Sydney Bike Tours

 • Locatie: Sydney, Australië
 • Duur: Varieert
Van USD 74,79

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Geef toe, een betere manier dan per fiets is er niet om de sfeervolle oevers van Sydney te ontdekken! Deze ontspannen fietstochten nemen u mee door de historische wijken van Sydney en brengen u onvergetelijke havenzichten. Fiets over de Sydney Harbor Bridge, zie het Operahuis al van ver af staan, neem deel aan een nachtelijke fietstocht of een verkorte versie als u slechts weinig tijd heeft. U kunt kiezen uit vier fietsroutes, dus er is zeker voor elk wat wils!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Fiets door de stadsstraatjes om de atmosfeer te proeven
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Familievriendelijk
 • Verschillende vertrektijden gedurende de dag

Een fietstocht is een gemakkelijke, leuke en onvergetelijke manier om Sydney te bekijken. Dit is de enige tour met gids in de stad die u meeneemt naar het Sydney Opera House, Sydney Harbour Bridge, the Rocks, Darling Harbour, Hyde Park, de Royal Botanic Gardens, en meer dan 30 geweldige attracties - en dat alles tijdens één tour!

U wordt vergezeld door een ervaren gids op een fietstocht door Sydney en u krijgt uitstekende tips en advies over wat u kunt doen in de stad. U kunt gebruikmaken van een comfortabele fiets en u ontmoet andere reizigers op deze leuke dag tijdens uw verblijf in Sydney.

U kunt kiezen uit vier fietstochten, elk met verschillende routes, dus zorg er voor dat u er meer dan één boekt! Zie het reisplan hieronder voor meer informatie over de vier tours:

 • De Sydney Classic Tour, voor alle hoogtepunten en nog veel meer in Sydney
 • De Sydney Highlights Tour, voor een snel overzicht van alle belangrijke bezienswaardigheden
 • De Manly Beach and Sunset Cruise Tour, om de skyline van de stad bij nacht te zien
 • De Sydney Harbour Bridge fietstocht, zodat u kunt zeggen dat u over de beroemde brug bent gefietst!

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

The Rocks, Sydney

Vertrektijd:
Sydney Classic Tour: 10:30 uur
Sydney Highlights Tour: 14:15 uur (april t/m september)
15:15 uur (oktober t/m maart)
Manly Beach and Sunset Tour: 14:15 uur (april t/m september)
15:15 uur (oktober t/m maart)
Sydney Harbour Bridge Tour: 10:30 uur
Duur:
Varieert
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Sydney Classic Tour
Code: SCT4HR

Fietstour van 4 uur naar Opera House, Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour, Royal Botanic Garden, Hyde Park, ANZAC Memorial, Chinatown, Sydney Tower en QVB. Geschikt voor alle fitnessniveaus

Engels
Van
USD 97,45
Prijsgegevens
Sydney Highlights Tour
Code: SHTHR

Fietstour van 2,5 uur naar Circular Quay, Walsh Bay, Darling Harbour, Hyde Park en Royal Botanic Gardens. Geschikt voor alle fitnessniveaus

Engels
Van
USD 74,79
Prijsgegevens
Manly Beach & Sunset Tour
Code: MBS4HR

Fietstour van 4 uur met veerboot naar Sydney Harbour, Manly Beach, North Head, terug bij zonsondergang. Geschikt voor een gemiddeld fitnessniveau, omdat u een aanzienlijke heuvel moet bedwingen op weg naar North Head

Engels
Van
USD 112,56
Prijsgegevens
Sydney Harbour Bridge Tour
Code: SHB5HR

Fietstour van 5 uur naar The Rocks, oversteek over de Sydney Harbour Bridge, Kirribilli en Governor's House, Luna Park, Lavendel Bay. Inclusief lunch. Geschikt voor alle fitnessniveaus

Engels
Van
USD 112,56
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sydney Bike Tours

