Vanaf US$ 398,00

Laagsteprijsgarantie

Selecteer data en reizigers

Aantal reizigers
Beschikbare opties aan het laden ...


Time3 dagen (ong.)
TicketMobiel ticket

Overzicht

Bekijk de spectaculaire bezienswaardigheden en historische hoogtepunten van Kioto en Hiroshoma tijdens deze 3-daagse tour op eigen gelegenheid van twee van de beroemdste steden van Japan. Maak een rit met de supersnelle kogeltrein vanuit Tokio, en begin aan een onafhankelijke verkenning van deze verleidelijke locaties die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. Zie heilige tempels en aangrijpende altaren in Kioto, voel de emotie tijdens het bezoek aan monumenten in Hiroshima, en absorbeer het prachtige landschap rondom het eiland Miyajima. Geniet van de vrijheid en de flexibiliteit van deze zelfstandige tour, waarbij alle accommodaties en treinkaartjes zijn inbegrepen.
De tickets voor de kogeltrein en uw accommodatie worden vooraf geboekt en afgeleverd bij uw hotel in Tokio op de dag vóór uw vertrek. Stap aan boord van uw zelfstandige verkenningstocht van Kioto en Hiroshima. Maak een ritje met de supersnelle kogeltrein naar Kioto, en ontdek bij aankomst de prachtige tempels en verfijnde restaurants in de spectaculaire stad.

Ga verder naar Hiroshima om na te denken over de aangrijpende monumenten ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de verwoestende atoombom op Hiroshima, en verken de vernietiging en wedergeboorte van de stad in informatieve musea. Ga op eigen kosten naar het eiland Miyajima en geniet van het gemak van vooraf geboekte accommodaties en treinkaartjes tijdens deze leerzame excursie.

Reisroute

Dag 1: Tokio – Kyoto
Kies voor een vertrek in de vroege of late ochtend vanuit Tokio en ga naar het station van Tokio. Daar stapt u aan boord van de Nozomi Shinkansen met Kyoto als bestemming. U arriveert ongeveer twee uur later in Kioto waar u uw bagage kunt achterlaten in het hotel. Ga van daaruit op pad om de prachtige hoogtepunten van de stad te bekijken.

Kioto floreerde meer dan 1000 jaar lang als de hoofdstad van Japan, van de talrijke bezienswaardigheden prijken er 17 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. U kunt zelf bepalen welke bezienswaardigheden u bezoekt; tot de belangrijke behoren het Gouden Paviljoen, kasteel Nijo, het keizerlijk paleis van Kioto en de Kiyomizu-dera.

Het Gouden Paviljoen (Kinkaku-ji) werd gebouwd in 1224 voor een aristocraat en werd later omgevormd tot een Boeddhistische tempel. De bovenste twee lagen van het gebouw met 3 lagen zijn versierd met bladgoud, wat een prachtige weerspiegeling oplevert op het omliggende meer. De tuinen behoren ook tot de mooiste klassiek ontworpen tuinen van Japan.

Het keizerlijk paleis van Kyoto was de residentie van de keizerlijke familie tot 1868, waarna de hoofdstad werd veranderd in Tokio. Wandel over het terrein of bekijk de website van de Imperial Household Agency voor hun tours, die vooraf moeten worden geboekt voor een bezichtiging van het interieur van het paleis.

Kasteel Nijo werd in 1603 gebouwd als de residentie in Kyoto voor de Tokugawa-shogun. De buitenkant ziet er eenvoudig uit, maar het interieur van het complex herbergt diverse cipresgebouwen met weelderige decoraties, waaronder prachtige schermschilderingen.

De Kiyomizu-dera is één van UNESCO-werelderfgoederen in Kioto. Een charmante laan met allerlei aardewerkwinkels voert u naar deze beroemde tempel. Geniet van een fantastisch uitzicht op Kyoto vanaf de veranda van de tempel.
Overnachting: New Miyako Hotel in Kioto

Dag 2: Kyoto – Hiroshima
Geniet van een heerlijk ontspannen ochtend met vrije tijd in Kyoto voordat u naar het station gaat om de middagtrein naar Hiroshima te nemen. Na aankomst in Hiroshima kunt u uw bagage in het hotel achterlaten als u aankomt voor de inchecktijd (een overzicht van de tijden vindt u in uw reisplan).

Gebruik de middag om de herdenkingsplaatsen in Hiroshima te bekijken in verband met de atoombom en ontdek de bruisende moderne stad die is herbouwd na de verwoesting van de Tweede Wereldoorlog. De meeste herdenkingsplaatsen bevinden zich in de buurt van het Heiwa Kinen-park, gebouwd ter nagedachtenis van het gooien van de atoombom op 6 augustus 1945 en om vrede wereldwijd te bewerkstelligen.

Het Heiwa Kinen-museum toont de vreselijke gevolgen van de atoombom die op Hiroshima werd gegooid; de grafische details zijn zowel ontroerend als deprimerend. Het oostelijke gebouw van het museum toont het militaristische verleden van Hiroshima en het proces dat heeft geleid tot het fatale bombardement.

