Viator

'Reizende opera'-voorstelling Musica a Palazzo in Venetië

 • Locatie: Venetië, Italië
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 106,29

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ervaar de magie van een 'reizende opera' tijdens een 2 uur durende operavoorstelling in het Palazzo Barbarigo Minotto in Venetië. Tijdens deze avondvoorstellingen met opera en muziek van het onvolprezen Musica a Palazzo-ensemble treden zangers en muzikanten van wereldformaat op, terwijl ze zich samen met het publiek door de prachtige salons van het palazzo bewegen. Doordat u zo dichtbij zit in weelderige kamers met authentieke decors, krijgt u het gevoel alsof u deel uitmaakt van de opera en niet in het publiek zit. Kies een van de drie klassieke opera's of een selectie duetten die passen bij uw smaak en planning.
Kies tijdens de boeking welke voorstelling u wilt zien. U kunt kiezen uit Il barbiere di Siviglia, La Traviata of Rigoletto, een selectie geliefde operaklassiekers en kamermuziek (zie Reisplan voor informatie over voorstellingen). Vervolgens gaat u 's avonds op eigen gelegenheid naar het Palazzo Barbarigo Minotto in het centrum van Venetië.

Het 15e-eeuwse Barbarigo Minotto, met uitzicht op het Canal Grande, vormt het perfecte decor voor Musica a Palazzo, het befaamde ensemble dat reizende operavoorstellingen verzorgt. Deze groep zangers en musici van wereldformaat speelt elke scène in een aantal intieme, historisch ingerichte salons, waardoor er meer interactie met het publiek ontstaat en de kamers deel worden van het decor.

Bewonder bij aankomst het schitterende interieur van het palazzo, met de barokke Venetiaanse kunstwerken, stucwerk, fresco's en een indrukwekkende inrichting.

Koop eventueel een libretto (vertaling van operatekst) en neem plaats in de salon waar de eerste scène wordt gespeeld. Terwijl de muzikanten, pianist en zangers beginnen, verliest u uzelf in hun virtuoze stemmen en muziek.

Telkens als er een nieuw bedrijf of een nieuwe scène begint, ga u samen met de artiesten naar een andere salon, waardoor u steeds meer deel uitmaakt van de opera zelf. De zangers bewegen door de kamer terwijl ze hun aria's en duetten zingen en veel salons baden in zacht kaarslicht, voor een emotionele, romantische sfeer.

Tijdens een van de twee pauzes geniet u van een gratis glas vruchtensap, frisdrank, prosecco of rode of witte wijn en geniet u van de betoverende sfeer terwijl u wacht op het volgende bedrijf.

Na de 2 uur durende voorstelling kunt u een cd, dvd of ansichtkaart kopen van de voorstelling die u net hebt bijgewoond. Daarna keert u op eigen gelegenheid terug naar uw hotel, terwijl u uw favoriete aria's neuriet.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Palazzo Barbarigo Minotto, in het centrum van Venetië
Vertrektijd:
Afhankelijk van de geselecteerde optie
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij het Palazzo Barbarigo Minotto

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

De Barbier van Sevilla
Code: BARBER

Een luchthartig melodrama in twee bedrijven van Gioacchino Rossini, met een libretto van C. Sterbini. Het optreden begint om 20:30 uur. Het Palazzo Barbarigo Minotto opent zijn deuren om 20:00 uur

Van
USD 106,29
Prijsgegevens
La Traviata
Code: TRAVIATA

Melodrama in drie bedrijven van Giuseppe Verdi, met een libretto van F. M. Piave. Het optreden begint om 20:30 uur. Het Palazzo Barbarigo Minotto opent zijn deuren om 20:00 uur

Van
USD 106,29
Prijsgegevens
Middagconcert La Traviata
Code: AFTERNOONTRAVIATA

Melodrama in drie bedrijven van Giuseppe Verdi, met een libretto van F. M. Piave, begint in de middag om 17:00 uur. Het Palazzo Barbarigo Minotto opent zijn deuren om 16:30 uur

Van
USD 106,29
Prijsgegevens
Rigoletto
Code: RIGOLETTO

Opera in drie bedrijven van Giuseppe Verdi, met een libretto van F. M. Piave. Het optreden begint om 20:30 uur. Het Palazzo Barbarigo Minotto opent zijn deuren om 20:00 uur

Van
USD 106,29
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

'Reizende opera'-voorstelling Musica a Palazzo in Venetië

Il Barbiere di Siviglia

Inbegrepen:
 • Lidmaatschapskaart (met dezekaart krijgt u toegang tot het evenement. Geen verdere kosten of kaartjes vereist)
 • 1 glas prosecco, rode of witte wijn, frisdrank of sinaasappel- of perziksap per persoon in een pauze
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Libretto (te koop voor ongeveer 5 euro)
 • Ansichtkaarten, cd's en dvd's van de voorstelling (te koop)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Kledingvoorschrift is elegant informeel
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
Reisplan:
Kies uit de volgende operavoorstellingen die passen bij uw smaak en planning:

La Traviata van Giuseppe Verdi – maandag, donderdag en zaterdag
Melodrama in drie bedrijven, met een libretto van F. M. Piave

Il barbiere di Siviglia van Gioacchino Rossini – woensdag en zondag
Luchtig melodrama in twee bedrijven, met een libretto van C. Sterbini

Rigoletto van Giuseppe Verdi – vrijdag
Melodrama in drie bedrijven, met een libretto van F. M. Piave
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.