Toegangskaart WILD LIFE Sydney

 • Locatie: Sydney, Australië
 • Duur: Flexibel
Van USD 33,04

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken WILD LIFE Sydney, een authentieke bezichtiging van de dieren van Australië in het hart van Sydney's Darling Harbour. WILD LIFE Sydney is de thuisbasis van de grootste verscheidenheid aan Australische flora en fauna onder één dak, waar u allerlei Australische dieren kunt bekijken in het centrum van Sydney. Bekijk de iconische kangoeroes van dichtbij, knuffel koala's, bekijk kleurrijke vlinders en vogels en bekijk een van de grootste krokodillen ter wereld die in gevangenschap leeft.

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Beleef de wilde dieren van dichtbij
 • Ideaal voor families

WILD LIFE Sydney beschikt over de meest unieke en bizarre flora en fauna van Australië. Ga op avontuur en spring van de wallabykliffen met de geelvoetkangoeroes, of ontmoet een van de nationale mascottes van Australië, de koala. Bewonder de bizarre, griezelige dieren van Australië en bekijk de schubben en staarten van onze unieke reptielen. Dompel uzelf helemaal onder in deze indrukwekkende tentoonstelling en geniet van de dieren in hun natuurlijke omgeving, zoals het spectaculaire verblijf van twee verdiepingen voor vogels en vlinders.

We raden bezoekers aan om anderhalf uur per bezoek in te plannen. Met negen verschillende leefomgevingen en ongeveer 6000 Australische dieren is er altijd wel wat nieuws te zien en anders kunt u altijd nog een koala knuffelen (alleen in de weekenden) in WILD LIFE Sydney.

Waarom combineert u uw WILD LIFE Sydney-ervaring niet met een Attraction Pass zodat u 4 attracties in Sydney kunt bezoeken (attracties hoeven niet op dezelfde dag bezocht te worden)

 • SEA LIFE Sydney Aquarium - Sydney Aquarium is 's werelds grootste Great Barrier Reef-tentoonstelling. Wandel door het ontzagwekkende Open Ocean Oceanarium, de thuisbasis van enorme roggen, grote scholen vissen en een indrukwekkend aantal haaien
 • Sydney Tower Eye - Ga op het observatiedek staan van de Sydney Tower Eye op 250 meter boven straatniveau met 360-graden uitzicht en kijk wel 80 km van u af. Ontdek een nieuwe dimensie in Sydney met de 4D-bioscoop-ervaring. U zult versteld staan van de visuele presentatie van de iconische attracties van Australië.
 • Manly SEA LIFE Sanctuary - Kom oog in oog te staan met reusachtige haaien en roggen tijdens een wandeling door de 110 meter lange acryltunnel. U ziet een enorm aanbod aan zeeleven en maakt kennis met de meest dodelijke dieren van Australië!

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

WILD LIFE Sydney, Darling Harbour

Vertrektijd:
Openingstijden:
 • WILD LIFE Sydney - 9:00 - 19:00 uur
 • Sydney Tower Eye - 9:00 - 22:00 uur
 • SEA LIFE Sydney Aquarium - 9:00 tot 19:00 uur
 • Manly SEA LIFE Sanctuary - 10:00 tot 17:30 uur
Winterplanning: april t/m november
 • WILD LIFE Sydney - 9:00 tot 18:00 uur
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Toegang tot WILD LIFE Sydney
Code: WILD

Toegang tot WILD LIFE Sydney

Van
USD 33,04
Prijsgegevens
Combinatie 2 ticket
Code: 2TICKET

Toegang voor één persoon tot WILD LIFE Sydney en EEN van de volgende attracties: Sydney Tower Eye, SEA LIFE Sydney Aquarium of Manly SEA LIFE Sanctuary. 1 maand geldig vanaf de datum van het eerste gebruik

Van
USD 37,54
Prijsgegevens
Combinatie 3 ticket
Code: 3TICKET

Toegang voor één persoon tot WILD LIFE Sydney en TWEE van de volgende attracties: Sydney Tower Eye, SEA LIFE Sydney Aquarium of Manly SEA LIFE Sanctuary. 1 maand geldig vanaf de datum van het eerste gebruik

Van
USD 45,05
Prijsgegevens
Combinatie 4 ticket
Code: 4TICKET

Toegang voor één persoon tot ELK van de volgende attracties: WILD LIFE Sydney, Sydney Tower Eye, SEA LIFE Sydney Aquarium en Manly SEA LIFE Sanctuary. 1 maand geldig vanaf de datum van het eerste gebruik

Van
USD 52,56
Prijsgegevens
Ontbijt met de koala's
Code: Koala

Begeleide tour langs de bezienswaardigheden van WILD LIFE Sydney inclusief warm ontbijtbuffet, informatieve presentaties over koala's en een foto die u als aandenken mee naar huis mag nemen. Zorg ervoor dat u 15 minuten voor de vertrektijd aanwezig bent. Gasten die om 7:30 uur aankomen, mogen niet mee

Van
USD 41,30
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Toegangskaart WILD LIFE Sydney

Sydney Wildlife World Entrance Ticket
©Supplier Image

Inbegrepen:
 • Toegang tot WILD LIFE Sydney
 • Toegang tot SEA LIFE Sydney Aquarium (indien deze optie is geselecteerd)
 • Toegang tot Sydney Tower Eye (indien deze optie is geselecteerd)
 • Toegang tot Manly SEA LIFE Sanctuary (indien deze optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Rolstoeltoegankelijk. U bent vanwege beveiligingsdoeleinden verplicht een fotokopie van een identiteitsbewijs bij u te hebben
Reisplan:
SEA LIFE Sydney Aquarium:
naast WILD LIFE Sydney ligt Sydney Aquarium met 's werelds grootste Great Barrier Reef-aquarium. Wandel door het ontzagwekkende Open Ocean Oceanarium, de thuisbasis van enorme roggen, grote scholen vissen en een indrukwekkend aantal haaien.

Manly SEA LIFE Sanctuary:
Wandel door een gigantisch aquarium via een 110 meter lange acryltunnel met haaien en roggen die rond de tunnel zwemmen. Bekijk een enorm aanbod aan zeeleven en maak kennis met de meest dodelijke dieren van Australië.

Sydney Tower Eye:
Neem de snelle lift naar het observatiedek van de Sydney Tower Eye dat zich 250 meter boven straatniveau bevindt. Geniet van een uitzicht van 360 graden waarbij u 80 km van u af kunt kijken, van de Grote Oceaan tot de Blue Mountains. De 4D-bioscoopervaring neemt u mee op een reisfilm over Sydney zodat u de iconische attracties van dichtbij kunt bekijken.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.