Dagtrip met kleine groep naar de Dolomieten en Cortina vanuit Venetië

 • Locatie: Venetië, Italië
 • Duur: 8 uur 30 minuten (circa)
Van USD 183,41

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontsnap aan de drukte van de stad en breng een dagje door in de Dolomieten tijdens een dagtrip vanuit Venetië! Bij twee van de mooiste meren van de regio, Santa Caterina en Misurina, en met de toppen van de Tre Cime di Lavaredo op de achtergrond, vertelt de ervaren chauffeur/gids u alles over het gebied. Geniet van een lunch in een traditionele 'trattoria' (op eigen kosten), kijk uit over het land tijdens een prachtige bergwandeling en bezoek het wintersportoord Cortina d'Ampezzo.

Deze tour is voor maximaal acht personen, zodat u optimaal van de Dolomieten kunt genieten en persoonlijke aandacht krijgt van uw chauffeur/gids.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Kleine groepstour per minibus
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Ophalen bij een centraal ontmoetingspunt
U ontmoet uw chauffeur/gids in het centrum van Venetië en u verlaat de stad vervolgens per luxe minibus om naar het noorden te reizen door het platteland van Veneto en de Sesto-regio in de Dolomieten. Stop voor een kop koffie (op eigen kosten) in Pieve di Cadore, een prachtig dorpje dat staat bekend als de geboorteplaats van de renaissanceschilder Titiaan. Daarna gaat u verder naar het meer Santa Caterina.

Strek de benen tijdens een korte wandeling en bewonder het landschap. Vervolgens gaat u met de touringcar naar het meer Misurina, dat bekend staat als de 'Parel van de Dolomieten'. Houd uw fototoestel in de aanslag om adembenemende foto's te maken van het meer tegen de achtergrond van de Tre Cime di Lavaredo - de drie opvallende pieken van de Dolomieten. Reis per touringcar naar de pieken en stop bij een uitkijkpunt om te genieten van het serene uitzicht op de bergen.

Pauzeer bij een lokale trattoria voor de lunch (op eigen kosten), en kies er vervolgens voor om een wandeling te maken of om in het restaurant te blijven en te ontspannen. Als u voor de wandeling kiest, volgt u de uitleg van uw gids en wandelt u langs een van de minder steile bergpaden om meer te zien van het sublieme landschap in deze omgeving, evenals van de flora en fauna van de bergen.

U verlaat de uitlopers van de Tre Cime di Lavaredo in de middag en reist per touringcar naar het chique wintersportoord Cortina d'Ampezzo, waar welvarende Italianen niet alleen heen gaan om te skiën, maar ook om te zien en gezien te worden. Stop voor een foto op het panoramische uitkijkpunt en neem het uitzicht over de bruisende stad omringd door torenhoge bergen in u op.

Geniet van uw vrije tijd in Cortina en doe zo veel (of zo weinig) als u zelf wilt. Bekijk de elegante winkels of bezoek een van de vele cafés in de straten voor een kop koffie (op eigen kosten). U ontmoet uw chauffeur/gids weer op het vooraf afgesproken tijdstip om terug te gaan naar Venetië, langs de toppen van de Dolomieten die baden in de late middagzon. Uw tour eindigt vroeg in de avond bij het beginpunt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Venetië, in Tronchetto
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
8 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij Piazzale Roma in Venetië

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip met kleine groep naar de Dolomieten en Cortina vanuit Venetië

Dolomite Mountains Small Group Day Trip from Venice

Inbegrepen:
 • chauffeur en gids
 • Gemakkelijke wandeling zonder gids door de natuur (optioneel)
 • Vervoer per minibus met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Het bezoek aan de uitlopers van Tre Cime di Lavaredo is seizoensgebonden (eind mei t/m oktober) en afhankelijk van de weersomstandigheden. Wanneer de toegang niet mogelijk is, blijft u in plaats daarvan langer in Cortina
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.