Viator

Helikoptertour over Tenerife inclusief El Teide, kliffen van Los Gigantes en La Orotava

 • Tourcode: 7066LUXURY
 • Locatie: Tenerife, Spanje
 • Duur: 50 minuten (circa)
Van USD 619,97

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Geniet van Tenerifes spectaculaire natuurlijke bezienswaardigheden vanuit de lucht tijdens deze spannende helikoptervlucht. Stap aan boord van een comfortabele helikopter en vlieg over de epische landschappen van het eiland tijdens een 50 minuten durende vlucht terwijl uw ervaren piloot u informatief commentaar geeft. Geniet van het uitzicht op de adembenemende vulkaan El Teide en het Nationaal Park del Teide, bewonder de torenhoge kliffen van Los Gigantes en geniet van een panoramisch uitzicht over de wijngaarden van La Orotava en andere mooie plekjes. De helikopter biedt plaats aan vier passagiers, en ophalen en afzetten bij het hotel is mogelijk voor hotels in het gebied rond Cristianos - Callao Salvaje in het zuiden van Tenerife en hotels in Los Gigantes.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Alle noodzakelijke uitrusting inbegrepen
 • Dit maakt u maar eens in uw leven mee
Begin uw ervaring als u wordt opgehaald bij uw hotel in het gebied rond Cristianos en Callao Salvaje in het zuiden van Tenerife of hotel in Los Gigantes. Als u ergens anders verblijft, dient u op tijd voor uw vlucht op eigen gelegenheid naar de helihaven nabij Costa Adeje te reizen voor uw geselecteerde vertrektijd.
Bij aankomst in de helihaven maakt u kennis met uw piloot en ontvangt u de veiligheidsinstructie voor de vlucht. U stapt in een gedeelde helikopter voor vier passagiers voor uw 50 minuten durende rit.
Doe uw gordel om en zet uw headset op zodat u het commentaar van uw piloot kunt horen. De piloot wijst u op de belangrijkste bezienswaardigheden en vertelt u fascinerende feiten over de geologie en natuurlijke historie van Tenerife tijdens uw vlucht.
Geniet van het opstijgen van de helikopter en breng de komende 50 minuten vliegend over het eiland door met uitzicht op de indrukwekkende bergen, ravijnen, bossen en hoge rotsen.
Zweef naar Nationaal Park del Teide, dat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO is opgenomen en wordt gedomineerd door de vulkaan El Teide, Spanjes hoogste bergtop. Vlieg over de top en de omringende vlakten en zweef over de dennenbossen van Corona Forestal-natuurpark dat aan het Teide-reservaat ligt.
Bewonder de wijnbouw in de streek La Orotava en de bergen van Vilaflor, en maak foto's van Santiago del Teide, waar lava van een vulkaanuitbarsting in 1909 langs de vallei is gestold.
Geniet van het uitzicht vanuit de lucht op de torenhoge kliffen van Los Gigantes aan de westkust van Tenerife. De witte Atlantische golfen slaan op de kliffen, de hoogste in Europa, en rollen daarna over de zwarte zandstranden langs de kust.
Na bijna een uur in de lucht keert u weer terug naar de helihaven waar u uw vlucht met een gratis drankje, speciaal voor u gemaakt, kunt vieren.
Uw ervaring eindigt als u wordt afgezet bij uw hotel in het gebied rond Cristianos-Callao Salvaje in het zuiden van Tenerife of uw hotel in Los Gigantes. Als u elders verblijft, eindigt uw ervaring in de helihaven.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw hotel in het gebied Cristianos to Callao Salvaje van het zuiden van Tenerife of uw hotel in Los Gigantes
Vertrektijd:
10:00 of 11:00 uur
Duur:
50 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour om 10:00 uur (Zone 1)
Code: LUXURY10

Boek uw helikoptertour met vertrek om 10:00 uur waarbij u wordt opgehaald en afgezet bij uw hotel in Cristianos-Callao Salvaje

Engels
Van
USD 619,97
Prijsgegevens
Tour om 11:00 uur (Zone 1)
Code: LUXURY11

Boek uw helikoptertour met vertrek om 11:00 uur waarbij u wordt opgehaald en afgezet bij uw hotel in Cristianos-Callao Salvaje

Engels
Van
USD 619,97
Prijsgegevens
Tour om 10:00 uur (Zone 3)
Code: LUXURY10ZON3

Boek uw helikoptertour met vertrek om 10:00 uur. Ophalen en afzetten bij het hotel is niet inbegrepen bij deze optie (voor klanten die niet in Cristianos-Callao Salvaje of Los Gigantes verblijven)

Engels
Van
USD 619,97
Prijsgegevens
Tour om 11:00 uur (Zone 3)
Code: LUXURY11ZON3

Boek uw helikoptertour met vertrek om 11:00 uur. Ophalen en afzetten bij het hotel is niet inbegrepen bij deze optie (voor klanten die niet in Cristianos-Callao Salvaje of Los Gigantes verblijven)

Engels
Van
USD 619,97
Prijsgegevens
Tour om 10:00 uur (Zone 2)
Code: LUXURY10ZON2

Boek uw helikoptertour met vertrek om 10:00 uur waarbij u wordt opgehaald en afgezet bij uw hotel in Los Gigantes

Engels
Van
USD 657,54
Prijsgegevens
Tour om 11:00 uur (Zone 2)
Code: LUXURY11ZON2

Boek uw helikoptertour met vertrek om 11:00 uur waarbij u wordt opgehaald en afgezet bij uw hotel in Los Gigantes

Engels
Van
USD 657,54
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Helikoptertour over Tenerife inclusief El Teide, kliffen van Los Gigantes en La Orotava

Teide Volcano, Giants Cliffs and Orotava Helicopter Flight in Tenerife

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij het hotel (alleen vanaf hotels in Cristianos-Callao Salvaje en Los Gigantes)
 • Professionele gids
 • Helikoptervlucht van 1 uur
 • Met live commentaar van de piloot
 • Drankje na vlucht
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Ophalen en afzetten bij het hotel (voor hotels niet in Cristianos-Callao Salvaje of Los Gigantes)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Draag comfortabele kleding en een trui of jas aangezien het koud kan zijn
 • Het gewicht van alle passagiers MOET worden doorgegeven op het moment van boeken
 • Passagiers zwaarder dan 110 kg, dienen twee stoelen te reserveren om de belasting van de helikopter correct te verdelen
 • Ophaaldienst alleen beschikbaar vanaf de hotels in het zuiden van het eiland. Reizigers die in een ander deel van het eiland verblijven, moeten zelfstandig naar het ontmoetingspunt komen (op eigen kosten)
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.