2-daagse tour vanuit Tokio naar Mt Fuji en Hakone, met rit in Bullet Train

 • Locatie: Tokio, Japan
 • Duur: 2 dagen (circa)
Van USD 395,43

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Laat de drukte van de grote stad achter u om Mount Fuji te verkennen, in het mooie Hakone te overnachten en dan per Bullet Train naar Tokio terug te snellen. Samen met een gids bezoekt u het 5th Station, vaart u over het Ashi-meer en maakt u een rit in de kabelbaan van de Komagatake. Daarna kunt u zich volledig ontspannen in een 'onsen' (warmwaterbron) tijdens uw verblijf in Hakone en hebt u een hele dag de tijd om dit plezierige vakantiestadje op uw gemak te verkennen met een vervoerspas. Upgrade naar een verblijf inclusief ontbijt en diner in een kamer in Japanse stijl in uw hotel.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Meerdaagse trip
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Lunch inbegrepen
In twee dagen tijd kunt u het prachtige Hakone beleven met zes verschillende soorten vervoer: touringcar, veerboot, kabelbaan, kabeltram, trein en kogeltrein. Geniet van een begeleide tour naar de berg Fuji, gevolgd door een vrije dag om zelf met uw vervoerspas op verkenning uit te gaan in Hakone. Kom lekker bij van uw reis in een accommodatie in westerse stijl bij Hakone Hotel Kowakien, beroemd om de warmwaterbronnen. U kunt een upgrade nemen naar een kamer in Japanse stijl, inclusief ontbijt en diner plus gebruik van de warmwaterbaden in de openlucht bij Yunohana Onsen Hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
2017
Ophaalservice is beschikbaar voor de volgende locaties in Tokio:

ANA InterContinental Tokyo, Cerulean Tower Tokyu, Courtyard by Marriott Tokyo Ginza, busstation Hamamatsucho, Hyatt Regency Tokyo, Keio Plaza Hotel, Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro, New Sanno Hotel (ophaalservice is uitsluitend beschikbaar voor gasten van het hotel), Tokyo Dome Hotel, New Otani Tokyo en Station Tokyo

2018
Keio Plaza Hotel (in Shinjuku, Tokio)
Vertrektijd:
2017
 • 7:40 uur vanaf Cerulean Tower Tokyu en Metropolitan Tokyo (Ikebukuro) 
 • 7:50 uur vanaf New Otani Tokyo
 • 8:05 uur vanaf Hyatt Regency, New Sanno en Keio Plaza Hotel Tokyo
 • 8:15 uur vanaf Courtyard by Marriot Tokyo Ginza en Tokyo Station
 • 8:20 uur vanaf de Tokyo Dome en ANA InterContinental Tokyo
 • 8:40 uur vanaf busstation Hamamatsucho
2018
Alle tours vertrekken alleen om 8:25 uur vanaf het Keio Plaza Hotel

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
2 dagen (circa)
Gegevens terugreis:

U krijgt een retourticket voor de kogeltrein naar Tokio (station Shinagawa of station Tokio) (verwachte aankomsttijd is 19:40 uur, afhankelijk van het station waar u uitstapt)


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

2018 Yunohana Price Hotel
Code: BHT2JFJ0S1MKS_YP

Als u deze tour in 2018 wilt doen met verblijf in het Yunohana Onsen Hotel, selecteert u deze optie. Kamers in Japanse stijl inclusief ontbijt en diner, met onsen (openluchtbaden)

Engels
Van
USD 395,43
Prijsgegevens
2018 Kowakien Ten-yu Hotel
Code: BHT2JFJ0S1MKS_KT

Als u deze tour in 2018 wilt doen met verblijf in het Kowakien Ten-yu Hotel. Kamers in Japanse/westerse stijl inclusief ontbijt en diner, met een privé-onsen (openluchtbaden) op uw kamer

