Privétour: romantische helikoptervlucht boven Toronto

 • Tourcode: 2528ROMAN
 • Locatie: Toronto, Canada
 • Duur: 7 minuten (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens

Deze vlucht voor twee is ideaal voor u en uw partner. U stijgt op tot zo'n 600 meter boven de unieke en prachtige stad Toronto. Kruip knus op de achterbank en geniet van het spectaculaire uitzicht op Canada's grootste stad. Langs deze route van 15 km vliegt u oog in oog met de SkyPod van de CN Tower en ziet u alle bezienswaardigheden van de stad. Na de vlucht ontvangt u 2 foto's van hoge kwaliteit van uzelf en de helikopter als aandenken aan uw onvergetelijke tour.

Talen tour

Gids Engels

Nadat u zich hebt gemeld bij de incheckbalie, wordt u gewogen en zullen wij uw identiteitsbewijs controleren. U bekijkt de korte veiligheidsvideo om u voor te bereiden op uw vlucht. De vriendelijke veiligheidsbemanning begeleidt u dan naar de helikopter waar een fotograaf een foto neemt van u naast de helikopter. De bemanning zal u in uw zitplaatsen in de helikopter helpen en dan tilt de helikoptervlucht voor twee u rustig op tot 600 meter boven Toronto, de grootste stad van Canada. U kunt het stadscentrum, de CN Tower en de prachtige waterkant bekijken, onder het genot van wat lichte muziek in uw headsets. U hebt volledige privacy op deze vlucht. De piloot kan niet horen wat u tegen elkaar zegt. De helikopter is tussen 6 en 8 minuten in de lucht en vliegt een route van ongeveer 15 km. Nadat u bent geland, zal de bemanning u helpen met uitstappen en u vergezellen terug naar het gebouw waar u gratis uw foto's krijgt. 

Deze ervaring bestaat uit een privévlucht voor twee en twee foto's om mee naar huis te nemen, zodat u deze geweldige ervaring nooit vergeet.

Dit is niet zomaar iets wat u doet in Toronto! Geniet van deze speciale Toronto-tour door een jubileum of verjaardag te vieren, verras uw geliefde ermee of geef het als huwerlijkscadeau! Een must tijdens uw bezoek aan Toronto!


Programmagegevens

Vertrekpunt:

Billy Bishop Toronto City Airport (in het centrum van Toronto, op slechts enkele minuten westelijk van de beroemde CN Tower aan de kustlijn)

Vertrektijd:

Alle vluchttijden zijn bij benadering en kunnen gewijzigd worden afhankelijk van weersomstandigheden en gewichtsbeperkingen.

Duur:
7 minuten (circa)
Gegevens terugreis:

Keert na afloop terug naar het beginpunt


Aanvullende informatie

Privétour: romantische helikoptervlucht boven Toronto

Private Heli Tour

Inbegrepen:
 • Privétour per helikopter van 6 tot 8 minuten
 • Twee ingelijste foto's
 • Lokale belastingen
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Vluchttijden zijn bij benadering en kunnen gewijzigd worden afhankelijk van weersomstandigheden en gewichtsbeperkingen
 • U vliegt in een ruime helikopter
 • Minimaal en maximaal 2 personen per boeking. U moet voor 2 passagiers boeken.
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.