Tour van Venetië voor fijnproevers: Cicchetti en wijn

 • Locatie: Venetië, Italië
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 95,27

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de 'cicchetti'-bars die favoriet zijn bij de lokale bevolking en geniet van de beroemde tapas-achtige gerechten van Venetië met een deskundige gids! De spannende 2,5 uur durende gastronomische tour omvat bezoeken aan vijf sfeervolle wijnbars, een wandeling over de Rialtomarkt en een korte tocht op een Traghetti (Traghetto). Kies uit een ochtend- of avondtour en proef Venetiaanse snacks - bekend als cicchetti - in elke bar. Geniet van lokale specialiteiten, zoals gemarineerde vis met polenta en proef de regionale wijn en prosecco.

Bij deze groepsrondleiding mogen slechts 14 personen mee, zodat de gids iedereen persoonlijke aandacht kan geven.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Directe bevestiging
 • Kleine groepstour
U ontmoet uw gids bij Campo de la Maddalena, een kleine Venetiaans plein dat sinds de middeleeuwen vrijwel ongewijzigd is gebleven. Bewonder de huizen met mooie schoorstenen die het plein omringen en start vervolgens de wandeling met een bezoek aan een historische bar - voorheen een oude houtskoolwinkel - die is gespecialiseerd in cicchetti.

Anders dan de typische pasta- en pizzagerechten die door velen wordt geassocieerd met de Italiaanse keuken, is de echte Venetiaanse gastronomie beïnvloed door de kust en de vlakten rondom de stad. De favoriete keuze is polenta (geel maïsmeel, gegrild of nat geserveerd), en zeevruchten komen haast in elke maaltijd terug.

Klets met uw gids over Venetië en het lokale eten terwijl u geniet van kleine bordjes met sappige olijven en gemarineerde visgerechtjes, geserveerd op romige polenta. Vervolg uw wandeling naar Strada Nuova, een drukke straat in de wijk Cannaregio, voor een bezoek aan een 18e-eeuwse bar die beroemd is om zijn polpette (pittige gefrituurde gehaktballetjes). Proef een paar populaire variaties en ga daarna aan boord van een Traghetti (Traghetto) voor een snel boottochtje langs de grachten.

Steek het Grand Canal, de belangrijkste waterweg van Venetië, over en vaar naar het Rialto-gebied waar u stopt bij de Rialtomarkt voor een glimp van het lokale leven. Veel Venetianen kopen hier hun producten en de drukke marktkraampjes bieden een overvloed aan verse vis, schaal- en schelpdieren, evenals groenten en fruit.

Snuffel rond en wandel vervolgens naar een bar in het centrum van Venetië voor meer wijn en cicchetti, een proeverij van regionale wijnen en sprankelende prosecco. Wandel verder naar enkele nabijgelegen bars om hun specialiteiten uit te proberen en beëindig uw tocht op de trappen van de Rialtobrug - een iconische Venetiaanse attractie.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Venetië, vlak bij Campo de la Maddalena
Vertrektijd:
11:30 of 17:15 uur
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij de Rialtobrug

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

OCHTENDTOUR
Code: EN1130

Begint om 11:30 uur

Engels
Van
USD 95,27
Prijsgegevens
Avondrondleiding
Code: EN1730

Begint om 17:15 uur

Engels
Van
USD 95,27
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour van Venetië voor fijnproevers: Cicchetti en wijn

Cicchetti of Venice Tour

Inbegrepen:
 • Eten proeven
 • Vier glazen wijn
 • Plaatselijke gids
 • Vaar over het Canal Grande
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 4 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.