Sla de wachtrij over: Stadswandeling door Venetië met de Basiliek van San Marco

 • Locatie: Venetië, Italië
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 26,10

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Sla de rij bij de Basiliek San Marco over en verken het San Marcoplein en de minder bekende plekken van Venetië tijdens deze wandeling van 2 uur. Loop op uw gemak over het San Marcoplein terwijl uw gids vertelt over de gebouwen en de geschiedenis van Venetië als zeemacht tijdens de middeleeuwen. Sla de wachtrij bij de Basiliek van San Marco over en bewonder het prachtige interieur. Ontsnap vervolgens naar de minder drukke plekken van Venetië. Wandel langs de smalle kanalen en paleizen, pleinen en bruggen. Zie waar de ontdekker Marco Polo ooit leefde en leer over het huidige en vroegere dagelijks leven in de stad.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Vermijd de wachtrijen
Bij uw boeking kunt u uit verschillende vertrektijden kiezen. Uw wandeltour met directe entree gaat van start op het San Marcoplein, waar uw deskundige gids u een inleiding geeft in de geschiedenis van Venetië en het beroemde plein, dat al eeuwen dienstdoet als sociaal, religieus en politiek centrum van de stad.

Terwijl u rondloopt, komt u te weten waarom de eerste Venetianen zich vestigden op wat toen ongunstige drassige eilandjes waren en hoe 'La Serinissima' via de winstgevende handel een van de belangrijkste zeemachten is geworden. Vergaap u aan de sierlijke architectuur terwijl uw gids uitleg geeft over de gebouwen voor u en bewonder daarna het marmeren exterieur van de Basiliek van San Marco.

Sla de wachtrij bij de entree over en zie het weelderige interieur. Aanschouw de blinkende mozaïeken en standbeelden en hoor van uw gids waarom de Basiliek als een meesterwerk van Italiaans-Byzantijnse architectuur wordt beschouwd.

Wandel daarna naar een rustiger, minder bekend deel van Venetië met smalle kanalen en campi (pleinen), waar niet veel toeristen komen. Zie het kunstmuseum Querini Stampalia van de buitenkant en ontdek verborgen pleinen, bruggen en paleizen in gotische en renaissancestijl met loggia's. Leer hoe de verdiepingen van de paleizen bepaalde functies hadden en hoor verhalen over het dagelijks leven in de stad ten tijde van de Republiek Venetië.

Bezoek de pleinen Santa Maria Formosa en Santa Marina en neem een kijkje in de II Milione-binnenplaatsen die naar Marco Polo's ‘Il Milione’ zijn vernoemd, de persoonlijke verslagen van de Venetiaanse ontdekkingsreiziger over zijn reizen naar het oosten. Loop over de Marco Polobrug en bekijk de stenen gedenkplaat die markeert waar ooit zijn huis stond.

Na ongeveer twee uur loopt u terug naar het Canal Grande waar uw tour vlak bij de Rialtobrug eindigt.

Let op: in bepaalde gevallen kan de Basiliek van San Marco zonder kennisgeving worden gesloten wegens religieuze festiviteiten of hoogtij in Venetië.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanaf San Marcoplein
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij de Rialtobrug

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 11:10 uur
Code: MORNING

Tour vertrekt om 11:10 uur.

Engels
Van
USD 29,66
Prijsgegevens
Vertrek 13.45 uur
Code: AFTERNOON

Tour vertrekt om 13:45 uur

Engels
Van
USD 29,66
Prijsgegevens
Vertrek op zondag om 14:00 uur
Code: SUNDAY

Tour vertrekt op zondag om 14:00 uur

Engels
Van
USD 29,66
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sla de wachtrij over: Stadswandeling door Venetië met de Basiliek van San Marco

Skip the Line: Venice Walking Tour with St Mark's Basilica

Inbegrepen:
 • Wandeltour (maximaal 25 personen)
 • Professionele gids
 • Directe entree tot de Basiliek van San Marco
 • Hoofdtelefoon om de gids duidelijk te horen
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Er geldt een kledingvoorschrift voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
 • Of het nu regenachtig of zonnig is, rondleidingen gaan altijd door
 • In bepaalde gevallen is het mogelijk dat de Basiliek van San Marco gesloten is als er religieuze functies plaatsvinden. Aangezien deze sluitingen buiten onze invloedssfeer vallen, is compensatie of korting niet aan de orde
 • In de Basiliek van San Marco zijn grote tassen niet toegestaan
 • Vanwege oneffen oppervlakken wordt deze tour niet aanbevolen voor personen die slecht ter been zijn of gebruikmaken van een rolstoel
 • Als het water hoog staat, blijft de ingang zonder wachtrij van de Basiliek van San Marco gesloten
 • Tickets zonder wachtrij voor de Basiliek van San Marco zijn geldig van 1 april tot en met 31 oktober - vanwege de lage toestroom tot de Basiliek van San Marco van 1 november tot en met 31 maart wordt deze dienst niet door de kerk aan alle operators en individuele reizigers aangeboden
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Christiaan G , maart 2016

We hadden een heel goeie gids, perfect te begrijpen, vlot en verstaanbaar engels, boeiende uitleg, aangenaam persoon, gezellige wandeling, goede kwaliteit van zendertjes. het was topi!! zeker een aanrader!!

Beoordeling door: Greta V , België, april 2015

Heel goede gids !

Beoordeling door: Inge V , februari 2014

Aardig, engels met een accent wat soms moeilijk te volgen was. Hoog tempo waardoor we heel wat hebben kunnen zien van venetie. Wij waren tevreden.