Bekijk het geraamte van het Vredesmonument in Hiroshima, het kenmerkende symbool van de atoombom en het laatst overgebleven gebouw in de stad dat werd beschadigd door de bom. In de buurt bevindt zich het Children’s Peace Monument waar duizenden door kinderen gemaakte origami de constructie omringen.

De Atomic Bomb Memorial Mound bevat de as van 70.000 slachtoffers van de bom. Velen zijn nooit geïdentificeerd of hadden geen familie om de as op te eisen.

Maak om er even uit te zijn een tocht van een paar uur naar Miyajima, een prachtig eiland dat bereikbaar is per trein en veerboot vanuit Hiroshima. Het eiland is bekend vanwege de Itsukushima-schrijn en de prachtige torii-poort, die bij hoog tij op water lijkt te zweven. U ziet de tamme herten die er rondlopen en nog meer sfeer geven aan het toch al prachtige eiland.
Overnachting: Hotel New Hiroden

Dag 3: Hiroshima – Tokio
U hebt tijd in de ochtend om de bezienswaardigheden die u nog wilde zien de bezichtigen (in Hiroshima of Miyajima) of om een paar uur de tijd te nemen voor een wandeling door de stad. Koop een doos met Hiroshima's beroemde momiji manju-taartjes in de vorm van een esdoornblad om tijdens de treinreis terug naar Tokio van te smikkelen.

In de middag gaat u naar het treinstation voor de Nozomi Shinkansen naar Tokio. U arriveert in de avond in Tokio, waar uw onafhankelijke tour eindigt.

Beoordelingen

Viator-reizigersbeoordelingen

4,5
16 beoordelingen
5 Star
4 Star
3 Star
2 Star
1 Star
c
, jun 2018

LOVED the ease of having train and accommodation tickets booked for me. We stayed at an airbnb not a hotel so that caused a slight problem with delivery of tickets. We had to pick up our tickets at a location called Tokyo City i near Tokyo station. Not a huge deal but it cost us half a day in traveling via local trains and finding it, then a 50 cab ride back to our airbnb my choice...we were tired. Also, we opted for the later departure between 10:10-noon. I would advise AGAINST this. The timing of when you arrive in Kyoto, plus when you leave for Hiroshima meant that in order to see some of the places we wanted to see we were VERY rushed and had to take a cab...walking was out of the question. There was not any way to make the walk, in some cases 30 minutes to a location, and make it from place to place before it closed for the day.

D
, okt 2017

Exactly as advertised - good connections between hotels and stations and hotels were very nice.

A
, okt 2017

Tickets were waiting for me on check-in at Tokyo hotel with very clear instructions on how to get to the right train, which tickets to show when, hotel address etc that I found very helpful. The hotel in Kyoto was so convenient to the train station, modern, clean and spacious room. Hotel in Hiroshima was also very convenient to station, room size small but perfectly fine for an overnight stay. I did not try any of the in-house dining options as there were so many other choices nearby.

r
, mei 2017

If you have limited time available this is an ideal tour if you are relatively new to Japan. The arrangements worked seamlessly from the delivery of tickets to catching the amazing trains and checking in to the very reasonable hotels. We prefer a more independent style of travel with some of the hassle of train and hotel bookings taken care of. Despite the reasonably clear instructions there were still some challenges making sure you found the right platform and train. Its worth planning what to do in Kyoto and Hiroshima in the limited time available. We chose the late trains and had time each day to tour. If you travel to the island next to Hiroshima it takes 70mins each way on the tram to the ferry, you will need most of the day to visit and when we went it was overrun with school groups.

D
, okt 2016

Must be done..

D
, jul 2016

Just made it so easy to see more of Japan. Great hotels and so impressed by Japanese transport.

M
, jun 2016

Good value, the hotels were decent and the staff helpful...but don't expect large rooms, or too many amenities.

E
, mrt 2016

Es hat alles reibungslos geklappt. Die Unterlagen wurden ins Hotel geliefert. Die Zugfahrt und die Hotelübernachtungen waren gebucht. Beide Städte sind sehr sehenswert, allerdings hätte man für die vielen Sehenwürdigkeiten in der alten Kaiserstadt Kyoto mehr Zeit gebraucht. Nicht eine, sondern zwei Übernachtungen wären dort angebracht. Davon abgesehen war es eine sehr schöne Tour.

g
, sep 2015

Awesome is all I can say. The hotels were very nice and the staff there were great. The Shinkansen instructions were right in the money. Great trip.

C
, aug 2015

Great hotel rooms right by the station... Needed an extra day in hiroshima and Yamaguchi- was disappointed the Bullet train ticket back to tokyo only good for day issued. this meant
I had to cough up for 3 seats Yamaguchi to Tokyo on my own. Despite this being an independent tour,
you guys should really attach some material on both cities.


Phone
Is het niet mogelijk om online te boeken?
+31 85 888 1845
Bel naar +31 85 888 1845
Productcode: 2142TYO_VJNKH3KNE

Ontdek vergelijkbare bezienswaardigheden