 uur 30 minuten (circa)
Van USD 110,24

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Combineer een tour door Venetië met een boottocht naar de eilanden Murano en Burano met deze Venetië Super Saver, een mix van twee van de populairste tours tegen een gereduceerde prijs. Begin 's ochtends met een historische wandeling langs de hoogtepunten van Venetië. Bekijk de Brug der Zuchten, het huis van Marco Polo en andere bezienswaardigheden, en geniet van toegang zonder wachtrij tot de Basiliek van San Marco en het Dogenpaleis. 's Middags stapt u op de boot naar Murano om de beroemde glasblazers aan het werk te zien, waarna u naar Burano vaart voor een bezoek aan een fascinerend kantklosatelier.

Talen tour

Gids Engels
Sla de wachtrij over: wandeling door Venetië, met inbegrip van de Basiliek van San Marco en het Dogenpaleis (3,5 uur):
U ontmoet uw gids bij de Rialtobrug, de oudste brug van Venetië, waar u vertrekt voor een 3,5 uur durende wandeling langs de hoogtepunten van de stad.

Luister naar de verhalen over de geschiedenis van Venetië terwijl u door slingerende straatjes en over kleine bruggetjes wandelt en pauzeert in het huis van Marco Polo. Geniet van de verhalen over de ontdekkingsreizen over zee en slenter over de pleinen Campo SS Giovanni Paolo en Campo San Luca, op weg naar de Brug der Zuchten.

Wandel verder naar het San Marco Plein, het schitterende piazza dat Napoleon 'de mooiste salon van heel Europa' noemde en sla de lange wachtrij over bij de Basiliek van San Marco.

Bewonder samen met de gids de mozaïeken in het interieur en breng een bezoek aan de terrassen op de eerste verdieping - een gedeelte dat bij de meeste tours verboden terrein is - en geniet van een panoramisch uitzicht op het piazza.

Vervolgens wandelt u naar het Dogenpaleis, ooit de thuisbasis van de Doge van Venetië en de rechtbanken. U hoeft niet in de rij te staan en krijgt een rondleiding langs de hoogtepunten van het paleis, waaronder de glorieuze fresco's van Tintoretto en Veronese.

Daarna kunt u genieten van 1,5 uur vrije tijd voordat de tour naar Murano en Burano start. Misschien wilt u een paar souvenirs kopen, lekker lunchen (op eigen kosten) of heerlijk mensen kijken vanuit een café.

Tour naar Murano en Burano (5 uur):
Wanneer het tijd is, maakt u een prachtige tocht met de watertaxi naar het nabijgelegen eiland Murano, beroemd vanwege het vrolijk gekleurde glas.

Bezoek een glasblazerij om ervaren glasblazers in actie te zien. Kijk van dichtbij hoe het glas wordt geblazen, gekleurd en gevormd tot een schitterend aanbod aan producten en breng een bezoekje aan een glasshowroom om glazen kunstwerkjes te bewonderen en misschien te kopen (op eigen kosten) tegen aantrekkelijke prijzen.

Vervolgens vaart u naar het nabijgelegen eiland Burano. Neem kiekjes van de in alle kleuren van de regenboog geschilderde huizen langs de grachten en bezoek een kantklosatelier om de verhalen over de geschiedenis van het kantwerk op het eiland te horen.

Bekijk de kantklossers tijdens hun werk en hoor hoe dit delicate vakmanschap een uitstervende kunst is. Bekijk een aantal kantmonsters of koop een aandenken (op eigen kosten) tegen aantrekkelijke prijzen, voordat de boot u weer terugbrengt en de tour eindigt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Venetië
Vertrektijd:
9:00 uur (uiterlijk 8:45 uur op het vertrekpunt aanwezig zijn) - Beste van Venetië en het Dogenpaleis

14:30 uur (uiterlijk 14:15 uur op het vertrekpunt aanwezig zijn) - Murano en Burano
Duur:
10 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Dichtbij het San Marcoplein om ong. 19:30 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Venetië Super Saver: dagwandeling in Venetië en verkenning van de kleine eilanden, zonder wachtrij

Venice

Inbegrepen:
 • Engelssprekende gids
 • Kleine groep van 25 personen of minder
 • Ticket voor toegang zonder wachtrij tot de Basiliek van San Marco
 • Toegang tot de terrassen van de Basiliek van San Marco
 • Toegang tot Dogepaleis, zonder wachtrij
 • Demonstratie glasblazen op Murano met uitleg in het Engels
 • Demonstratie kantklossen op Burano met uitleg in het Engels
 • Korting in de winkel van de glasblazerij en het kantkloswerk (10% of meer, afhankelijk van het artikel)
 • Retourticket voor de boot
Niet inbegrepen:
 • Fooien
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Mogelijk zijn er op sommige locaties extra controles, vanwege aangescherpte beveiliging. Bij toegang tot deze locaties kan er sprake zijn van vertraging vanwege de verplichte beveiligingscontroles. Mogelijk zijn er ook beperkingen voor de grootte van de tassen die u mee naar binnen mag nemen. Om overlast te voorkomen en om te voorkomen dat u de toegang wordt geweigerd, raden we u dringend aan om geen grote (hand)tassen of rugzakken mee te nemen tijdens de tour. U mag geen grote tassen, paraplu's en statieven mee de Basiliek van San Marco in nemen. Dergelijke spullen moeten bij de bagageopslag buiten de locatie worden ingecheckt, waardoor u wellicht een gedeelte van de tour mist
 • Er is een pauze van 13:00 tot 14:15 uur. Het is de verantwoordelijkheid van de gast om terug te keren naar het verzamelpunt om op tijd te zijn voor het begin van de tour naar Murano en Burano om 14:15 uur
 • Het is de verantwoordelijkheid van de bezoekers om 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn op het ontmoetingspunt. Gasten die na de vertrektijd aankomen, kunnen niet meer mee en gemiste tours of tickets kunnen niet gerestitueerd worden
 • Tijdens deze tour wordt redelijk veel gewandeld en er zijn een aantal steile trappen op de terrassen van de Basiliek van San Marco. Het is raadzaam comfortabele schoenen aan te trekken
 • Het spijt ons dat we geen gasten met rolstoel of andere hulpmiddelen die speciale ondersteuning nodig hebben kunnen ontvangen. We kunnen ook geen wandel- of kinderwagens op onze groepsreizen ontvangen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie