Lapland noorderlichttour vanuit Tromsø

 • Locatie: Tromsø, Noorwegen
 • Duur: Varieert
Van USD 136,60

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Als u graag het noorderlicht in Lapland wilt aanschouwen, vergroot u uw kansen met deze tour vanuit Tromsø. Stap aan boord van een bus, verruil de elektrisch lampen van de stad voor de donkere wildernis rond de stad en ga op weg naar een van de vier basisstations dat speciaal op de dag zelf wordt gekozen als beste locatie om het noorderlicht te bekijken. Bewonder de sterrenhemel naast een knisperend kampvuur of vanuit een gezellige hut of tipi-achtige 'lavvo'-tent en met een beetje geluk ziet u een fenomeen dat een onuitwisbare indruk op u zal maken. Geniet van drankjes en snacks, of kies voor een upgrade naar een warme maaltijd, zoals een stoofpot met rendiervlees of een vissoep.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Geniet van een romantische avond met diner
 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Directe bevestiging
 • Dit maakt u maar eens in uw leven mee
Kleed u warm aan en kom op eigen gelegenheid naar het startpunt in het centrum van Tromsø om kennis te maken met uw lokale gids. 

Vervolgens reist u de nachtelijke wildernis tegemoet op weg naar een noorderlicht-basisstation. Het station, dat een van vier stations in de wildernis rond Tromsø is, wordt op de dag zelf gekozen op grond van de weersomstandigheden. Als de omstandigheden om een andere plek vragen, geniet u van uw warme drankjes, snacks of maaltijd (indien voor de upgrade is gekozen) voordat u vertrekt.

Onderweg bekijkt u een video waarin het natuurkundige verhaal achter het noorderlicht, ook wel de Aurora Borealis genoemd, wordt uitgelegd en waarom en wanneer het noorderlicht te zien is. Hoewel waarnemingen nooit kunnen worden gegarandeerd, vergroot de flexibiliteit van het systeem met meerdere basisstations uw kans om getuige te zijn van deze natuurlijke lichtshow.

Wanneer u aankomt bij het basisstation, ga dan een warme lavvo of hut binnen of ga lekker ontspannen bij een open vuur buiten. Als u foto's wilt maken van de lichten, vraag dan om tips van uw gids en gebruik een van de beschikbare camerastatieven.

Terwijl u kijkt, geniet u van warme chocolademelk, koffie en snacks zoals lefse - een zoete lokale cake. U kunt ook kiezen voor een upgrade en genieten van een warme maaltijd, zoals een stoofpot met rendiervlees of een vissoep. Indien nodig kan bij boeking een vegetarische optie of optie zonder vis worden geselecteerd.

Met een beetje geluk wordt u onthaald met een briljante lichtshow. Vergaap u in dat geval aan de slierten licht in de lucht — echt een onvergetelijke aanblik.

Wanneer het tijd is, keert u met de bus terug naar het centrum van Tromsø, waar uw tour eindigt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Radisson Blu, centrum van Tromsø
Vertrektijd:
18:30 uur
Duur:
Varieert
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen tour
Code: TOUR

Noorderlichttour zonder maaltijd

Engels
Van
USD 136,60
Prijsgegevens
Tour met maaltijd
Code: TOURMEAL

Noorderlichttour inclusief een warme maaltijd

Engels
Van
USD 163,42
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Lapland noorderlichttour vanuit Tromsø

Lapland Northern Lights Coach Safari from Tromso

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Professionele gids
 • Warme chocolademelk, koffie en cake (als de 'alleen tour'-optie is geselecteerd)
 • Maaltijd (als upgrade is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken (tenzij aangegeven)
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Afhankelijk van gunstige weersomstandigheden; bij annulering in verband met slecht weer hebt u recht op een andere datum of restitutie van het volledige bedrag
 • Als u vegetarisch of geen vis wilt eten (als tour en maaltijdoptie zijn geselecteerd), moet u bij boeking opgeven of u een van beide opties wilt gebruiken. Gebruik hiervoor het veld Speciale vereisten
 • Vindt plaats bij koude weersomstandigheden, dus trek geschikte kleding aan
 • Niet aanbevolen voor kinderen van 4 jaar en jonger.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.