Tampa Bay CityPASS

 • Locatie: Tampa, Florida
 • Duur: Flexibel
Van USD 107,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Bezoek het beste dat de westkust van Florida te bieden heeft met de Tampa Bay CityPASS! Bespaar tijd en geld met uw CityPASS, waarmee u de lange wachtrijen bij de topbezienswaardigheden van Tampa Bay overslaat. Verken bezienswaardigheden in uw eigen tempo, waaronder Busch Gardens Tampa, Florida Aquarium, Lowry Park Zoo, Clearwater Marine Aquarium en de Chihuly-collectie of het Museum of Science. Deze pas is 9 dagen geldig na het eerste gebruik en biedt zelfstandige reizigers ultiem gemak en flexibiliteit!

Talen tour

Tekst Engels
Tekst Nederlands

Hoogtepunten

 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Inclusief gratis toegang tot lokale topattracties
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Vermijd de wachtrijen
Ga naar een van de vermelde attracties om uw voucher in te leveren en uw CityPASS-boekje te ontvangen. Elk ticketboekje staat boordevol nuttige informatie over de attracties, inclusief openingstijden, vervoers- en contactinformatie en tips van insiders, zodat u alles uit uw bezoek aan Tampa Bay kunt halen.

Bij elke attractie laat u gewoon uw ticketboekje zien om toegang te krijgen. U hoeft niet in de rij te staan. Uw pas is negen dagen geldig na het activeren dus u hebt genoeg tijd om alle inbegrepen bezienswaardigheden te bezoeken (zie Reisplan voor een volledige lijst). Er is geen betere manier om al uw favoriete attracties van Tampa Bay te bezoeken!

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Als u uw Tampa Bay CityPASS-ticketboekje wilt ontvangen, moet u uw voucher inwisselen bij een van de vermelde bezienswaardigheden in Tampa Bay. Het ticketboekje wordt niet van tevoren naar u verzonden.

Laat uw CityPASS-boekje gewoon bij de entree van elke bezienswaardigheid zien. De kaartjesverkoper haalt het toepasselijke ticket dan uit het boekje, en u kunt naar binnen!
Vertrektijd:
 • De Tampa Bay CityPASS is vanaf het eerste gebruik 9 dagen geldig
 • De voucher dient te worden getoond in ruil voor CityPASS-ticketboekjes, binnen 6 maanden vanaf de aankoopdatum
 • Ongebruikt CityPASS-ticketboekje: u vindt de vervaldatum van eerder aangeschafte CityPASS-boekjes aan de binnenzijde van de omslag
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels
Nederlands

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Tampa Bay CityPASS

Tampa Bay CityPASS

Inbegrepen:
 • Toegang tot Busch Gardens Tampa
 • Toegang tot The Florida Aquarium
 • Toegang tot Lowry Park Zoo in Tampa
 • Toegang Clearwater Marine Aquarium
 • Optieticket: toegang tot Chihuly Collection OF Museum of Science and Industry
Niet inbegrepen:
 • Transport naar/van bezienswaardigheden
 • Attracties met speciale kaartjes
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Tickets zijn ongeldig zodra ze uit het boekje zijn gehaald. Bij de entree van elke bezienswaardigheid wordt het corresponderende ticket eruit gehaald. Opmerking: de CityPASS biedt voor één persoon toegang tot elke bezienswaardigheid
 • De voucher dient te worden getoond in ruil voor CityPASS-ticketboekjes, binnen 6 maanden vanaf de aankoopdatum. (De geldigheid van het gehele ticketboekje verloopt 9 dagen nadat dit voor het eerst is gebruikt.)
 • Prijzen voor kinderen gelden voor kinderen van 3 - 9 jaar
Reisplan:
Busch Gardens Tampa
Busch Gardens® Tampa is het ultieme familieavontuur. Het beschikt over 121 hectare met fascinerende attracties die zijn gebaseerd op exotische ontdekkingstochten over de hele wereld. Een mix van spannende attracties, een eersteklas dierentuin, livevoorstellingen, restaurants, winkels en spellen. Busch Gardens Tampa biedt geweldig leuk vermaak voor alle gasten. Ga zeker eens naar de hoogste vrijstaande vrije-valtoren van Noord-Amerika: Falcon's Fury™.

Inclusief: toegang voor één dag tot Busch Gardens® Tampa, inclusief alle voorstellingen, tentoonstellingen en attracties. Uitzonderingen kunnen van toepassing zijn

The Florida Aquarium
Ontdek de meer dan 20.000 zeedieren bij The Florida Aquarium! Bekijk haaien, alligators, otters, pinguïns en nog veel meer van dichtbij. Maak kennis met ringstaartmaki's, sissende kakkerlakken en kleurrijke kameleons in de tentoonstelling Journey to Madagascar. Nadat u de tentoonstellingen binnen hebt bekeken, gaat u naar Explore-A-Shore, het watergebied voor kinderen met een piratenschip van twee verdiepingen. Als u er toch bent, overweeg dan ook hun dolfijnencruise die vertrekt vanuit het aquarium (extra kosten).

Inclusief: algemene toegang tot The Florida Aquarium

Lowry Park Zoo in Tampa
Slenter door de weelderige 24 hectare van deze bijzondere dierentuin en bekijk zeekoeien, koala's, olifanten, tijgers, pinguïns, giraffen, orang-oetans en vele andere dieren. Maak uw bezoek nog specialer met de watergebieden, attracties en educatieve voorstellingen.

Inclusief: toegang tot de dierentuin, met inbegrip van alle mechanische attracties, voorstellingen en uitleg van verzorgers

Clearwater Marine Aquarium
Er komen twee filmsterren uit Clearwater Marine Aquarium: Winter en Hope. Dit was ook de filmset van Dolphin Tale en Dolphin Tale 2. Neem een tour achter de schermen om meer te weten te komen over het reddingswerk dat het aquarium doet voor het leven in zee, en maak kennis met ongeveer 40 dieren. Daarna kunt u met de gratis bootshuttle of gratis trolleybus naar Winter's Dolphin Tale Adventure gaan, een museum met echte filmsets, rekwisieten en een verzameling staarten van de dolfijn Winter.

Inclusief: toegang tot Clearwater Marine Aquarium op dezelfde dag en Winter's Dolphin Tale Adventure plus trolley en/of bootshuttle tussen de locaties

Kies tussen:
Chihuly Collection
De Chihuly Collection wordt gepresenteerd door het Morean Arts Center aan Beach Drive en is een prachtige vaste collectie grootschalige installaties van de wereldberoemde artiest Dale Chihuly. Laat u betoveren door levendige, complexe werken waar het publiek wereldwijd van onder de indruk is. Kom meer te weten over de totstandkoming van deze majestueuze stukken en bekijk livedemonstraties glasblazen in de Morean Glass Studio & Hot Shop.

Inclusief: toegang tot de Chihuly Collection en de Morean Glass Studio & Hot Shop, livedemonstraties glasblazen plus tentoonstellingen in de galerieën van het Morean Arts Center waarvoor u geen ticket nodig hebt

Museum of Science and Industry
Leren is superleuk bij het MOSI, waar techniek tot leven komt. Er zijn meer dan 450 STEAM-tentoonstellingen en -programma's (Science (wetenschap), Technology (technologie), Engineering (bouwkunde), Art (kunst) and Math (wiskunde)).

Inclusief: toegang tot de vaste collectie van MOSI, een standaardfilm in het IMAX® DOME-theater en één Saunders Planetarium-voorstelling (op basis van beschikbaarheid)
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.