Tour met kleine groep: wandeling door Venetië met kleine groep en tocht met een watertaxi over het Canal Grande

 • Locatie: Venetië, Italië
 • Duur: Varieert
Van USD 80,07

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk tijdens deze sightseeingtour met kleine groep door Venetië, vanaf het land of het water verschillende Venetiaanse bezienswaardigheden. Na een tocht in de watertaxi over het Canal Grande geniet u van een wandeling door Venetië, waarbij bekende attracties worden gecombineerd met plekken die niet op toeristische plattegronden voorkomen! Bekijk de Rialtobrug en het San Marcoplein (Piazza San Marco), en sla de wachtrijen over voor een bezoek aan de Basiliek van San Marco. Het maximumaantal deelnemers is beperkt tot 10 personen, wat verzekert dat uw vriendelijke reisgids u persoonlijke aandacht kan geven.

Wilt u nog meer zien? Upgrade dan naar een twee uur durende rondleiding door het Dogepaleis, waar u de prachtige openbare ruimten van het paleis en de Piombi op zolder mag bekijken, die zeer beperkt open zijn voor publiek.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende stadstour
 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
 • Kleine groepstour
Uw tour met kleine groep door Venetië begint bij het ​​Canal Grande, de belangrijkste waterweg van de stad, die langs de paleizen, kerken, bruggen en openluchtmarkten slingert. De beste manier om deze attracties te bekijken is met de watertaxi, en dat doet u dan ook tijdens uw begeleide tour van 1 uur over het Canal Grande. Uw boot biedt plaats aan maximaal 10 personen, dus u kunt op uw gemak alle bezienswaardigheden bekijken!

Vervolgens stapt u uit de watertaxi voor uw wandeling met kleine groep langs de topattracties en verborgen pareltjes van Venetië. U ziet de spiraalvormige buitentrap van het Bovolo en u komt langs het voormalige huis van Marco Polo, de beroemde beschermheilige van Venetië. Luister naar de verhalen van zijn avonturen op zee in verre landen, en wandel over de gezellig drukke pleinen Campo San Luca en Campo SS Giovanni Paolo.

Vervolgens gaat u naar het schitterende Goldoni Theater, de minder bekende, maar zeer geliefde opera van Venetië, voordat u naar de Rialtobrug gaat. Dit must-see monument wordt aanbeden door iedereen die het bezoekt en u zult vol ontzag kijken naar de strakke, marmeren lijnen die zorgen voor verblindende reflecties in het water eronder.

U slaat de wachtrijen buiten de Basiliek van San Marco over en gaat direct naar binnen voor een rondleiding door de basiliek en het terras op de eerste verdieping.

Upgrade voor een rondleiding door het Dogepaleis:
Als de verhalen van het Dogepaleis uw nieuwsgierigheid niet bevredigen, kiest u voor een upgrade! U kunt onder andere kiezen voor een unieke twee uur durende rondleiding door het Dogepaleis in de ochtend, zodat u zowel de prachtige openbare kamers als de zelden geziene cellen, de zogenaamde Piombi, kunt bekijken. U komt meer te weten over de duistere daden van de Venetiaanse Doges en ziet de zoldergevangenis waar Giancomo Casanova ooit gevangen werd gehouden.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ponte della Paglia, vlakbij het San Marcoplein, Venetië
Vertrektijd:
Tour inclusief een bezoek aan het Dogepaleis: 9:00 uur
Alleen tour: 14:30 uur
Duur:
Varieert

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen tour: 14:30 uur
Code: ENTO2

Wandeling door Venetië met kleine groep en tocht met een watertaxi over het Canal Grande met een Engelssprekende gids

Engels
Van
USD 80,07
Prijsgegevens
Tour inclusief Dogepaleis: 8:30 uur
Code: ENTO1

Wandeling door Venetië met kleine groep en tocht met een watertaxi over het Canal Grande, plus een 'geheime route'-tour van 2 uur door het Dogepaleis met een Engelssprekende gids. Vertrekt om 8:30 uur

Engels
Van
USD 132,29
Prijsgegevens
Tour inclusief Dogepaleis: 9:00 uur
Code: ENTDO

Wandeling door Venetië met kleine groep en tocht met een watertaxi over het Canal Grande, plus een 'geheime route'-tour van 2 uur door het Dogepaleis met een Engelssprekende gids. Vertrekt om 9:00 uur

Engels
Van
USD 132,29
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour met kleine groep: wandeling door Venetië met kleine groep en tocht met een watertaxi over het Canal Grande

Small-Group Best of Venice Walking Tour and Grand Canal Water Taxi Ride

Inbegrepen:
 • Wachtrijloze toegang tot de Basiliek van San Marco
 • Entree voor het Dogepaleis (indien de upgrade-optie is geselecteerd)
 • Professionele gids
 • Tocht met de watertaxi
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Er geldt een kledingvoorschrift voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
 • Kinderen jonger dan 6 jaar mogen niet mee op deze tour
 • Bij binnenkomst in de Basiliek van San Marco moeten rugzakken worden achtergelaten in een garderobe. Om overlast voor uw groep te vermijden, raden we u aan geen rugzak mee te nemen op deze tour.
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie