Helikoptertour over de stranden van Sydney

 • Locatie: Sydney, Australië
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 262,56

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Neem deel aan een rondleiding van 30 minuten over de stranden van Sydney vanuit een helikopter - een spannende manier om deze opwindende stad te ontdekken! U kunt Sydney vanaf de best mogelijke positie bekijken terwijl u met uw helikopter over de beroemde stranden en haven van Sydney vliegt.

Talen tour

Gids Engels
U vliegt met een toegewijd team van professionals op uw helikoptervlucht over de stranden van Sydney. Van het beroemde Bondi Beach in de oostelijke voorsteden van Sydney tot Curl Curl op de noordelijke stranden en Coogee, Manley en Dee Why zult u onovertroffen uitzicht hebben op de beste stranden van Sydney, gezien vanuit de helikopter.

Als u langs de haven terugvliegt, hebt u vanuit de lucht een onvergetelijk uitzicht op het Sydney Opera House, de skyline van de stad en de Sydney Harbour Bridge. Alle vervoer is inbegrepen, en u wordt opgehaald en weer afgezet bij uw centraal gelegen hotel in Sydney. Boek uw Sydney-helikoptervlucht vandaag nog!

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanuit hotels in Sydney
OF
Sydney-helihaven in Sydney Kingsford Smith Airport, Mascot
Vertrektijd:
De door u gekozen tijd: geef een geschatte vluchttijd in het vak Speciale wensen op het moment van boeken. De tijd die daar het dichtst bij in de buurt komt, zal dan tijdens het boeken worden toegewezen.

Alle vluchttijden zijn bij benadering en kunnen gewijzigd worden afhankelijk van weersomstandigheden en gewichtsbeperkingen.

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
2 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Helikoptertour over de stranden van Sydney

Sydney Beaches Tour by Helicopter

Inbegrepen:
 • Rondvlucht per helikopter van 30 minuten
 • Lichte versnaperingen
 • chauffeur en gids
 • Hoofdtelefoon om de gids duidelijk te horen
 • Live commentaar aan boord
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Deze tour gaat alleen door wanneer er een minimumaantal van 2 deelnemers is. Het maximumaantal passagiers is 6 personen per helikopter.
 • De tour is ook toegankelijk voor passagiers met een inklapbare rolstoel met verwijderbare wielen. Zij dienen te worden vergezeld door iemand die hen kan helpen met in- en uitstappen. Vermeld bij de boeking eventuele assistentie die u nodigt hebt in het vak Speciale wensen.
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Het gewicht van alle passagiers MOET worden doorgegeven op het moment van boeken
 • Voor uw comfort en het gewicht/balans van de helikopter is het maximale toegestane gewicht 110 kg per persoon of 200 kg per stel. Als u zwaarder bent, moet u een toeslag van 50% betalen bij de leverancier
 • Geef bij de boeking uw gewenste vluchttijd door. De tijd die daar het dichtst bij in de buurt komt, zal dan worden toegewezen. U MOET 48 uur voor vertrek telefonisch contact opnemen om uw vertrektijd te bevestigen. Alle contactgegevens staan op uw tourvoucher.
Reisplan:
Onderstaand schema verwijst naar de tijd die is verstreken vanaf uw bevestigde ophaaltijd

00-30 minuten: vervoer van uw hotel in Sydney naar de helihaven bij Sydney Airport
30 - 45 minuten: check-in en ontvangst van uw veiligheidsinstructies
45 minuten - 1 uur: gelegenheid om foto's te maken en aan boord te stappen van de helikopter
1 - 1,5 uur: Grand Tour per helikopter
1,5 uur - 1 uur en drie kwartier: gratis versnaperingen (thee/koffie/sinaasappelsap)
1 uur en drie kwartier - 2 uur en een kwartier: terugkeer naar uw hotel in Sydney
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u op de dag van vertrek een papieren of elektronische voucher overleggen, of gewoon het identiteitsbewijs van de hoofdreiziger tonen. Onze organisator heeft uw reservering en hoeft op de reisdag alleen een geldig identiteitsbewijs van de hoofdreiziger te zien. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.