Toegang tot thermaalbad en spa op Tenerife

 • Locatie: Adeje, Spanje
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 35,11

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van dit prachtige thermaalbad in het zuiden van Tenerife. Geniet van 2,5 uur in 1000 m2 thermaalwater met natuurlijk zout. Het thermaalcircuit beschikt over 300 waterstralen van verschillende intensiteit, een ruimte voor diepe ontspanning, 2 zeer krachtige bubbelbaden, een verstevigend bad en een floatarium (bad met geconcentreerd zeezout). Er is ook een douchetempel inclusief emmer en essentiële oliën. Finse sauna, Turks stoombad zijn bij de prijs inbegrepen.

Talen tour

Gids Engels
Tekst Engels

Hoogtepunten

 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Familievriendelijk
 • Ideaal voor families
 • Pure romantiek, perfect voor stelletjes
Het indrukwekkende thermaalcircuit in Aqua Club Thermal begint met de ontvangst van gasten door ons personeel bij de receptie. Het team is hoog opgeleid en blinkt uit in klantenservice. Gasten worden ontvangen in het Spaans, Engels, Duits, Italiaans, Frans, Russisch, Pools; het aantal talen dat in Aqua Club wordt gesproken, groeit nog steeds. Bij aankomst krijgen gasten alle benodigde informatie en wie dat nodig heeft krijgt handdoeken en een badjas. Vanaf de receptie gaan gasten naar de ruime kleedkamers waar ze hun spullen en kleding kunnen opbergen.

Als de gasten klaar zijn, slaan de deuren open naar een thermaalbad van 1000 m2, dat wordt verwarmd door de zon die boven het eiland schijnt (gebruik van hernieuwbare bronnen is onderdeel van de bedrijfsdoelstellingen). Een coach zal de gasten ontvangen en verdere uitleg geven over de opties van het thermaalcircuit. Er kunnen tevens massages gegeven worden. Diepe ontspanning en een staat van welzijn wordt bereikt met meer dan 300 waterstralen, 2 bubbelbaden die intensieve massages bieden en een verstevigend bad met koud water. Nieuw dit jaar is het floatarium, een zwembad met een hoge concentratie zeezout. En tot slot is er de douchetempel met verschillende douches, van emmers tot essentiële oliën, om deze perfecte spa-ervaring helemaal af te maken.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Torviscas Alto
Vertrektijd:
Flexibel
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels
Engels

Aanvullende informatie

Toegang tot thermaalbad en spa op Tenerife

Water Jets

Inbegrepen:
 • Lokale belastingen
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Transport naar/van bezienswaardigheden
 • Massage (extra kosten)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.