Gondeltocht en serenade in Venetië

 • Locatie: Venetië, Italië
 • Duur: 30 minuten (circa)
Van USD 48,65

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Glij langs de prachtigste plekken van Venetië tijdens een gondeltocht van 30 minuten en geniet daarbij van een serenade. Selecteer een middag- of avondtocht, laat u door een gondelier in traditionele klederdracht verwelkomen aan boord van een zespersoonsgondel en begin uw tocht in een groep van zo'n acht gondels, samen met een zanger in een van de boten. Bewonder het Palazzo Barberino en andere romantische plekjes terwijl uw vloot over het Canal Grande en kleinere kanalen vaart, en laat u meevoeren door de lieflijke klanken van de zanger die met u meevaart!

Hoogtepunten

 • Verschillende vertrektijden gedurende de dag
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Meestal snel uitverkocht
U kunt tijdens de boeking een van de vier vertrektijden kiezen en op de dag zelf gaat u op eigen gelegenheid naar de gondelpier bij het Piazza Santa Maria del Giglio in het centrum van Venetië.
Een gondelier in traditionele klederdracht laat u weten in welke gedeelde gondel u kunt plaatsnemen. Elke gondel biedt plaats aan zes personen en uw boot maakt deel uit van een groep van zo'n acht gondels die als een vloot de kanalen doorkruisen. In een van de gondels van de vloot vaart een zanger mee die tijdens de tocht over het water een serenade brengt.
Leun achterover en neem de schitterende beelden in u op terwijl uw gondel door enkele van de mooiste kanalen van Venetië vaart. U komt in romantische zijkanaaltjes en vaart over een deel van het Canal Grande langs prachtige herenhuizen en bezienswaardigheden als het Palazzo Barberino.
Geniet van de lieflijke klanken en melodieën van de zanger die met uw vloot meevaart en laat de noten over het water langs uw gondel strijken. Laat u meevoeren met de Italiaanse liederen terwijl u beroemde Venetiaanse bezienswaardigheden te zien krijgt, zoals het Peggy Guggenheim Collection-museum en de schitterende marmeren brug die ontworpen werd door een van de beste Italiaanse architecten van de 16e eeuw, Anthony da Ponte.
Na een tocht van zo'n 30 minuten over onder andere het Canal Grande eindigt uw gondeltocht bij dezelfde pier waar de tocht begon.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Santa Maria del Giglio, in het centrum van Venetië, aan de voorzijde van Gritti Palace hotel
Duur:
30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tocht om 15:30 uur
Code: EN1530

Vertrek om 15:30 uur Uitsluitend van november t/m maart

Van
USD 48,65
Prijsgegevens
Tocht om 18:30 uur
Code: EN1830

Vertrek om 18:30 uur Uitsluitend van april t/m oktober

Van
USD 48,65
Prijsgegevens
Tocht om 19:30 uur
Code: EN18930

Vertrek om 19:30 uur Uitsluitend van april t/m oktober

Van
USD 48,65
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Gondeltocht en serenade in Venetië

Venice gondola ride and serenade

Inbegrepen:
 • Rondvaart in een gedeelde gondel in een vloot van gondels (circa 30 minuten)
 • Serenade door een zanger aan boord van een van de gondels in de vloot
Niet inbegrepen:
 • Gids
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Maximaal 6 personen per boeking
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Jolanda D , december 2014

helemaal top en voor de helft van de prijs die je anders ter plekke moet betalen..Altijd doen via Viator!

Beoordeling door: Wim P , december 2015

fantastische ambiance met accordeonspeler en zanger , niet één liedje maar de hele tocht!
aanrader!

Beoordeling door: Jan R , december 2013

Een leuke ervaring.

Beoordeling door: A.G. L , juli 2015

De gondeltocht zou ongeveer 35 minuten duren. We hadden om 19.00 uur geboekt en waren er om 18.40. Daar kregen we te horen dat het druk was en dat we maar om 19.30 terug moesten zijn. Toen we om 19.30 aan boort van de gondel gingen vaarden we het grote kanaal op en wachten daar op de rest. Na 10 minuten gingen we een gracht/kanaal in, 4 bruggetjes onderdoor, 3x rechts af en we waren al weer terug bij het opstartpunt. Om 19,55 waren we dus al weer aan land. Dit duurt dus nog geen 30 minuten. Verder zie je ook niet de Rialtobrug en het Palazzo Barberino zoals staat omschreven in de omschrijving. Daarnaast voer de serenade ver voor ons uit dus daar konden we niets van horen. Ik zou mijn 40 euro per persoon hier niet opnieuw aan verspillen!!