Tour met kleine groep naar de Niagara Falls vanuit Toronto

 • Locatie: Toronto, Canada
 • Duur: 1 dag (circa)
Van USD 174,84

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Met een maximum van slechts 14 gasten is onze bekroonde dagtour naar Niagara Falls vanuit Toronto de beste manier om kennis te maken met één van de meest spectaculaire uitzichten van Canada. Elk detail is zorgvuldig gepland om te garanderen dat deze volledig begeleide luxe tour het hoogtepunt van uw reis naar Canada wordt. Met gratis deur-tot-deur-service halen wij u op bij elke gewenste locatie in het centrum van Toronto. Een modern voertuig en een gecertificeerde chauffeur zorgen voor een soepele rit. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het rijden op eigen gelegenheid. Onderweg laat onze gids u verborgen juweeltjes zien en vertelt hij over de lokale geschiedenis. In Niagara Falls slaan we de gebruikelijke wachtrij over met toegang met voorrang voor de Hornblower Niagara Cruises-boottocht. De kleine groepsgrootte zorgt ervoor dat er geen lange wachttijden zijn om in en uit onze voertuigen te stappen bij elke halte, waardoor u meer tijd hebt om te genieten van Niagara Falls en Niagara-on-the-Lake. Maak u klaar voor een onvergetelijke ervaring. Een unieke tour.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Meestal snel uitverkocht
 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Kleine groepstour
 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
Uw dagtour begint als u wordt opgehaald bij uw verblijfplaats in het centrum van Toronto. Reis in één van onze moderne voertuigen met airconditioning naar de Niagara Falls, op 1,5 uur rijden.

Bij aankomst in Niagara Falls ontvangt u een toegangskaart en toegang met voorrang en kunt u genieten van een wereldberoemde Hornblower Niagara-cruise. Ervaar de sensatie van de machtigste watervallen van Noord-Amerika en kom meer te weten over de moedige waaghalzen die geprobeerd hebben Niagara Falls te veroveren.

U hebt ook vrije tijd om Niagara Falls zelf te bekijken. In de namiddag hebben we verschillende fotomomenten bij de Floral Clock (de bloemenklok) en het observatieplatform Whirlpool Rapids tijdens de reis over de prachtige Niagara Parkway voordat we stoppen in Niagara-on-the-Lake, dat wordt beschouwd als een van de mooiste steden in Canada.

U wordt om ongeveer 18:30 uur weer afgezet bij uw hotel in het centrum van Toronto.

Deze tour is ideaal als u op zoek bent naar een tour met kleine groep (maximaal 14 gasten) met gratis deur-tot-deur-service op elke gewenste locatie in het centrum van Toronto en de ondersteuning van een chauffeur en een gids bij elke groep.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Toronto:
Gratis ophalen en afzetten is mogelijk, overal in het centrum van Toronto.

Toronto Pearson Airport:
Wij kunnen u ontmoeten bij een ontmoetingspunt in Etobicoke, dat u eenvoudig kunt bereiken per taxi of Uber.

GREATER TORONTO AREA:
Wij kunnen u ontmoeten bij metrostation Rosedale.
Vertrektijd:
09:30 - 09:45 uur
Duur:
1 dag (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt om ongeveer 18:30 uur bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour van de Niagarawatervallen
Code: TG1

Vertrekt om 9:30 uur vanuit Toronto en keert rond 18:30 uur terug. Vervoer per luxe Mercedes-Benz Sprinter of vergelijkbaar. Inclusief toegang tot Hornblower Niagara Cruises-boottocht. Lunch niet inbegrepen.

Engels
Van
USD 174,84
Prijsgegevens
Tour van de Niagarawatervallen met lunch
Code: TG2

Vertrekt om 9:30 uur vanuit Toronto en keert rond 18:30 uur terug. Vervoer per luxe Mercedes-Benz Sprinter of vergelijkbaar. Inclusief toegang tot Hornblower Niagara Cruises-boottocht. Lunch is inbegrepen.

Engels
Van
USD 197,68
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour met kleine groep naar de Niagara Falls vanuit Toronto

Hornblower Niagara Cruises Boat

Inbegrepen:
 • Alle belastingen, toeslagen en verwerkingskosten
 • Entree
 • Professionele gids
 • Ophalen en afzetten op elke gewenste locatie in het centrum van Toronto
 • Lunch (indien deze optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Ronny D , september 2016

De gids was excellent, de tour startte op tijd en het busje was heel comfortabel. we kregen voorrang aan de ingang. de lunch was uitstekend! een echte aanrader.