Sla de wachtrij over: Venetië in één dag, inclusief boottocht

 • Locatie: Venetië, Italië
 • Duur: 3 uur (circa)

Speciale aanbieding
USD 86,46  Bespaar  USD 7,10

Van USD 79,36

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Boek deze tour en bespaar 15% vergeleken met wanneer u de attracties afzonderlijk boekt!

Als u voor het eerst in Venetië bent, bekijk dan alle hoogtepunten van deze magische stad op een rondwandeling door de smalle straten gecombineerd met een boottocht op het Grand Canal. Uw informatieve gids biedt historische perspectieven op deze fascinerende middeleeuwse stad, van het Piazza San Marco tot de Rialtobrug. Bovendien slaat u de lange wachtrijen bij de Basiliek van San Marco over, want u wilt op vakantie natuurlijk geen tijd verspillen in de rij!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Vermijd de wachtrijen
 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Gratis drankjes inbegrepen
Uw uitgebreide kennismaking met Venetië begint op het San Marcoplein met een wandeltocht van 2 uur onder leiding van een gids langs de belangrijke monumenten van de stad. Volg uw gids naar de beroemde piazza en maak kennis met de geschiedenis achter de bezienswaardigheden, waaronder het Byzantijnse architectonische erfgoed van de Basiliek van San Marco en de aangrenzende gevangenis van het Dogenpaleis.

Bezoek de beroemde Basiliek van San Marco zonder in de rij te staan! Ontdek in de Scuola di San Marco alles over de middeleeuwse handelsscholen van Venetië die de basis vormden voor het grote handelsimperium van Venetië.

Laat de massa achter u en betreed een labyrint vol smalle doorgangen, steegjes en meanderende grachten, onderbroken door verfijnde bruggen. Verken de betoverende stad op die manier samen met uw gids. Verken het levendige Campo Santa Maria Formosa met zijn buitengewone gotische paleizen en bekijk het huis van Marco Polo, evenals een oud handelaarspakhuis en de mooiste putrand van de stad.

Rond uw wandeltocht af bij de Rialto-brug en geniet van wat vrije tijd voordat uw boottocht over het Canal Grande begint. (Uw boottocht begint, afhankelijk van het seizoen, tussen 16:30 en 17:30 uur. Uw gids voorziet u van de details over de exacte locatie en tijd na de wandeltocht.)

Geniet vervolgens van een één uur durende boottocht over het Canal Grande in Venetië met de watertaxi. Onderweg komt u meer te weten over de geschiedenis van de adembenemende paleizen en kerken die de beroemde gracht flankeren. Bovendien hoort u anekdotes over beroemde personen die zich vestigden op de belangrijkste 'straat' van Venetië. Tijdens de tweede helft van uw boottocht ontdekt u de kleinere grachten van Venetië en absorbeert u de romantische sfeer.

Let op: toegang tot de Basiliek van San Marco is gratis en we garanderen u dat u bij deelname aan deze tour niet in de rij hoeft te staan. Venetië wordt geteisterd door plotselinge overstromingen en van tijd tot tijd is de basiliek gesloten voor publiek (zonder kennisgeving vooraf) vanwege hoog water of festiviteiten.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

De tour begint bij de ingang van de koninklijke tuinen (Giardini ex Reali) vlak bij het San Marcoplein

Vertrektijd:
Varieert
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:

De tour eindigt bij de Rialto-brug


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 10.00 uur
Code: EARLYMORNING

Tour vertrekt om 10:00 uur

Engels
Van
USD 79,36
Prijsgegevens
Vertrek om 11:10 uur
Code: MORNING

Tour vertrekt om 11:10 uur.