Sydney Bike Tours

Inbegrepen:
 • Al het materiaal
 • Fietstour
 • Ervaren gids
 • Broodje en een drankje (worden alleen verstrekt tijdens de fietstocht over de Sydney Harbour Bridge)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er is beveiligde opslag beschikbaar voor uw rugzak, handtas of andere spullen die bewaard moeten worden tot u terugkomt van uw tour
 • Kinderzitjes voor kinderen tot 25 kg zijn gratis beschikbaar
 • Ook bij regen gaan de tochten door, regenjassen worden voorzien.
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
Reisplan:
Sydney Classic Tour (4 uur)
Vertrekt om 10:30 uur:
Ga naar alle bezienswaardigheden en andere attracties die u wellicht op eigen gelegenheid niet te zien zou krijgen. De ervaren gidsen geven u alle informatie die u nodig hebt om volop te genieten van uw trip naar Sydney. Bekijk het Sydney Opera House, Sydney Harbour, de Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour, de Royal Botanic Gardens (inclusief de Flying Foxes), Hyde Park, het Anzac War Memorial, Chinatown, Sydney Tower, Parliament House, Queen Victoria Building, Museum of Contemporary Art, Art Gallery of NSW, en meer dan 30 andere mooie attracties. Halverwege de tour stopt u zelfs even bij een gezellige pub .

Sydney Highlights Tour (2,5 uur)
Vertrekt om 14:15 uur van april t/m september en om 15:15 uur van oktober t/m maart:
Hebt u een paar uurtjes om de tijd in de stad te doden of hebt u juist te weinig tijd? Maak dan de Sydney Highlights Tour om kennis te maken met de hoogtepunten van Sydney. Maak een makkelijke fietstocht met schitterend uitzicht op de haven. U komt langs Circular Quay, de pieren van Walsh Bay, Darling Harbour, Hyde Park en de Royal Botanic Gardens. Er is geen betere manier om snel de stad te leren kennen dan tijdens de Sydney Harbour Highlights Tour.

Sydney Harbour Bridge fietstocht (5 uur)
Vertrekt om 10:30 uur:
U hebt 'm waarschijnlijk wel eens gezien, misschien zelfs wel eens beklommen, maar bent u er wel eens overheen gefietst? Ga de fantastische Sydney Harbour Bridge over, geniet van het prachtige uitzicht en van de rustige omgeving van de noordkust van Sydney! U begint in de beroemde wijk Rocks, voordat u een makkelijke rit over de brug maakt. Vanaf hier hebt u een onvergetelijk uitzicht over Sydney en de haven. Na het oversteken van de brug gaat u naar Kirribilli en Governor's House. Vervolgens fietst u 2,5 km langs het water en komt u langs Luna Park en de rustige Lavendel Bay. Als afsluiting fietst u weer terug over de brug, gaat u lunchen en brengt u een bezoek aan nog meer unieke historische en culturele plaatsen in Sydney. Bij deze tour zitten een lunch en een drankje inbegrepen.

Manly Beach and Sunset Cruise Tour (4 uur)
Vertrekt om 14:15 uur van april t/m september, of om 15:15 uur van oktober t/m maart:
Begin uw Manly Beach Tour met een adembenemend uitzicht vanaf de veerboot op Sydney Harbour en de skyline van de stad (vergeet uw fototoestel niet) - er is geen betere plek om foto's van Sydney Harbour en het Opera House te maken). Na de gedenkwaardige tocht per veerboot ziet u het wereldberoemde Manly Beach en gaat u naar het prachtige North Head. Bewonder de kliffen langs de kust met de skyline van de stad op de achtergrond en, afhankelijk van de tijd van het jaar, vang een glimp op van de bedreigde kleine pinguïns of migrerende bultruggen. Na de rit leunt u achterover en geniet u van de schitterende zonsondergang boven Sydney achter het Opera House, de Harbour Bridge en de skyline van de stad terwijl u terug vaart op de veerboot.
Let op: voor deze rit is een gemiddelde fitheid aanbevolen, omdat u een aanzienlijke heuvel moet bedwingen als u richting North Head gaat. Maar wees gerust, het is de moeite waard als u boven staat. En de afdaling is helemaal geweldig! Kaartjes voor de veerboot inbegrepen.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.