Dagtrip naar Whistler vanuit Vancouver met kleine groep

 • Locatie: Vancouver, Canada
 • Duur: 10 uur 30 minuten (circa)
Van USD 112,11

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Laat de stad Vancouver achter u en geniet van een tour van een hele dag met kleine groep naar het beroemde winterresort Whistler! U reist langs hoge bergen, ziet de op twee na hoogste waterval in British Columbia en hebt voldoende vrije tijd om deel te nemen aan de spannende activiteiten die het hele jaar door in Whistler worden aangeboden. Geplande stops op deze tour zijn Squamish, Whistler, Shannon Falls en het Aboriginal Cultural Centre and Museum.
Dankzij de maximale groepsgrootte van 30 passagiers onder leiding van een vriendelijke en deskundige gids, bent u verzekerd van een persoonlijke en intieme ervaring tijdens deze onvergetelijke dagtrip vanuit Vancouver.

Hoogtepunten

 • Tour met doorlopend commentaar
 • Beleef de wilde dieren van dichtbij
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
Nadat u bent opgehaald in Vancouver (alleen geselecteerde hotels), reist u per minibus naar Whistler door de schilderachtige Sea-to-Sky Corridor. Onderweg kunt u genieten van spectaculair uitzicht van de toppen van het Tantalusgebergte tot de diepten van de canyon van de rivier de Cheakmus.

Vervolgens rijdt u tot meer dan 600 meter boven zeeniveau naar de prachtige Whistler Valley. Hier kunt u tegen betaling een aantal activiteiten toevoegen aan het reisplan, waaronder de recordbrekende Peak 2 Peak-gondel, een tokkelbaanavontuur, een tour met de sneeuwscooter, ATV 4-wheeltour, beren kijken en nog veel meer.

Wie minder avontuurlijk is, kan de charme van Whistler gaan ervaren, de plek waar in 2010 de Olympische Winterspelen zijn gehouden. U kunt typische winkeltjes gaan bekijken, gaan wandelen over bospaden of genieten van het berglandschap. U kunt ook profiteren van uw gratis entreebewijs voor het Aboriginal Cultural Centre and Museum.

Op de reis terug hebt u de mogelijkheid om te stoppen bij Shannon Falls, de hoogste waterval in Canada. Maak een wandeling naar de voet van de waterval om mooie foto's te maken van dit natuurwonder of bewonder de kracht en schoonheid van het kletterende water voordat u de terugreis naar Vancouver hervat.

Let op: u dient uw hotelinformatie door te geven bij het reserveren en uw touroperator voor vertrek te bellen om uw deelname te bevestigen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Vancouver. Ophalen bij het hotel wordt aangeboden bij hotels in de buurt van Vancouver en Richmond. Bel vooraf de touroperator om dit te regelen.
Vertrektijd:
8:30 uur
Duur:
10 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour keert omstreeks 19:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Whistler-dagtrip om 8:30 uur
Code: 8:30am Whistler Day Trip

Vertrek om 8:30 uur voor dagtrip naar Whistler vanuit Vancouver

Van
USD 112,11
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Whistler vanuit Vancouver met kleine groep

Whistler Small Group Day Trip from Vancouver

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
 • Professionele gids
 • Entreeprijs voor Aboriginal Cultural Centre
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Maaltijden en drank
 • Optionele activiteiten
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 3 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • U hebt de mogelijkheid om na de tour in Whistler te overnachten en op een andere datum per watervliegtuig terug te keren naar Vancouver met bijkomende kosten. Geef bij de boeking aan of u dit wilt doen
 • Let op: de tour is exclusief ophalen bij cruiseschipterminals
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.