Engels
Van
USD 452,57
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

2-daagse tour vanuit Tokio naar Mt Fuji en Hakone, met rit in Bullet Train

2-Day Mt Fuji, Hakone and Bullet Train Tour from Tokyo
©shutterstock_23064160

Inbegrepen:
  • Kogeltrein van Odawara naar Tokio - enkele reis
  • Gratis Wi-Fi in de touringcar
  • Overnachting
  • Professionele gids op dag 1
  • Boottocht op het Ashi-meer
  • Luchtkabelbaan
  • Lunch en diner op dag 1
  • Ontbijt op dag 2
  • Ophalen bij het hotel in 2017 (alleen bij bepaalde hotels)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Rolstoeltoegankelijk - passagiers die hulp nodig hebben, moeten zelf een verzorger meenemen
 • Maximaal 3 personen per boeking vanwege het beperkte aantal kamertypes. Als u wilt reserveren voor meer dan 3 personen, dient u meerdere boekingen te maken
 • Kinderen jonger dan 6 jaar (0-5 jaar) zonder zitplaats en maaltijd reizen gratis. Mogelijk dient voor hun hotelverblijf echter een faciliteitentoeslag te worden betaald bij de receptie van het hotel. (Yonohana Prince Hotel - faciliteitentoeslag van JPY 800 geldt voor kinderen tussen 2 en 5 jaar. Kowakien Ten-yu - faciliteitentoeslag van JPY 3000 geldt voor kinderen tussen 3 en 5 jaar)
 • Let op: zorg ervoor dat u het juiste vertrekpunt selecteert bij het afrekenen. Als u niet op het geplande tijdstip op de afgesproken plaats bent, wordt uw reservering mogelijk geannuleerd en hebt u geen recht op terugbetaling
 • Als uw hotel niet in de lijst staat, selecteert u busstation Hamamatsucho bij het afrekenen en wacht u op die dag en op het geplande tijdstip op uw bus
 • Opmerking: ophalen bij het hotel is in 2017 alleen beschikbaar bij bepaalde hotels in Tokio. Raadpleeg 'Vertrekpunt' voor vermelde locaties. In 2018 is het niet mogelijk om te worden opgehaald bij hotels en gaat u naar het Keio Plaza Hotel in Shinjuku waar u met de bus wordt opgehaald
Reisplan:
Dag 1: Tokio – Hakone (L, D)
Aan het begin van deze tweedaagse tour wordt u bij een van de geselecteerde hotels opgehaald en rijdt u daarna in de luxe touringcar naar de busterminal Hamamatsucho. Tijdens de rit van 2 uur naar de berg Fuji, de hoogste berg van Japan, kunt u lekker onderuitzakken terwijl de betoverende berg op de achtergrond steeds dichterbij komt.

Bereid u voor op een verpletterend plaatje wanneer de bus koers zet naar het 5e station op de berg Fuji, klimmend naar een hoogte van 2300 meter boven de zeespiegel. Op heldere dagen kunt u de berghellingen en de omringende meren heel mooi zien; u bent dan zo dichtbij dat u het gevoel zult hebben de top zo te kunnen aanraken. Dit station is torii-poorten, heiligdommen en souvenirwinkels rijk en staat bekend als de grens tussen de hemel en onze aarde.

Nadat u van een Japans lunchpakket hebt genoten, gaat de tour verder naar het Ashi-meer voor een boottocht van 15 minuten van Kojiri naar Hakone. Daar gaat u van boord en mag u in de kabelbaan 50 minuten lang genieten van een klim naar de top van de berg Komagatake op 1357 meter hoogte. Nadat u het magnifieke uitzicht op Hakone National Park in u hebt opgenomen, begint u met uw gids aan de afdaling.

De nacht brengt u door in Hakone, beroemd om haar warmwaterbronnen ('onsen') en natuurschoon. U hebt de keuze uit twee typen accommodatie. Neem een upgrade naar een kamer in Japanse stijl, inclusief diner en ontbijt de volgende ochtend.
Overnachting: Hakone Hotel Kowakien of Yunohana Onsen Hotel in Hakone

Dag 2: Hakone – Tokio (O)
Nadat u bent uitgecheckt bij uw hotel, hebt u nog de hele dag om met uw Hakone Free Pass zelf op pad te gaan in Hakone. De pas is een dag geldig en biedt toegang tot bepaalde typen openbaar vervoer in Hakone, waaronder de Hakone Tozan-bus of -trein, de kabeltram, de Hakone-kabelbaan, de Hakone-rondvaartboot, de Numazu Tozan Tokai-bus en de Odakyu-snelbus. U kunt onbeperkt in- en uitstappen en hebt dus geen gids nodig om de toplocaties in de stad te gaan bekijken.

Ga aan het begin van de avond met de bus of trein naar station Odawara, zoek uw gereserveerde zitplaats in de kogeltrein Kodama Shinkansen op en reis in 40 minuten terug naar Tokio.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.