Geen wachtrij: Geheime route door het Dogepaleis

 • Locatie: Venetië, Italië
 • Duur: 85 minuten (circa)
Van USD 58,46

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk de hoogtepunten van het Dogepaleis in Venetië tijdens een 1,25 uur durende tour zonder wachtrijen! Met een prioriteitskaartje verspilt u geen tijd in de wachtrij. Loop met uw gids langs de lange wachtrij en geniet van een tour die de prachtige openbare ruimten van het paleis combineert met zeldzame toegang tot de Piombi-kerkers en de Brug der Zuchten. Bekijk kunstwerken uit de Italiaanse renaissance en kom alles te weten over het duistere verleden van de voormalige stadsbestuurders tijdens deze unieke tour door het Dogepaleis!
Geniet van de persoonlijke aandacht van uw deskundige gids tijdens deze tour met een groep van maximaal 25 personen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Directe bevestiging
 • Vermijd de wachtrijen
 • Stap terug in de tijd tijdens een historische tour
De tour begint bij het San Marcoplein (Piazza San Marco), waar u door het elegante Dogepaleis kunt wandelen met uw deskundige gids. Uw kaartje voor het Dogepaleis zonder wachtrij is heel handig want u kunt zo langs de lange wachtrijen buiten lopen.

Het Dogepaleis (Palazzo Ducale in het Italiaans) is het beroemdste gebouw van Venetië en een betoverend voorbeeld van de Venetiaanse gotische architectuur. Het Dogepaleis is in de 14e eeuw gemaakt voor de doges van Venetië, de heersers van de vroegere Republiek Venetië, en bevat weelderig ingerichte openbare ruimtes, maar ook donkerder verborgen kamers.

Begin uw 1,25 uur durende tour van het Dogepaleis door deze sierlijke openbare ruimtes te verkennen, waar u kunt zien hoe de opeenvolgende doges hun paleis zelfs nog indrukwekkender hebben gemaakt met kunst van Italiaanse Renaissance-kunstenaars uit de 15e eeuw. Vergaap u aan Tintoretto's prachtige fresco’s op het plafond en bekijk meesterwerken van Veronese zoals de Deugden van de Republiek. Tijdens uw wandeling door de Sala dei Tre Capi (Kamer van de drie hoofden van de Raad van Tien) zal uw gids u wijzen op het levendige plafond paneel Juno Bestowing her Gifts on Venice en de hoek van de kamer waarin beschuldigingen van verraad werden doorgespeeld naar de geheime dienst.

Vervolgens gaat u naar de Piombi, een oude zoldergevangenis waar gevangenen uit de hogere klasse van Venetië gevangen werden gehouden onder een dak met loden platen. De Piombi is zelden open voor het publiek. Geniet van een exclusieve wandeling door deze griezelige kamers en bekijk waar Casanova, de legendarische minnaar van Venetië, op wrede wijze gevangen is gezet.

In de 16e eeuw is de zoldergevangenis vervangen door de nieuwe gevangenissen, hoewel deze gruwelijke kamers vandaag de dag niet gebruikt zouden mogen worden als gevangenis! De nieuwe gevangenissen zijn aan het Dogepaleis gekoppeld door de Brug der Zuchten (Ponte dei Sospiri), genoemd vanwege de zucht die gevangenen slaakten bij hun laatste aanblik van het prachtige Venetië. U kunt zelf over de Brug der Zuchten wandelen en de nieuwe gevangenissen op eigen gemak ontdekken voordat uw tour ten einde loopt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ponte della Paglia-brug
Vertrektijd:
8:30 uur
9:00 uur
Duur:
85 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij het Dogepaleis

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 08.30 uur
Code: EN0830

De tour vertrekt om 8:30 uur (om 8:15 uur stipt aanwezig zijn) met een Engelssprekende gids

Engels
Van
USD 58,46
Prijsgegevens
Vertrek om 09.00 uur
Code: EN0900

De tour vertrekt om 9:00 uur (om 8:45 uur stipt aanwezig zijn) met een Engelssprekende gids

Engels
Van
USD 64,42
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Geen wachtrij: Geheime route door het Dogepaleis

Doge's Palace

Inbegrepen:
 • Wachtrijloze toegang
 • Professionele gids
  Niet inbegrepen:
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Fooien (optioneel)
  • Eten en drinken
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Kinderen jonger dan 6 jaar mogen niet mee op deze tour
  • We kunnen geen gasten met rolstoel of andere hulpmiddelen die speciale ondersteuning nodig hebben ontvangen. We kunnen ook geen wandel- of kinderwagens ontvangen.
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.