Fietstocht langs de bezienswaardigheden van Vancouver

 • Locatie: Vancouver, Canada
 • Duur: 5 uur (circa)
Van USD 73,66

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Tijdens deze populaire 5 uur durende fietstocht door Vancouver maakt u een rit over speciale fietspaden voor het grootste deel van de gemakkelijke route en stopt u af en toe om te luisteren naar de verhalen over de stad van een deskundige gids. U hoeft zich niet over het verkeer te bekommeren, maar alleen op de bezienswaardigheden te richten: Stanley Park met het regenwoud en wilde dieren, een oase van rust in Chinatown, uitgeroepen tot een van 's werelds beste stadstuinen, en het historische centrum van Gastown. Fiets over de zeewering voor een prachtig uitzicht op de skyline, North Shore Mountains en False Creek. Fietsers van alle niveaus zullen genieten van deze tour met kleine groep van maximaal 12 personen.

Talen tour

Gids Engels
Ontmoet uw kleine groep bij een fietsverhuurwinkel in het centrum van Vancouver voordat u aan uw 5 uur durende tour door de stad begint. Tijdens de veiligheidsinstructies wordt u uitgerust met een fiets, helm en slot. Of u nu weer eens sinds lange tijd op een fiets stapt of elke dag fietst, het zal zeker een leuke rit worden. Het bewijs? De tocht heeft een van de beste beoordelingen als sightseeingtour in Vancouver door TripAdvisor-recensenten. U krijgt volop mogelijkheden om foto's te maken en te rusten op goed getimede stops om te leren over de geschiedenis van de stad.

We beginnen in het West End, een wijk aan het water met historische huizen. Daarna gaat u naar Stanley Park, een stedelijke, groene ruimte van meer dan 400 hectare aan drie zijden door de oceaan omgeven. Leg het prachtige uitzicht op de skyline van de stad, de besneeuwde bergtoppen en op een onbewolkte dag Mount Baker in de staat Washington vast terwijl u langs de zeewering van het park fietst.

Wijk af van de koers bij één van de vele paden en betreed een regenwoud, fiets langs Beaver Lake voordat u stopt om een 700 jaar oude cederboom te bewonderen. Kom meer te weten over de diverse ecosystemen en vang onderweg een glimp op van wilde dieren zoals zeearends, reigers en rivierotters. Uw gids vertelt over de interessante geschiedenis van de mensen van de First Nations die deze grond ooit bewoonden.

Zet uw fiets in een andere versnelling, stap af en ga aan boord van een veerboot! Uw bestemming is Granville Island, waar u een pauze van 45 minuten voor de lunch (op eigen kosten) hebt en op uw gemak de open markt kunt bezoeken waar honderden verkopers voedsel, kunsten en ambachten verkopen.

Na de lunch fietst u langs False Creek naar het Olympisch Dorp, met uitzicht op Science World. Rijd door het levendige Chinatown en breng een bezoek aan de klassieke tuin van Dr. Sun Yat-Sen, door National Geographic bekroond als 's werelds beste stadstuin om een idee te krijgen van hoe China er in de 15e eeuws uit heeft gezien.

Vervolgens gaat u naar Gastown om meer te weten te komen over de kleurrijke geschiedenis als arbeiderswijk. In deze hippe buurt wemelt het van chique restaurants en boetiekjes die u misschien op een later tijdstip zelf wilt verkennen.

Tot slot rijdt u door Coal Harbour en kunt u zien hoe watervliegtuigen opstijgen vanaf Burrard Inlet voordat u weer bij de fietsverhuurwinkel aankomt waar de tour eindigt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Vancouver
Duur:
5 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 10.30 uur
Code: 1030AM

Vertrek om 10:30 uur

Engels
Van
USD 73,66
Prijsgegevens
Vertrek om 10.00 uur
Code: 10AM

Vertrek om 10:00 uur

Engels
Van
USD 73,66
Prijsgegevens
Vertrek om 09.30 uur
Code: 930AM

Vertrek om 9:30 uur

Engels
Van
USD 73,66
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Fietstocht langs de bezienswaardigheden van Vancouver

Bike Tour

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Gebruik van fiets, helm en fietsslot
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
 • E-bike-upgrade (een e-bike kan in de winkel worden geselecteerd tegen bijkomende kosten van $ 25 + belasting)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Voor tours in de winter, lente en herfst (oktober - mei) raden we het dragen van laagjes en handschoenen aan. Het weer kan namelijk onvoorspelbaar zijn (regenponcho's zijn verkrijgbaar indien nodig). Voor tours in de zomer adviseren wij het dragen van een korte broek, T-shirt, dichte schoenen en het meenemen van zonnebrandcrème en een zonnebril
 • We raden u aan een jasje mee te nemen in geval van onverwachte weersomstandigheden, zelfs in de zomermaanden
 • Tour wordt uitgevoerd bij zowel regen als zonneschijn, maar als het 2 uur voor aanvang van uw tour regent, kunt u ervoor kiezen om uw tour te annuleren voor volledige restitutie of om die op een later tijdstip te plannen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie