Viator

Niagara Falls-dagtour met hop-on hop-off stadstour door Toronto

 • Locatie: Toronto, Canada
 • Duur: 9 uur 30 minuten (circa)
Van USD 154,56

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Gaat u een paar dagen naar Toronto? Doe dan de Niagara Falls-dagtour inclusief de Hornblower Niagara Cruise, en lunchbuffet met uitzicht op de watervallen. Maak uw ervaring af met de vrijheid van onze hop-on hop-off tour aan boord van een Engelse dubbeldekker of trolleybus. Uw stadstourticket is geldig voor twee opeenvolgende tourdagen en bevat tevens een gratis boottocht door de Toronto-haven en langs de eilanden

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Alleen bij Viator
 • Lunch inbegrepen
Leun achterover en ontspan in een luxe bus met airconditioning en toilet, terwijl u geniet van de meest populaire en historische locaties van de Niagara-regio. Tijdens de rit naar de Niagara-regio zal uw gecertificeerde Niagara Parks-gids u meer vertellen over de bijzondere hoogtepunten van Southern Ontario. Als u kiest voor dit exclusieve arrangement wordt u een echte Niagara-expert!

Bij aankomst in Niagara Falls is Whirpool Rapids/Niagara-helikopter de eerste stop. (Optionele helikoptervlucht, extra kosten) Daarna volgt een langverwachte boottocht aan boord van de Hornblower Niagara-cruise waarmee u naar de voet van de Horseshoe Falls gaat. Hier hoort u het gebulder van Niagara! Vervolgens wordt u begeleid naar de Fallsview Dining Room in het Sheraton on the Falls voor een welverdiend lunchbuffet terwijl u geniet van het adembenemende, panoramische uitzicht over de Niagara Falls.

Na een ontspannen lunch gaat u naar het Table Rock Complex om een nog beter beeld te krijgen van de Horseshoe Falls. U krijgt hier vrije tijd voor sightseeing, om foto's te maken en souvenirs te kopen. De tour gaat verder langs de Niagara Parkway richting Niagara-on-the-Lake. Als u bij Niagara-on-the-Lake bent aangekomen, krijgt u wat vrije tijd om de omgeving te verkennen en meer te weten te komen over de geschiedenis en het erfgoed van één van de meest beroemde bezienswaardigheden. Geen enkele tour aan de Niagara-regio is compleet zonder een bezoek aan een van de lokale wijnhuizen waar u kunt genieten van de beste wijnen.

Voor of na uw Niagara-dagtrip, kunt u uw eigen Toronto-trip samenstellen dankzij de vrijheid van de hop-on hop-off
Stadstour aan boord van een Engelse dubbeldekker of trolleybus. Laat onze vriendelijke en ervaren gidsen u alles vertellen over de leuke weetjes en de geschiedenis van Toronto tijdens de rit door de stad met haltes op of nabij alle grote hotels in de binnenstad. Doe mee aan de tour bij één van onze meer dan 20 geplande stops bij uitgelichte attracties en bezienswaardigheden en stap de hele dag door in en uit de bus! Uw ticket is geldig voor twee opeenvolgende tourdagen en bevat tevens een gratis boottocht door de Toronto Harbour en langs de eilanden.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Hotels in Toronto (neem contact op om de ophaaltijd te bevestigen)
Vertrektijd:
Hotels in Toronto (neem contact op om de ophaaltijd te bevestigen)
Duur:
9 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Niagara Falls-dagtour met hop-on hop-off stadstour door Toronto

Niagara Falls and City Tour

Inbegrepen:
 • Lunchbuffet
 • chauffeur en gids
 • Live commentaar aan boord
 • Terugbrengen naar het hotel (alleen bij bepaalde hotels)
 • Afhalen bij het hotel (alleen bij bepaalde hotels)
 • Sightseeingcruise
Niet inbegrepen:
 • Entree
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Deze tour vindt dagelijks plaats. Let op: passagiers moeten telefonisch contact opnemen om het schema te bevestigen. City tour-ticket is geldig voor 2 opeenvolgende dagen en omvat een haventour. \
 • Boot is seizoensafhankelijk.
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.