Nikko National Park - Dagtrip vanuit Tokio

 • Locatie: Tokio, Japan
 • Duur: 11 uur (circa)
Van USD 122,84

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken de prachtige heiligdommen en het natuurschoon van het Nikko National Park op een dagtrip vanuit Tokio. Nikko staat bekend om zijn prachtige natuur en is al eeuwenlang een centrum van bergverering voor het shintoïsme en boeddhisme. Bezoek samen met een ervaren gids het rijk met houtsnijwerk en bladgoud versierde Toshogu Shrine-complex, een plaats die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Upgrade naar een Japanse lunch en geniet van de schoonheid van het Chuzenji-meer en de Kegon-waterval. Geniet van een rondrit in een touringcar, inclusief ophalen bij het hotel.

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Lunch inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Ophalen van hotel inbegrepen
Stap in een comfortabele bus bij busterminal Hamamatsucho nadat u 's morgens bent opgehaald bij het door u geselecteerde hotel in Tokio. Geniet vervolgens van de rit naar Nikko, een klein stadje bij de toegang tot het Nikko National Park — een plek van ongekende schoonheid.
Hoogtepunt is hier het wereldberoemde Toshogu-heiligdom, een mausoleum van de eerste Tokugawa Shogunate die tot 1868 over Japan regeerde en dat op de UNESCO-lijst staat. Dit prachtige complex staat midden in een rustig bos en bevat meer dan een dozijn kleurrijke structuren met het vakmanschap van 17e-eeuwse Japanse kunstenaars.
U brengt ongeveer 1,5 uur door met het bezichtigen van het Toshogu-heiligdom, waarbij u de overvloedige versieringen met bladgoud en de sierlijke details kunt bewonderen, inclusief vijf gebouwen die in de categorie Nationale Schatten van Japan vallen. Neem vooral een kijkje bij de beroemde gravure van apen die het spreekwoord 'hoor geen kwaad, zie geen kwaad, spreek geen kwaad' uitbeelden.
Neem een pauze voor een Japanse lunch (wordt verzorgd indien upgrade is geselecteerd) en breng wat tijd door bij het Chuzenji-meer.
Vervolgens reist u naar de Kegon-waterval, een van de drie mooiste watervallen van Nikko. U hebt 30 minuten om de perfecte foto te maken vanaf het observatiedek dat precies tegenover de 80 meter hoge waterval ligt. De waterval ontleent zijn naam aan de mist die ontstaat als het water tegen de rotsen omlaag klettert waardoor een betoverende mist (kirifuri) ontstaat.
Uw tour eindigt bij station Shinjuku of Ginza: de populairste winkel- en uitgaansgebieden van Tokio. Bekijk de winkels of ontspan met een diner en een drankje in een van de vele restaurants (op eigen kosten), voordat u op eigen gelegenheid teruggaat naar uw hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Bepaalde ophaallocaties in Tokio:
ANA International Tokyo, Cerulean Tower Tokyu, Courtyard by Marriott Tokyo Ginza, busstation Hamamatsucho, Hyatt Regency Tokyo, Keio Plaza Hotel, Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro, New Sanno Hotel, Tokyo Dome, New Otani Tokyo en Station Tokyo
Vertrektijd:
 • 7:40 uur vanaf Cerulean Tower Tokyu en Metropolitan Tokyo (Ikebukuro) 
 • 7:50 uur vanaf New Otani Tokyo
 • 8:05 uur vanaf Hyatt Regency, New Sanno en Keio Plaza Hotel Tokyo
 • 8:15 uur vanaf Courtyard by Marriot Tokyo Ginza en Tokyo Station
 • 8:20 uur vanaf de Tokyo Dome en ANA InterContinental Tokyo
 • 8:40 uur vanaf busstation Hamamatsucho
Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:

Eindigt rond 20:00 uur bij Shinjuku


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Lunch inbegrepen
Code: BUS1JN01S1MKS

Selecteer deze optie als u een lunch wilt

Van
USD 136,49
Prijsgegevens
Geen lunch
Code: BUS1JN0WS1MKS

Selecteer deze optie als u geen lunch wilt

Van
USD 122,84
Prijsgegevens
Keio Plaza Pickup + Lunch
Code: BUS1JN01S1MKS_KP

Pick up at Keio Plaza Hotel in Shinjuku (near JR Shinjuku Station). Lunch included

Van
USD 136,49
Prijsgegevens
Keio Plaza Pickup (No Lunch)
Code: BUS1JN0WS1MKS_KP

Pick up at Keio Plaza Hotel in Shinjuku (near JR Shinjuku Station). No lunch included

Van
USD 122,84
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Nikko National Park - Dagtrip vanuit Tokio

Nikko National Park Day Trip from Tokyo

Inbegrepen:
 • Rondrit in een touringcar vanuit Tokio naar het Nikko National Park
 • Engelssprekende gids
 • Entree
 • Lunch (indien deze optie is geselecteerd)
 • Ophalen bij het hotel (alleen bij bepaalde hotels)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 7 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Ophaalservice is alleen beschikbaar voor bepaalde locaties in Tokio. Raadpleeg 'Vertrekpunt' voor een lijst met locaties en maak uw keuze uit de vervolgkeuzelijst bij het afrekenen
 • Er wordt een redelijke afstand gelopen; comfortabele wandelschoenen zijn aan te bevelen
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
 • Let op: vanwege de herfstblaadjes kunt u tussen 10 oktober en 8 november op de Irohazaka Winding Road jaarlijks grote drukte verwachten. Daarom vindt er in deze periode geen bezoek plaats aan de Kegonwaterval en het Chūzenjimeer. In dergelijke gevallen bezoekt u in plaats hiervan: Taiyuin Mausoleum bij de Rinnojitempel, Futarasan jinja, Kirifuriwaterval of de keizerlijke villa Tamozawa
 • Deze tour vertrekt ongeacht weers- of verkeersomstandigheden, tenzij u anders wordt geïnformeerd door de lokale touroperator. Viator en uw lokale touroperator zijn niet verantwoordelijk voor noodzakelijke routewijzigingen wegens onvoorziene omstandigheden
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Marlijn S , april 2015

Waardeloze service. Je zit meer dan een uur te wachten in een tochtig busstation. Gids sprak slecht Engels en herhaalde daardoor alles 5 x. Ze praatte alleen maar angst aan over kou en dat er nergens eten te krijgen was. Het was helemaal niet koud. Ze had duidelijk commissie afspraken op de sokken bij het benzinestation en op de lunch. De lunch was in een dorp, en waren genoeg eettentjes waar je zelf iets kon regelen.