Engels
Van
USD 79,36
Prijsgegevens
Vertrek 13.45 uur
Code: AFTERNOON

Tour vertrekt om 13:45 uur

Engels
Van
USD 79,36
Prijsgegevens
Vertrek op zondag om 14:00 uur
Code: SUNDAY

Tour vertrekt op zondag om 14:00 uur

Engels
Van
USD 79,36
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sla de wachtrij over: Venetië in één dag, inclusief boottocht

Grand Canal of Venice
©Thinkstock_135149104

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Geen wachtrij, directe toegang tot de Basiliek van San Marco
 • Wandeltocht (2 uur)
 • Boottocht over het Canal Grande (1 uur)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen of afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • De tour is niet geschikt voor personen in rolstoelen of met loopbeperkingen. Passagiers moeten namelijk omlaag de boot instappen. Het niveauverschil als gevolg van de getijden kan het vaartuig instabiel maken
 • Soms is de basiliek (zonder kennisgeving) gesloten voor het publiek wegens festiviteiten of hoog water
 • De wandeling en de boottocht kunnen afzonderlijk worden ondernomen (verspreid over een paar dagen). Geef bij de boeking de datum op voor elke tour
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Er geldt een kledingvoorschrift voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
 • Als het water hoog staat, blijft de ingang zonder wachtrij van de Basiliek van San Marco gesloten
 • Tickets zonder wachtrij voor de Basiliek van San Marco zijn geldig van 1 april tot en met 31 oktober - vanwege de lage toestroom tot de Basiliek van San Marco van 1 november tot en met 31 maart wordt deze dienst niet door de kerk aan alle operators en individuele reizigers aangeboden
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Anouk S , oktober 2016

Uitgebreide en interessante rondleiding door de engelstalige gids. Bij de bootreis helaas pech door slecht zicht achter de raampjes ivm constante regen, maar ook daar weer een perfecte uitleg van de geschiedenis van Venetie en uitleg over alles waar we langs gevaren kwamen.

Beoordeling door: Sabine C , België, maart 2016

Een aangename en boeiende tour

Beoordeling door: chris , april 2015

Uitstekende gids tijdens de wandeling. Kon mijn gezelschap tussen 18-50j boeien. Absoluut een aanrader.
Gids tijdens boottocht was iets minder omdat we veel dingen al tijdens de wandeling hadden gehoord.
Maar over het algemeen positieve indruk.

Beoordeling door: Jan R , december 2013

Veel informatie en je komt op plaatsen waar je zelf niet snel heen zou gaan.

Beoordeling door: John H , augustus 2013

De wandeltour was prima. Voor de rondvaart met de boot later op de dag werd door de hostess een verkeerde tijd doorgegeven waardoor we meer dan een uur hebben moeten staan wachten. Toen we daarover reclameerden werden we met een kluitje het riet ingestuurd. Geen aanrader!!

Beoordeling door: Paul B , juni 2013

Maakt zijn naam waar. Prima gids.

Beoordeling door: A.G. L , juli 2015

Van de 2 uur durende rondleiding door venitie ben je ruim een uur kwijt aan het san marco plein en dan vooral informatie over de basiliek. Wil je wat meer van venetie zien en wat minder geschiedenis horen dan is deze tour niet geschikt. Daarnaast wordt er aangegeven dat er gratis drankjes zijn inbegrepen, maar dat is niet waar.

Beoordeling door: Monique d , maart 2015

Boottocht is een aanrader. Verder was de 2 uur durende rondleiding lang genoeg.

Beoordeling door: Johanna Susanna R , Nederland, augustus 2013

Allereerst; Venetie was PRACHTIG! Wij waren er in Juli 2013 en toen was het eigenlijk te heet met zo'n 40 graden. De wandeling met gids viel een beetje tegen, de groep vonden wij te groot en het verhaal van de gids was haast onverstaanbaar. De vrouwelijke gids sprak wel goed Engels, maar erg snel en met een Italiaans accent, zodat het via de oortjes die iedereen kreeg bijna niet te volgen was. Ze deed wel erg haar best en was enthousiast. De boottocht was beter, dat ging per 8 personen en was erg interessant en verkoelend! Wel hebben we zo'n 20 minuten moeten wachten voordat er iemand kwam op de afgesproken plaats, maar daar excuseerde ze zich wel voor. Als het niet zo heet geweest was en de wandelgroep wat minder groot, had ik waarschijnlijk een ster extra gegeven!