Entreebewijs voor Estancia Harberton-museum

 • Locatie: Ushuaia, Argentinië
 • Duur: 2 tot 3 uur
Van USD 25,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Estancia Harberton is de oudste boerderij in de Argentijnse provincie Tierra del Fuego. De boerderij is in 1886 gebouwd door Thomas Bridges, een Engelse wees die naar de eilanden op het zuidelijk halfrond afreisde met zijn adoptiefamilie om zendingswerk te doen.

Dit vooraf geboekte kaartje voor het museum is inclusief een wandeltocht met gids door de faciliteiten van het Estancia en haar parken. U kunt ook een bezoek brengen aan het Museo Acatushún de Aves y Mamíferos Marinos Australes.

Talen tour

Gids Engels
Ligt op 85 km van de stad Ushuaia en is bereikbaar over land of over zee.
Het Estancia werd in 1999 uitgeroepen tot nationaal historisch monument en heeft zijn originele architectuur behouden: de houten gebouwen met golfplaten daken, de tuinen en de stenen terrassen. Oorspronkelijk werden op Harberton schapen (voor wol) en vee (voor vlees) gehouden. Harberton had ook het eerste warenhuis dat goederen importeerde voor het zuiden van Tierra del Fuego.

Vandaag de dag wordt op het Estancia alleen rundvee gehouden en is het terrein gedurende de lente en zomer geopend voor publiek, van 15 oktober tot en met 31 maart.

Entreeprijs is inclusief:
 • Wandeltocht met gids over het landgoed, een nationaal historisch monument. De tocht is inclusief het park (het eerste natuurreservaat van Tierra del Fuego), de oude scheerschuur, de timmermanswerkplaats, het boothuis (met daarin de oudste boot die is gebouwd in Tierra del Fuego) en de prachtige tuin bij het hoofdgebouw.
 • Tour met gids door het unieke Museo Acatushún de Aves y Mamíferos Marinos Australes. Hier ziet u levensgrote beelden van zeeleven onder water, en een deel van de uitgebreide collectie skeletten die is verzameld door dr. Natalie Goodall en haar studenten langs de kust in Tierra del Fuego.

Tijdens uw bezoek kunt u ook genieten van (niet inbegrepen):
 • Restaurant Acawaia: het restaurant ligt op een heuvel en kijkt uit over het landgoed. Het is iedere dag geopend van 12:00 - 15:00 uur. Probeer typische boerengerechten en regionale gerechten terwijl u geniet van het unieke uitzicht over de boerderij en het Beaglekanaal. 
 • Het theehuis: maakt deel uit van het oorspronkelijke hoofdgebouw en is geopend van 9:30 - 19:00 uur. In het theehuis kunt u genieten van traditionele taarten (bijvoorbeeld in de smaken rabarber, chocola, appel, citroen of kaneel), scones en zelfgemaakte koekjes.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Estancia Harberton
Vertrektijd:
9:30 tot 18:00 uur
Duur:
2 tot 3 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Entreebewijs voor Estancia Harberton-museum

Estancia Harberton

Inbegrepen:
 • Entree
 • Rondleiding met gids door het museum
 • Tweetalige gids
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken (te koop)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.