Spoken en Legenden-wandeltour in Venetië

 • Locatie: Venetië, Italië
 • Duur: 90 minuten (circa)
Van USD 29,01

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Als de avond over Venetië valt en de mensenmassa verdwijnt, kunt u de donkerste geheimen van de stad ontdekken op deze verschrikkelijk vermakelijk spooktocht. Wandel door smalle straatjes en langs geblakerde, lege grachten om de gekleurde geschiedenis van Venetië te ontdekken. Luister als uw spokenjager gids verhalen vertelt over de duistere daden en tragische dood van de mensen die ooit door die straten liepen - sommige van die mensen dwalen er nog steeds rond als rusteloze geesten.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Zie de bezienswaardigheden bij nachtverlichting
Als het donker is in deze sfeervolle stad, ontmoet u uw gids bij de beroemde Rialto-brug. Van daaruit zoekt u uw weg door een doolhof van smalle straatjes en verlaten pleinen terwijl uw gids verhalen vertelt over het spookachtige verleden van Venetië . Van het heilige tot het godslasterlijke, u leert meer over de nobele spoken die door de grote paleizen van de stad dwalen en over de middeleeuwse kindermoordenaar Biasio, waarvan wordt gezegd dat hij ledematen toevoegde aan zijn overheerlijke stoofpotten.

Bezoek het gotische Palazzo Fortuny en de prachtige trap van Bovolo - een architectonisch indrukwekkende structuur die vreemde geheimen in de cirkelende stenen bogen verbergt. Leer meer over de oude begraafplaatsen die zijn verborgen onder de geplaveide straten en laat de legendes over angstaanjagende zeedieren die in de Venetiaanse grachten schuilen op u inwerken.

Stap naar beneden voor een geheime doorgang waar stiekeme minnaars elkaar ontmoetten bij het licht van een fakkel (als de stand van het water het toeliet). Laat tot slot uw verbeelding los in de schimmige Calle dei Assassini, ooit een populair jachtterrein voor doorgewinterde criminelen en moordenaars en de locatie van de vele duistere daden. Uw gids leidt u terug naar de Rialto-brug na ongeveer 1,5 uur. Daarna bent u vrij om verder door deze schimmige stad te lopen - als u durft!

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Campo San Bartolomeo, bij het standbeeld in het midden van het plein - het centrum van Venetië

Vertrektijd:
Varieert
Duur:
90 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij de Rialtobrug

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 19.00 uur
Code: EN1900

Spookwandeling door Venetië vertrekt om 19:00 uur

Engels
Van
USD 29,01
Prijsgegevens
Vertrek om 20.00 uur
Code: EN2000

Spookwandeling door Venetië vertrekt om 20:00 uur

Engels
Van
USD 29,01
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Spoken en Legenden-wandeltour in Venetië

Original Venice Ghost Walking Tour
©Thinkstock

Inbegrepen:
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Deze rondleiding is NIET toegankelijk voor rolstoelgebruikers
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de tocht na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie. Controleer uw e-mail vóór vertrek.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: linda j , maart 2014

supertoffe gids en mooie wandeling leuk

Beoordeling door: Ivo M , maart 2013

Reeds bij het begin van je (trouwens stipte) afspraak met de gids wordt je helemaal meegenomen in de geheimzinnigheid van deze tour. Je verwachtingspatroon wordt onmiddellijk aangescherpt op een vlotte en zeer vriendelijk wijze. In zéér keurig Engels en met de juiste additude lootst zij je mee over pitoreske pleintjes en door de smalle straatjes van Venetië. De meest rationele mensen zullen onmiddellijk meegenomen worden in de (waar gebeurde?)verhalen, welke met de kunst van het vertellen gebracht worden. Proficiat aan de gids(Christina?) en echt bedankt voor deze beleving. Eén puntje......dit mocht véél langer duren!!