Sumo-worsteltoernooi in Tokio

 • Locatie: Tokio, Japan
 • Duur: 5 uur (circa)
Van USD 86,26

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Grijp beslist uw kans om een traditioneel sumotoernooi te zien wanneer u in Tokio bent. Pak de metro en reis met andere sumofans naar de ‘kokugikan’ (sumo-amfitheater) en geniet 's middags van verschillende sumoworstelwedstrijden. Bezoek eerst het fascinerende Sumo Museum met aan sumo verwante voorwerpen die stammen uit de Edoperiode tot voorwerpen van vandaag. Upgrade uw trip met een heerlijke Japanse stoofpot in een chanko-restaurant.

U kunt nu kaartjes reserveren voor de toernooien van 2016. Huidige beschikbare data in 2016 zijn 11 t/m 25 september.

Hoogtepunten

 • Meestal snel uitverkocht
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Seizoensaanbieding
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
U ontmoet uw groep bij busterminal Hamamatsucho of Ryogoku View Hotel (vlak bij het stadion) in de middag en gaat naar Ryogoku Sumo Hall.

U stopt bij het Sumo Museum waar u meer hoort over deze 1500 jaar oude Japanse culturele traditie voordat u naar de arena gaat om het echte werk te zien. U ziet belangrijke sumogerelateerde voorwerpen tentoongesteld, zoals houtsneden, kamerschermen en ceremoniële schorten uit de Edo-periode.

Vervolgens gaat u naar het Grand Sumo-toernooi in de Ryogoku Kokugikan. Voel de opwinding tijdens een openingsceremonie, ook wel dohyo-iri genaamd, waar uw gids u uitlegt wat er allemaal gebeurt in het amfitheater.

Vanuit uw gereserveerde stoel in de B-klasse op de tweede verdieping kijkt u naar een aantal sumoworstelaars die worstelen in de verhoogde ring, die is gemaakt van klei en bedekt met een laag zand. Raadpleeg uw brochure en de sumo-ranglijst voor de evenementen van die dag. Eerst worden de sumowedstrijden uit de juniordivisie gehouden, gevolgd door de hoger gerangschikte wedstrijden die later op de dag gepland staan. Een andere manier om te weten wanneer de grote wedstrijden zijn: de makuuchi (worstelaars uit de senior-divisie) dragen kesho-mawashi, ofwel een ceremonieel schort.

Via de hoofdtelefoon luistert u tijdens de ongeveer 2,5 uur durende wedstrijd naar Engels commentaar, waarbij u elke razendsnelle wedstrijd van een minuut of minder volgt.

Kijken naar de sumowedstrijden is de hoofdmoot van de dag, maar er is nog veel meer te beleven in de arena. Bekijk de kampioenschapsvlaggen in de entreehal, koop iets lekkers te eten bij een van de verkopers en vergeet niet om een kijkje te nemen bij de verschillende sumo-gerelateerde artikelen die te koop zijn.

Na afloop vergezelt uw gids u naar busterminal Hamamatsucho en wijst u vervolgens de weg naar uw hotel. Als u voor de dineroptie kiest, wordt u naar een restaurant in de buurt gebracht.

Optionele upgrade: diner
Upgrade uw ervaring met een diner in een lokaal chanko- of sukiyakirestaurant, zeer waarschijnlijk gerund door een voormalige sumoworstelaar. Geniet van chankonabe, een hartige stoofpot en het traditionele eten van sumoworstelaars, of sukiyaki, een gerecht bestaande uit dunne sneetjes vlees, tofu en groenten gekookt in een bouillon met sojasaus. Uw gids schuift niet bij u aan, dus u kunt op eigen gelegenheid teruggaan naar uw hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Busterminal Hamamatsucho of Ryogoku View Hotel (in de buurt van Ryogoku Sumo Hall)

Vertrektijd:
 • Busterminal Hamamatsucho - 14:00 uur
 • Ryogoku View Hotel - 14:50 uur
Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:

Als u de touroptie Geen diner hebt gekozen, eindigt de tour in het stadion.

Als u de touroptie Inclusief diner hebt gekozen, eindigt de tour in het restaurant in de buurt van het stadion.


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Ophalen bij Hamamatsucho plus diner
Code: GDT1J01301MMS

U ontmoet uw groep bij busterminal Hamamatsucho. Sumo-worsteltoernooi inclusief traditioneel Japans chanko-hotpot- of sukiyaki-diner in een plaatselijk restaurant

Van
USD 119,86
Prijsgegevens
Ophalen bij Hamamatsucho (geen diner)
Code: GDT1J00711MMS

U ontmoet uw groep bij busterminal Hamamatsucho. Alleen sumo-worsteltoernooi. Geen maaltijd inbegrepen

Van
USD 86,26
Prijsgegevens
Ophalen bij Ryokoku plus diner
Code: GDT1J01401MMS

U ontmoet uw groep bij Ryokoku View Hotel (vlak bij het stadion). Sumo-worsteltoernooi inclusief traditioneel Japans chanko-hotpot- of sukiyaki-diner in een plaatselijk restaurant

Van
USD 119,86
Prijsgegevens
Ophalen bij Ryokoku (geen diner)
Code: GDT1J00801MMS

U ontmoet uw groep bij Ryokoku View Hotel (vlak bij het stadion). Alleen sumo-worsteltoernooi. Geen maaltijd inbegrepen

Van
USD 86,26
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sumo-worsteltoernooi in Tokio

Sumo Wrestling Tokyo
©Viator

Inbegrepen:
 • Zitplaatsen in de B-klasse van de arena op de tweede verdieping
 • Professionele gids
 • Informatiebrochure over Sumo en een sumo-ranglijst (in het Engels)
 • Diner (alleen als optie 'inclusief diner' is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
  • Ophalen/afzetten bij hotel
  • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Rolstoeltoegankelijk - passagiers die hulp nodig hebben, moeten zelf een verzorger meenemen
 • Kinderen van 3 jaar en jonger mogen gratis mee, mits ze geen stoel bezetten; er wordt ook geen maaltijd verstrekt
 • Als u een diner wilt opnemen in de tour, selecteert u de optie 'inclusief diner' en geeft u in het veld Speciale wensen 'chanko hotpot' of 'sukiyaki' op bij het afrekenen. Als er geen maaltijdvoorkeur is opgegeven vóór vertrek van de tour, wordt 'chanko hotpot' geserveerd
 • Er is een vegetarische optie beschikbaar. Als u vegetarisch wilt eten, geeft u dit op bij het afrekenen of voorafgaand aan het vertrek van uw tour
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Ivo K , juni 2015

Het bezoek aan het sumotoernooi was een hoogtepunt van onze vakantie. De gids was zeer vriendelijk en informatief. De volgende keer zou ik echter de kaartjes zelf reserveren, zodat ik alle wedstrijden kan zien. Ik vond het jammer dat we pas om 15:00 in het stadion waren.

Beoordeling door: Elke L , oktober 2013

Super! Heel interessante ervaring! Onze gids wist ons veel te vertellen! Een aanrader...