Sydney Attractions Pass: SEA LIFE Aquarium, Sydney Tower Eye, WILD LIFE Zoo en Madame Tussauds

 • Locatie: Sydney, Australië
 • Duur: Varieert
Van USD 36,92

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek twee, drie of vier van de populairste bezienswaardigheden in Sydney op uw eigen tempo met deze Sydney Combo Pass. Kies uit SEA LIFE Sydney Aquarium, Sydney Tower Eye, WILD LIFE Sydney Zoo en Madame Tussauds Sydney. Bekijk inheemse Australische land- en zeedieren, geniet van het panoramische uitzicht over de stad en de haven vanaf het Sydney Tower Eye-observatiedek of maak een selfie met wassen beelden van uw favoriete beroemdheden. De pas is één maand geldig vanaf het eerste gebruik.

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Geliefd bij kinderen
Met de vrijheid om uw Sydney-combopas gedurende 1 maand te gebruiken, kunt u de populaire bezienswaardigheden van de stad in uw eigen tempo verkennen. Vertoon de kaart bij elke attractie. Er zijn geen wachtrijen voor tickets en u bespaart wel tot 45% in vergelijking met de losse aankoop van de tickets.

Tijdens het boeken kunt u kiezen voor een pas voor 2, 3 of 4 attracties, afhankelijk van welke attracties u wilt zien uit het reisplan.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
SEA LIFE Aquarium, Sydney Tower Eye, WILD LIFE Zoo of Madame Tussauds
Vertrektijd:
Openingstijden (onder voorbehoud):
- SEA LIFE Sydney Aquarium: 9:00 tot 19:00 uur
- Sydney Tower Eye: 9:00 tot 22:30 uur
- WILD LIFE Sydney Zoo: 9:30 tot 17:00 uur
- Madame Tussauds Sydney: 9:30 tot 20:00 uur (laatste toegang is 19:00 uur)
Duur:
Varieert

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

2 attracties
Code: 2TICKET

Toegang voor één persoon tot twee attracties in 1 maand tijd

Van
USD 36,92
Prijsgegevens
3 attracties
Code: 3TICKET

Toegang voor één persoon tot drie attracties in 1 maand tijd

Van
USD 44,30
Prijsgegevens
4 attracties
Code: 4TICKET

Toegang voor één persoon tot vier attracties in 1 maand tijd

Van
USD 51,69
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sydney Attractions Pass: SEA LIFE Aquarium, Sydney Tower Eye, WILD LIFE Zoo en Madame Tussauds

Sydney Attractions Pass

Inbegrepen:
 • Toegang tot 2, 3 of 4 attracties, per optie geselecteerd tijdens het boeken
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Pas is geldig voor één maand na de datum van het eerste gebruik en u hoeft niet alle bezienswaardigheden op dezelfde dag te bezoeken
Reisplan:
SEA LIFE Sydney Aquarium
SEA LIFE Aquarium in Darling Harbour is één van de populairste attracties van Sydney. Het aquarium is één van de grootste ter wereld en er bevinden zich meer dan 13.000 zeedieren. Bekijk de geweldige tentoonstelling over het Great Barrier Reef en de displays over de inwoners van de zee, zoals haaien, roggen, zeekoeien, tropische vissen, pinguïns, vogelbekdieren en nog veel meer. Het is raadzaam dat u uzelf twee uur de tijd geeft om alles te bekijken.

Sydney Tower Eye
Neem een snelle lift naar de Sydney Tower Eye, het hoogste gebouw van Sydney, zodat u het Observation Deck kunt bereiken dat op 250 meter hoogte uitkijkt over het zakendistrict van de stad. Geniet van een panoramisch uitzicht van 360 graden over de stad en bekijk herkenningspunten zoals het Sydney Opera House, de Sydney Harbour Bridge en, op een heldere dag, de Botany Bay en de Blue Mountains. Inclusief ticket voor de 4D Experience Cinema, waar u de eerste 4D-film die exclusief is geproduceerd in Australië kunt bekijken. U gaat mee op een cinematische vlucht door Sydney en profiteert daarbij van levendige beelden en geluiden uit de havenstad.

WILD LIFE Sydney Zoo
Als u WILD LIFE Sydney Zoo bezoekt, kunt u een verscheidenheid aan Australische beestjes van heel dichtbij zien in de negen leefomgevingen. De dierentuin heeft de grootste verzameling Australische dieren en planten onder één dak. Als u deze 6000 Australische dieren in het centrum van Sydney gaat bekijken, zult u de diversiteit van de flora en fauna van dit continent beter begrijpen. Bewonder schattige koala's, fotogenieke kangoeroes, veelkleurige vlinders en zeldzame vogels, en bekijk de bek vol tanden van de grootste krokodillen ter wereld die in gevangenschap leven. Bevindt zich op Darling Harbour naast SEA LIFE Sydney Aquarium.

Madame Tussauds Sydney
Bekijk levensechte standbeelden van de meest beroemde persoonlijkheden uit Australië en beroemdheden uit de hele wereld bij Madame Tussauds Sydney. De combinatie van glamoureuze Hollywood-sterren, sportfiguren en belangrijke mensen uit de geschiedenis en politiek zorgen dat u een unieke ervaring zult beleven in Madame Tussauds Sydney. Poseer voor een foto met de levensgrote wassenbeelden, en ontdek hoeveel van deze bekende gezichten u herkent. Bevindt zich op Darling Harbour naast SEA LIFE Sydney Aquarium.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie